Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Katharina jj vim, rikala mi to uz vcera ze to vidi tak na pondeli a dneska mi to potvrdila, zavola jeste zitra rano, v nedeli nemakaj
@Katharina kuji kuji ja na vas taky myslela ani dospat jsem nemohla a kdyz zavolali tak uz jsem nezabrala, ale s mazlikem jsme to ted na dve hodky zalomily ![]()
@1985bara píše:
Vcera kdyz volala ma vajecna koordinatorka tak jsem spala jak drevo a dneska ne a ne usnout znovu, asi pujdu udelat haji odpoledne s mazlikem, jo jinak se nam na miskach stale mrska 5 potomku s odpovidajicim stadiem
Ahoj holky, jak jste se cítili při stimulaci? Včera jsem píchala večer poprvé gonal a dnes mám pocit, že mám v břiše šutry…
Tlačí a bolí mě podbříšek… Je to normální, takhle rychle reagovat?
@Ecil ver mi je to normalni, ja myslela ze pri stimulce budu normal chodit do prace, ale nedalo se, hodne pij, me to pomohlo
@1985bara Já to taky vydržela do posledního ultrazvuku v práci, ale od včera jsem doma a břicho mám také trochu nafouklé.
@Katharina ja delam v kaufu na kase, takze me bylo neprijemne to nafouknuti atd, hlavne jsem si nemohla dovolit odbihat porad na zachod,,,paaani 30 vajuch, ja byla rada za tech 9,ale zase jsem je mela velke rikal dr
@1985bara píše:
@Ecil ver mi je to normalni, ja myslela ze pri stimulce budu normal chodit do prace, ale nedalo se, hodne pij, me to pomohlo
Já mám sedavé zaměstnání, práci zvládnu, na záchod běhám á 30 min. Pít se snažím hodně, normálně vypiju klidně jen 2 dcl denně
, dnes už mám v sobě 2,5 l… Jsem jako průtokový ohřívač ![]()
Holky z jiného soudku.. Když budu chtít jít na KET tak předtím je nějaký UZ..
Za jak dlouhou dobu se pak na zákrok jde?
Myslíte že i když bude v bříšku cystička že KET budou moci provést??
@Ecil jj presne takhle mas fungovat, dr mi rikal, jen vypit a vylejt ![]()
@Jana Vajnerová ano kdyz jdes na ket, tak bys mela dostat i prasky na pripravu sliznice a jit na utz a s tou cystou nevim nevim, ale to si myslim ze bude velka prekazka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat