Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sissinka27 píše:
@Alenkaalca a máš ještě mrazáčky.? můj je to taky první transfer uvidíme co mi v pondělí řeknou…snad tam maličké bude a když ne tak si dám chvilku pauzu
Mám jich asi ještě 12 😅
@Sissinka27 píše:
@Alenkaalca tak to je krásný počet
No taky jsem byla překvapena 😁 chci se zeptat jaký mas názor na embryoglue? Nevíš o někom kdo měl a povedlo se?
@Alenkaalca já mám ještě 5…tak já si myslím že Embryoglue není špatné a zvyšuje to prý nějaké procento já se rozhodovala jestli ho dát ale nakonec jsme se s doktorkou shodli když je to první transfér že to nedáme…ale kdyby se to ted nepovedlo tak příště bych si ho dala…bohužel o nikom nevím
@Alenkaalca
Ahojky léky bych zatím nevysazovala počkala bych do kontroly.. Jinak já při prvním pokusu embryoglue neměla a nepovedlo se teď jsem si ho dala při druhém pokusu dvou embryek a zatím tam je jedno ještě se neví jestli je tam i druhé nebo ne jelikož jsem krvacela… Tak snad to bude ok.. Uvidíme v pondeli… Ale určitě bych si ho dala znovu kdybych šla do dalšího transferu ![]()
@IvcaaC píše:
@Alenkaalca
Ahojky léky bych zatím nevysazovala počkala bych do kontroly.. Jinak já při prvním pokusu embryoglue neměla a nepovedlo se teď jsem si ho dala při druhém pokusu dvou embryek a zatím tam je jedno ještě se neví jestli je tam i druhé nebo ne jelikož jsem krvacela… Tak snad to bude ok.. Uvidíme v pondeli… Ale určitě bych si ho dala znovu kdybych šla do dalšího transferu
Davala jsem si ho i kvůli tomu že mám nízkou sliznici i po hormonech, takže jsem to brala jako vyšší šanci pro uchycení
@Alenkaalca tak to je krásný počet ![]()
Jinak léky bych taky nevysazovala, ohledně embryoglue, taky jsem si ho dávala a výsledek negativní, teď jsem ho neměla a výsledek pozitivní, samozřejmě jsem to probírala s dr a koordinátorkou v Unice, obě dvě mi řekli, že úspěšnost se zvýší jen o 3%,tak jsem se na to vyprdla, ale je to na tobě, pokud vnitřně cítíš, že ti to pomůže, běž do toho 😊
Holky tak buď jsem blba já a nebo si moje tělo se mnou hraje, ráno spineni a bolesti jako při ms a teď nic ani náznak… je to normální? 😂 😂
@Alenkaalca tak třeba to ještě dopadne dobře
mě taky bolesti ustaly a dokonce ustává i špinění ![]()
@Sissinka27 ale zajímavé je ze jsem dnes 15 den po ket a včera jsem si dělala test a nic 😀
@Alenkaalca Ahojky měla jsem embryoglue a povedlo se
držím pěsti 😊
Holky, prosím vás…měly jste po nevydařeném ET nebo KET silnou a dlouhou MS? V normálním cyklu mám MS 1-2 dny max. a teď jsem po svém prvním nevydařeném ET krvácela 7 dní a to docela dost. Tak by mě zajímalo, jestli je to normální…jinak musím počkat do dalšího cyklu na zahájení přípravy na KET, doufám, že se přitom nepíchají nějaké hormony nebo ano? Jinak gratuluju všem úspěšným a držím palce, ať vše dopadne dobře
@Missaanek ahoj, jo já teď po nevydařeném KET mám ms dlouho a taky silnější než normálně. To je po těch prášcích a tělo se asi čistí 🤷♀️ a hormony jsem nepíchala, začala jsem 2 den ms brat estrofem a pak se přidal jen utrogestan. Ale uvidíš, co ti v car řeknou a předepíšou. Tak držím palce ať KET výjde 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.