IVF prosinec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2764
4.1.21 13:31

@Alenkaalca já doufám… A jak to u tebe probíhalo? Já jen kdyby to dopadlo špatně ať vím co mě čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
4.1.21 13:33

@Sissinka27 za půl hodiny si mám volat na výsledky krve a domluvit se na dalším postupu s lékařem :) ale počítám s tím ze mě čeká další ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.21 13:33

@Tvojeteta děkuji to čekání bude hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.21 13:35

@Alenkaalca to mě mrzí a třeba se stane zázrak dej vědět.. A mužu se zeptat jak probíhalo u tebe to mimodelozni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
4.1.21 13:42

@Sissinka27 snad Jo, ale nějak už tomu nevěřím… první bylo hrozné začalo to spinenim a lehkými bolesti na jedné straně, které postupem času zesilovaly, bylo to takové nárazové vlny bolesti ze jsem nemohla skoro chodit. Taky jsem to měla za 5 minut 12 když jsem dojela do nemocnice vnitřní krvácení z důvodu praskleho vejcovodu, takže samozřejmě musel pryč. Při druhem jsem neměla takové bolesti ale spinila jsem a v 7 týdnu neslo nic vidět, takže zase nemocnice, kde si mě nechali na pozorování s tím ze se stane ještě zázrak, po dvou dnech si všimli ze mám něco v dalším vejcovodu, ale řekli ze mě operovat nemůžou do té doby než mi zacnou bolesti, za dva dny se tak stalo, takže i druhy vejcovod pryč. Nepřejí to nikomu s ty se tím hlavně nestresuj budu držet palce i na nohách :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
4.1.21 14:12

4.1. Kontrolní utz

Ahojky holky :-) tak dnes jsem byla na kontrole je tam, naznačen embryonální pol a naznačená KV aktivita, tak snad to bude v poradku, jinak vedle to vidí spíš na hematom než druhé embryo..nejspíše po příští kontrole mě předají do péče gynekologa, když to bude v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
4.1.21 14:14

@Kulička26
Skvělý moc ti to přeji a držím palce :-) kolikáté ho jsi měla transfer? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.21 14:14

@Alenkaalca tak uvidíš… To muselo být hrozný přijít o oba vejcovody mrzí mě to :hug: ja spinim už týden a někdy růžové jen na papíře… I když dneska to ustává a bolesti mám malinké a někdy vůbec… Včera mě večer bolel jak kdyby vaječník a pak jednorázově krev jasná červená ale jen na papíře a dnes už ne… Tak snad to bude ok… Jen se mi trošku motá hlava a pobolivaji prsa… No uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.21 14:16

@IvcaaC tak to je super držím pěsti ať je vše jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186

@Sissinka27
Kolikátý den po ket je ta hodnota hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127

@Sissinka27 tak uvidíš naděje umírá poslední. Já jsem teď volala lékaři a jak jsem čekala tak to tak i dopadlo, ale nějak si z toho hlavu nedělám. Hned co mi začne ms pokračujeme v dalším pokusu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.21 14:18

@IvcaaC dneska jsem 21 den po KET a hodnota 382. 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.21 14:19

@Alenkaalca to mě mrzí budu držet pěsti ať to příště vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.1.21 14:22

@IvcaaC moc děkuji! Taky ti gratuluji, ze nález je v pořádku :kytka: no jsme na tom stejně přeci :lol: 9.12 :) dnes tedy 26 den po KET :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
4.1.21 17:20

@Sissinka27
Držím palce ať to je v pořádku!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.