Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@IvcaaC já nekrvácela, jen špinila, transfer jsem měla 4.12.k dr na utz mám jít až 14.1.ale kvůli tomu špiněni chci jít zítra, mám strach aby to bylo v pořádku, jinak volala jsem kvůli tomu do Caru s beru teď 3-2-3,před tím jsem měla 2-2-2 utrogestan
Ahoj holky ![]()
Volala jsem dneska na gyndu, telefon nedostupný, tak jsem tam jela, na dveřích ordinace lísteček, že p.dr bude ordinovat až 4.1.😣hlavně na netu je, že dnes má mít od 7:30 do 15:30 v akutních případech do nemocnice. Jelikož hodně nekrvácím, takže tam nepojedu, je pravda, ze večer i dnes ráno jsem zase na toaleťáku měla růžovou krev, tak jsem se rozhodla, že to nechám na miminku, stejně mi v nemocnici nepomůžou 😔
@IvcaaC tobě držím palce🍀kdyžtak dej vědět
Ahojky holky po tom co jsem měla 11 den na testu bilo a už jsem ani netestovala protože jsem i spinila… O to větší šok jsem dnes zažila v CAR když mi doktorka řekla že krev je pozitivní a mam přes 200 j hcg
příští pondělí mě čeká ultrazvuk ![]()
@Sissinka27 jeeee to je super 😍 krásné překvapení, mooc držím palce ať to dobře dopadne 😊 😊
@Emily28 děkuji
nějak mi to pořád nedochází
j já doufám že už to bude dobrý vysadila mi prášek Anopyrin že to špinění může byt z toho
@Sissinka27 mám z tebe radost 😊 no já taky špinim od 10 dne až do teď a ms křeče mám často a test si udělám zitra tak uvidím
Holk uz je nejaka skupinka ket leden? At se tam presunu s vama ![]()
Příspěvek upraven 29.12.20 v 02:57
@Sissinka27 gratuluji a popravdě si mi dala naději ze ještě není nic ztracené jsem 10 den po ket a taky stále nic. Tak budu doufat, aby se mi stal takový zázrak jako tobě ❤️️
@BarunkaS09
Děkuji moc dnes jsem byla na kontrole.. Tak jedno odpovídá tomu co chtěl vidět, že je to odpovídající a pak neví jestli je tam vedle hematom ( asi jak jsem krvácela) a nebo druhe, ale to víc bude vědět na příští kontrole…napsal mi ještě ascorutin kdybych začala špinit nebo mírně krvácet jinak nemocnice.. A co zkusit pro jistotu zajet do nemocnice? Odkud jsi?
Ahojky tak dnes po kontrole na ultrazvuku jedno odpovídá a druhé neví jestli je to hematom (po krvaceni) nebo je to druhé embryjko… Prý při příštím utz by se to mělo už poznat… Tak snad to bude v pořádku
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.