Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Katharina píše:
@Ecil určitě bude taky uroda pěkná. Držím palečky. Já radeji nechci přijít 4 pokusy.
@Katharina ja uplne super, nic neboli jen kyzmam zatlacit na wc (promin ze to tak pisu
)neska mam v planu znasilnit tatku ![]()
@1985bara tak to je dobře, doufám že to znásilnění taky stihnu.
A už si zavádíš prášky, jak to pak děláte se sexem, mě to vadí když mám v sobě toho utrouše ![]()
@1985bara @Katharina Stejně je skvělý, že tyhle diskuze jsou. Já jsem povahou celkem srab, bojím se bolesti. Je strašně fajn vědět, co od toho čekat, že to třeba i bolí, ale ne dlouho atd. Vždycky vše zvládnu lépe, když jsem na to připravená a vím, do čeho jdu.
@Katharina mam plan si ho zavest az pak, predtim udelam pruplach
stejne budem s gumou tak to zvladnem, poradne jsme nesexovali od ty doby co jsem dostala antiko, protoze jsem spinila cele 2 mesice tak mi to bylo neprijemne, ale tatka si to za trpelivost zaslouzi, od po uz zase nebudeme moct
@Ecil Já mám pocit, že když si píšu s Vámi že to podpoření je jiné než od lidí co neví o čem to je a hlavně se můžu kdykoliv na něco zeptat co mě překvapí. Ta podpora je fajn, když vím že v tom nejsme sami ![]()
@1985bara pořád s gumou? To mě taky napadlo. Mě je to nepříjemný.
@Ecil presne,, ja jsem se hodne dozvedela na jine diskuzi tu jsem cetla celou od zacatku, hoolky tam pisou od roku 2010, tak jsem mea moznost studovat uspechy i neuspechy, proto me to ted nejak moc nebere, ale posli me k zubari a budu se klepat jak drahej pes ![]()
@Katharina jj my porad s gumou d toho prosince, byo mi bby ho `umazat` jsem v tomhle cita na tu hygienu
a s tou podporou tady mas pravdu kdo nevi tak ma spis jest dotazy nez slova podpory
@Katharina Přesně, okolí se tě snaží spíš jen podpořit nebo utěšit, ale kdo si tím neprošel, nepochopí
@1985bara Taky jsem jich pár pročítala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat