Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Sissinka27 sem 9den po ket ale ten lady max je úplně čistý akorát nemám fotku
Já měla 11. Den negativní test taky byl lady max a 14 den krev pozitivní tak buď v klidu ![]()
@Sissinka27 píše:
Já měla 11. Den negativní test taky byl lady max a 14 den krev pozitivní tak buď v klidu
Ještě výdrž zkus za dva dny testovat.. Může být ještě brzo ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli vy, co už mate pozitivní tt mate nějaké příznaky
Zajímá mě, jestli se moc nepozoruji a jestli je možné mít příznaky už takhle brzy, 21 den po KET…napr. Poměrně silná bolest prsou, lehka nevolnost a problém se spánkem ![]()
@Kulička26 já jsem 16 dní po KET a prsa cítím a občas se mi zvedne žaludek a poboliva mě podbrisek
@Kulička26 já to měla taky, ještě dřív, myslím 19den po KET a mám to až do teď (26),hlavně únava a nevolnost, ta teda začíná kolem oběda a končí kolem 18 h a je to fakt síla 🤮
Děvčata nedávno sem dávala testy které sílili a dnes 10den po ket jen nepatrný dušík takže zřejmě biochemie 😟
@BarunkaS09 Jojo? Ja jako nevolnost silnou nemám, jen když se nenajim třeba, nebo nenapiju tak je mi tak jako blivno víc než normálně…prsa mě teda fakt boli…
a užívám utrogestan, takže jsem si na netu vycetla ze ze zvýšený hladiny progesteronu se blbě spí… já jsem třeba za noc cca 5× vzhůru
tak dobrý, ze v tom nejsem sama
na ultrazvuk jdu až 4.1 ![]()
@Ejminka11 ty minule testy nejsou mamatesty, ale na 10.den , když už jsi měla dusika mě to mrzi, ale taky to vidím na biochemko
zkus ale třeba ještě za dva dny a uvidis ![]()
@Kulička26 ano vím já sem jiné neměla, pak sem sehnala mamatest a skousela sem 8.den po ket a dnes 10den po ket a čárka slabne viz foto
@Sissinka27 tak nepovedlo se to. I přes utros a estrofem se mi rozjíždí ms…
Zároveň chci se zeptat i ostatních, mám vysadit léky? Nikdo mi totiž nikdo nic neřekl v caru, jdu tam až v pondělí.. děkuji ![]()
@Alenkaalca to mě mrzí
a dělala sis test? já bych léky nevysazovala aspon do pondělka a počkala bych jak dopadne kontrola…aspon mě v Caru řekli že je nemam vysazovat i když špiním nebo krvácím
@Sissinka27 píše:
@Alenkaalca to mě mrzía dělala sis test? já bych léky nevysazovala aspon do pondělka a počkala bych jak dopadne kontrola…aspon mě v Caru řekli že je nemam vysazovat i když špiním nebo krvácím
Ano včera a negativní…
@Sissinka27 píše:
@Alenkaalca to je mi lítoa pujdeš do dalšího pokusu?
V poradku
určitě ano byl to teprve můj úplně první transfer, tak hned to nezávidím kvůli jednomu nepovedenýmu pokusu
už jsem jich zažila v hodně a v horší formě 😁
@Alenkaalca a máš ještě mrazáčky.? můj je to taky první transfer uvidíme co mi v pondělí řeknou…snad tam maličké bude a když ne tak si dám chvilku pauzu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.