IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
20.10.12 15:42

@lenun ahojky…velká gratulace :dance: :kytka: a to jste měli KET? nebo přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.10.12 18:07

@MakysekM úplně přirozeně a nějak to nemůžu pobrat. Mám neprůchodný oba vejcovody a v caru mi řekli, že bez ivf se to nepovede. po ivf v září jsem byla na uz kvůli ketu a dr mi oznámil, že tenhle cyklus nemám ani sliznici a ani folik, tak musím čekat na MS a další cyklus se bude stimulovat estrofemem. A tak jsem čekala a čekala. dneska jsem nasla v lékárně testít a tak se slazama v očích jsem ho počůrala, aby mě zbytečně netrápil pohled na něj a najednou tam byly//.nechápu to. Už jsem se smířila s tím, že žádný těhu nebude a ono snad bude.Je to šok. jsem v 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
20.10.12 20:07

@lenun Ahojky, tak to je docela mazec, příroda je holt někdy mocná čarodějka, i když nás dovede občas i pěkně potrápit. Tak přeju, ať se prďolka drží a nepustí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.10.12 06:04

@lenun Jééééé superrrrrrrrrrrrrr!!! Gratulace velká!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
18.11.12 21:52

Ahoj holky, tak mé těhotenství už je pouhá minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.11.12 07:35

@lenun ahojky..to je mi moc líto :,( achjo, proč se tohle musí stávat těm, co o miminko tak moc stojí. Drž se a držím palečky ať se podaří co nejdřív znova. :hug:
Po tak krátkém těhotenství se můžete začít snažit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
19.11.12 08:06

@MakysekM doktor mi říkal měsíc celibát a prví MS po revizi hurá na věc. A pokud do půl roku nic, tak zkusit další ivf.je mi z toho ale pořád do breku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.11.12 08:12

@lenun já to chápu..vím jak ti je, také jsem si tím prošla a minimálně měsíc jsem byla ůplně nepoužitelná a nedokázala se s tím smířit. Ale musela jsem jít dál a vyplatilo se nevzdávat to. :kytka: Nepřemýšlela jsi o změně CAR? mě to hodně pomohlo i psychicky, ten pocit, že zkouším zas něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.11.12 08:46
@lenun píše:
Ahoj holky, tak mé těhotenství už je pouhá minulost.

To je mi moc líto, že to nedopadlo. :,( A moc dobře chápu, jak ti teď je :hug:, taky jsem byla pak chvilku nepoužitelná a nic mě nabavilo. Časem to přebolí a co nevidět budete moct na tom znovu pracovat buď sami nebo s pomocí caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.11.12 09:00

@Janis69 a jakpak jsi na tom ty? Plánujete nějaký další pokus? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.11.12 09:12
@MakysekM píše:
@Janis69 a jakpak jsi na tom ty? Plánujete nějaký další pokus? :kytka:

Ahojky, to víš, že plánuju. Od soboty zobu clostík 2-0-2 do středy a v pátek jedu do Olmika na kontrolu, jak to vypadá. Tak doufám, že nějaké vajucho se tam bude rýsovat.
Tobě a miminkám se daří dobře, jak jsem tady někde četla, to je skvělé a jedno vypadá teda na holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
19.11.12 14:59

@MakysekM já jsem o změně caru přemýšlela, ale můj gyn´dák mi říkal, že to snad ani nemá cenu. postupy a techniky by měli být všude stejný. Opravdu záleží jen na štěstí. teď to necháme na přírodě a pokud do léta nic tak znovu car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.11.12 15:03

@lenun tak s tím tedy nesouhlasím, že postupy a techniky jsou všude stejné!!! Moc ti přeji at vám to vyjde bez pomocí CAR. Možná bych zatím zkoušela alespon IUI, do toho se vám nehce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
19.11.12 15:15

@MakysekM když já si myslím, že při neprůchodnosti vejcovodů je IUI trochu zbytečný. Sice se to teďka povedlo samo, ale beru to jako velikánskou náhodu. Teď jsem s Jančou v rehab. léčebně a je tady sestřička co dělá Mojžíšovou. Tak od zítřka na to vlítnu a třeba se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.1.14 10:27

prosím

Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.

Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital