IVF říjen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
5.10.15 23:29

@Bettynka22 Dulezity je optimismus :-) Injekce jsme aplikovali vecer. Holt chlapum to pichani jde lip…tak jsem plne duverovala memu muzi :lol: ET zitra nebo ve stredu. Dozvim se zitra rano po 8 hod. Pokud mas problem s injekcema a tvuj muz ne, tak si dejte na rano budika a je to. Za 5 min je vse hotovo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
5.10.15 23:39

@nikinka 123 aplikacni pero jsem dostala v CARu. Obsah do nej(jasne ze si epamatuju nazev) (nafasovany az pri zacatku menzes)jsem mela 900 a 600 jednotek plus jednu injekci…jejiz nazev zni jako „orangutan“. Tento nakup me stal 2,5t (pri 1. IVF hrazeny pres pojistovnu). Aplikacni davku jsem mela 3 dny 250 jednotek a potom 3dny 225 jednotek plus posledni den „orangutan“. Tento protokol jsem mela stanoveny od kvetna a cekalo se, az naberu odvahu… Ty mas planovany protokol/rozepsany z CARu? Drzim pesti at to jde hladce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.10.15 09:43

Ahoj holky, ja jsem teď po druhém neúspěšném IUI, příští týden si jdu pro stimulacni protokol a na začátku listopadu jdem s manželem do IVF. Já jsem dle CAR v pořádku, ale manžel má špatný spermiogram, takže nám bylo doporučeno ICSI. Doufám, ze to proběhne vše v pořádku a zadari se nám co nejdříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.10.15 10:09

@len008 hmmm jenze ja mam pichat mezi osmou a devatou a manza v pet uz frci makacenkovat. Ja to dam sama, zatim si začínámvvelice věřit :D. To urco prejde :D. Cetla jsem v jine diskuzi jak natom jsou t a embryjka tak ze uz se te nemusim znovu ptat ;) drzim moooooc pesti at ti to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.10.15 10:11

@HaninaZ ahojik, taky jsme byli dvakrat na iui a nic… Tak tez doufam ze ivf dopadne. Preji hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.10.15 12:38

No mám z toho obavy, aby to vyšlo. Myslela jsem si, ze to je uz jistota, ale pak jsem se dočetla, ze 1.ivf nebývá tak často úspěšné… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
6.10.15 13:19
@len008 píše:
@nikinka 123 aplikacni pero jsem dostala v CARu. Obsah do nej(jasne ze si epamatuju nazev) (nafasovany az pri zacatku menzes)jsem mela 900 a 600 jednotek plus jednu injekci…jejiz nazev zni jako „orangutan“. Tento nakup me stal 2,5t (pri 1. IVF hrazeny pres pojistovnu). Aplikacni davku jsem mela 3 dny 250 jednotek a potom 3dny 225 jednotek plus posledni den „orangutan“. Tento protokol jsem mela stanoveny od kvetna a cekalo se, az naberu odvahu… Ty mas planovany protokol/rozepsany z CARu? Drzim pesti at to jde hladce :-)
ano mám ale nevím jak s tou stimulací jak dlouho atd..pak mě hnedka čeká odběr už se těšíme zbytteek vše dáváme zamrazit :mavam: jen neevím proč se chodí po dobrání norhestiron což mám ted na kontrolu???
ano mám ale nev
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.10.15 13:53

@HaninaZ na to nemysli… Nekomu se povede na poprve nekomu ne… Jak uz tu zaznelo… Musime verit a nenervovat se statistikami :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.10.15 13:59

@nikinka 123 uz tu odpoved padla, mam jedno pero s obsahem 900 mam pichat 225 tri dny a pak kontrola. Zaplatila jsem za ti 2672kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
6.10.15 14:52
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 uz tu odpoved padla, mam jedno pero s obsahem 900 mam pichat 225 tri dny a pak kontrola. Zaplatila jsem za ti 2672kc

ANO DOBŘE A TO UŽ JE KONEC NEBO DÁLE V STIMULACI JE POKRAČOVÁNÍ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.10.15 16:04

@nikinka 123 ja si mam tri dny pichat a ctvrtej na kontrolni utz, tam me reknou jestli davku snizit zvysit ci nechat a pokracovat, zalezi jak telo reaguje na stimulaci, podle toho se urcuje jak dlouho se stimuluje… Aspon tak to chapu ja ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.15 17:07

Ahoj holky :) Držím vám teda všem palce. To čekání je dlouhé, a já také doufám že mi to vše dopadne dobře. 9.10 si dělám test, tak jsem zvědavá jak to dopadne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.10.15 18:30

@Monča2076 tyyyy jo tak to mas za par… Tak at to klapne jak nejlepe muze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
6.10.15 20:10
@nikinka 123 píše:
ANO DOBŘE A TO UŽ JE KONEC NEBO DÁLE V STIMULACI JE POKRAČOVÁNÍ :mavam:

No, pokud ti jde o finance, tak to asi konec nebude. Vyzkousej pocitat. Pokud Bettynka22 ma davkovani 225 jednotek 3 dny, tak spotrebuje 675 jednotek. Tim padem zbyde 225 jednotek a to tak bude asi jedna davka. Z toho aby to byl konec tak by musela stimulovat pouze 4 dny. Nejsem zadny odbornik, ale mam nemile tuseni, ze tak rychle to nejde.
A tobe jde o delku aplikace nebo finance? Me vysvetlili, ze delka je individuelni, kazda reagujem jinak. A co se tyka financi, tak je to navazano na delku. Pojistovna priplaci jenom na urcitou cast leku. Pokud nektera zena reaguje pomaleji, tak medikaci nad „ramec“ si hradi plne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
6.10.15 20:12

@Monča2076 jeee 9.10. ma muj syn narozeniny. Nech ti toto datum prinese stesti a mas 2 carky na testu. Drzim pesi a pak napis. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.