IVF prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2764
30.12.20 16:34
@Anonymní píše:
@Sissinka27 sem 9den po ket ale ten lady max je úplně čistý akorát nemám fotku

Já měla 11. Den negativní test taky byl lady max a 14 den krev pozitivní tak buď v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
30.12.20 16:52
@Sissinka27 píše:
Já měla 11. Den negativní test taky byl lady max a 14 den krev pozitivní tak buď v klidu :hug:

Ještě výdrž zkus za dva dny testovat.. Může být ještě brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
30.12.20 18:03

Příznaky na začátku

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli vy, co už mate pozitivní tt mate nějaké příznaky :) Zajímá mě, jestli se moc nepozoruji a jestli je možné mít příznaky už takhle brzy, 21 den po KET…napr. Poměrně silná bolest prsou, lehka nevolnost a problém se spánkem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
30.12.20 18:36

@Kulička26 já jsem 16 dní po KET a prsa cítím a občas se mi zvedne žaludek a poboliva mě podbrisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
30.12.20 23:07

@Kulička26 já to měla taky, ještě dřív, myslím 19den po KET a mám to až do teď (26),hlavně únava a nevolnost, ta teda začíná kolem oběda a končí kolem 18 h a je to fakt síla 🤮

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
31.12.20 08:54

Děvčata nedávno sem dávala testy které sílili a dnes 10den po ket jen nepatrný dušík takže zřejmě biochemie 😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
31.12.20 08:55

@BarunkaS09 Jojo? Ja jako nevolnost silnou nemám, jen když se nenajim třeba, nebo nenapiju tak je mi tak jako blivno víc než normálně…prsa mě teda fakt boli… :D a užívám utrogestan, takže jsem si na netu vycetla ze ze zvýšený hladiny progesteronu se blbě spí… já jsem třeba za noc cca 5× vzhůru :zed: tak dobrý, ze v tom nejsem sama :andel: na ultrazvuk jdu až 4.1 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
31.12.20 08:59

@Ejminka11 ty minule testy nejsou mamatesty, ale na 10.den , když už jsi měla dusika mě to mrzi, ale taky to vidím na biochemko :( zkus ale třeba ještě za dva dny a uvidis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
31.12.20 09:40

@Kulička26 ano vím já sem jiné neměla, pak sem sehnala mamatest a skousela sem 8.den po ket a dnes 10den po ket a čárka slabne viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
2.1.21 10:07

@Sissinka27 tak nepovedlo se to. I přes utros a estrofem se mi rozjíždí ms…

Zároveň chci se zeptat i ostatních, mám vysadit léky? Nikdo mi totiž nikdo nic neřekl v caru, jdu tam až v pondělí.. děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
2.1.21 10:31

@Alenkaalca to mě mrzí :hug: a dělala sis test? já bych léky nevysazovala aspon do pondělka a počkala bych jak dopadne kontrola…aspon mě v Caru řekli že je nemam vysazovat i když špiním nebo krvácím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
2.1.21 10:38
@Sissinka27 píše:
@Alenkaalca to mě mrzí :hug: a dělala sis test? já bych léky nevysazovala aspon do pondělka a počkala bych jak dopadne kontrola…aspon mě v Caru řekli že je nemam vysazovat i když špiním nebo krvácím

Ano včera a negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
2.1.21 10:42

@Alenkaalca to je mi líto :hug: a pujdeš do dalšího pokusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
2.1.21 10:44
@Sissinka27 píše:
@Alenkaalca to je mi líto :hug: a pujdeš do dalšího pokusu?

V poradku :) určitě ano byl to teprve můj úplně první transfer, tak hned to nezávidím kvůli jednomu nepovedenýmu pokusu :) už jsem jich zažila v hodně a v horší formě 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
2.1.21 10:51

@Alenkaalca a máš ještě mrazáčky.? můj je to taky první transfer uvidíme co mi v pondělí řeknou…snad tam maličké bude a když ne tak si dám chvilku pauzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.