Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1985bara jj dort jsem upekla včera, tak dneska naplnila a před chvílí polila čokoládou, zítra dozdobím, a koupila jsem mu marcipánovou figurku žáby a želvy, jen mi mrzí, že mám modré barvivo u našich, mohla jsem mu obarvit část šlehačky jako vodu ![]()
nemáme PK
@kaczule1 máme ICSI zatím jsme dali na doporučení dr
klasické IVF by pro nás nemělo smysl
@xsaleen A dávají neco na bolest? Nebo se to snažíš vydržet bet ničeho?
@Ecil me tedy nic nepredepsali, jinak dekujeme,,take doufam ze to do me daji v pondeli a vyndaji az za 9m ![]()
@Ecil nedali nic, nabízeli mi tam čípky, ale to nebylo potřeba, ted se to snažím přežít bez prášku, max si dám horkou sprchu a kdyžtak večer paralen.. nejsem moc zastáncem léků
no já s tím počítám, že se pustí až tak za 38-40 týdnů.. chtěla bych od kámošky košík, tak at do něj mám co dát
@xsaleen me tedy rekli ze horka sprcha neni dobra, jen vlazna a nekoupat
@1985bara nééé
to mi pomálá při ms¨
tak holt nic, tak to přežiju bez toho… to koupání je mi jasný, je to škoda, zrovna dneska by mi bodla..
schválně, co si pamatuješ jako poslední slova před narkozou?
@xsaleen my jsme se smaly a hazely vtipky, ale pamatuji se ze neco hralo a sestra se ptala anesteziolozky kolik mi ma dat a ona rika 300 j a doktor si zaspival 300 z mista a ja na nej 200 v meste
, no a pak mi rikaly ze mi daji prvniho panaka a ja rikam ze nepiju, takze me prej povozi na kolotoci a ze mi reknou kdy budou uspavat a tak jim rikam dobrou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No to já také…takže i když tady nejsem tak jedno očko tady vždy občas nakoukne ať mi nic neunikne…