Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím všechny. Chtěla bych založit novou diskuzi.Je tu někdo kdo se chystá k Apolináři na darované vajíčka? Nebo i někdo kdo má zkušenosti s car Apolinář a darovanými vajíčky? Za jakékoliv info budu ráda. A jak dlouho se čeká na dárkyni u Apolináře? ![]()
Ty cekacky byvaly straslive (cca rok a pul), ale jak je to ted, netusim, na rovinu bych tam cinkla a poptala se. Ono je to dane tim, ze jako statni CAR vyplaceli darkynim o dost nizsi penize (a prijemkyne to pak vyslo o dost levneji). Ale to jsou inforace tak 4 roky zpetne. Na druhou stranu po telefonu jsou ochotni, takze bych se zeptala primo u zdroje.
Darovaná vajíčka?
Chápu, že bys chtěla mít dítě, ale zacházet takhle daleko? Nevím, jak na tom jsi, tak mi promiň, že Ti do toho takhle kecám, ale mně to prostě nedá. Celkově jsem proti umělému oplodnění, hlavně kvůli tomu, co se tam děje s těmi embryi, zvlášť s těmi, která nepoužijí. Neuvažovala jsi třeba raději o adopci? Tím bys aspoň pomohla nějakému dítěti, které nemá vlastní rodinu.
Nic ve zlým, prostě jenom říkám, co si myslím. Přeju Ti hodně štěstí ![]()
Příspěvek upraven 20.12.16 v 21:29
@Musi Bohužel jiná cesta u mě nevede. Buď darované vajíčka nebo adopce( měla jsem Turnerův syndrom tak nemůžu mít děti normálně
).Ale vzhledem k tomu, že přítel se do adopce moc nehrne tak chceme zkusit ty darované vajíčka. Už jsem byla na jeden pokus ale neúspěšně tak zkouším změnit car. Kdyby bylo na mě tak bych šla do obojího- adopce i darované vajíčka.
@ugluk Děkuji ti za radu. Skusím tam zavolat.Byla jsem v jednom car a tam jsem čekala na dárkyni jen 3týdny nejdýl a to bylo státní car tak rok a půl se mi zdá mooc.Ale zavolám a uvidím.
Musi kde ty beres tu drzost nekomu neco takoveho psat a koukam ze to neni poprve. Přala bych ti bejt v stejne situaci
@renat83 moc ti držím palce, také nemohu mit děti přirozenou cestou a takové keci mě mohou vytočit ![]()
Zdravím
Ráda bych oživila diskuzi. Nemáte některá čerstvou zkušenost s IVF s darovaným vajíčkem u Apolináře? Mohla bych poprosit o zkušenost. Jak dlouho jste čekali na dárkyni, zda jste na ní měli nějaké požadavky, na kolik Vás to vyšlo, kolik jste měli embryí a zda to vyšlo??? Moc děkuji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.