IVF zima 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
5.6.22 21:37

@Maribelle ahojky tak co ultrazvuk? Je to tam? Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
6.2.23 18:16

Ahoj holky, jak se vám všem daří? Mám za sebou velmi komplikované těhotenství, ani jsem tehdy nereagovala na @targa007, zrovna v té době mi po krvácení bylo řečeno, že se jedná o potrat. Nebyl, ale jednoduché to nebylo od začátku do konce. Každopádně vše dobře dopadlo, máme od prosince chlapečka, který se narodil o měsíc dříve plánovanou sekcí, ale je zdravý a krásný. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
6.2.23 18:59

@Maribelle ahoj chapu…bylo to peklo ta cesta k miminku. ani nevis jakou mam radost. Gratuluji moc me se v rijnu narodila holcicka. Porod byl vyvolavany trval 3 dny a spis bych to nazvala jatka nez porod. Mam 4 mesice po porodu a stale nejsem OK. Moc moc ti gratuluji ze vse dobre dopadlo a mate doma miminko :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
6.2.23 19:28

@targa007 I já moc gratuluju! :srdce: Holka zlatá, to sis užila, to je mi líto. Já mám tedy taky slušné trauma z porodu, takže ti rozumím. Mělo to u nás velmi dramatický průběh a mám bohužel následky. :( Ach jo, moc přeju, ať je líp! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
6.2.23 20:29

@Maribelle no byl to masakr, manžel se taky držel aby mi byl oporou. Prý jak přijel po porodu domů tak jen brečel a brečel. No odměnou je mi opravdu zlaté miminko. Spinka celou noc (budí se max 2× na mliko) a přes den taky usměvavé sluníčko :-) takže musím říct, že zatím neznám nějaké bezesné noci :-) po strašném těhotenství (kdy jsem se opravdu 9.měsíců problila k porodu) a porodních jatkách je tohle super „odměna“. Máme tam ještě jedno embryo v mrazáku a nevím co mám dělat. Zjistit že bych byla ted těhotná tak bych asik potřebovala psychouše :-D jak jsme se 2 roky snažili IVF tak teď když vidím těhuli tak mám uplně paniku :-D takže doufám, že čas je nejlepší lék :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
7.2.23 16:36

@targa007 Tak to je úžasný, že je dcerka takhle hodná. To je fakt za odměnu. 🙏 ❤️Já měla také těhotenství i porod na nic. Nevolnosti a zvracení až do porodu znám, dva měsíce na riziku v nemocnici, sekce komplikovaná, málem jsem to nepřežila, mám zdravotní i psychické následky, takže chápu. Další děti mít ani nemůžu, museli mi vzít dělohu, ale ani jsem neplánovala. :) Teď bych nad dalším nepřemýšlela, to chce čas. ❤️ :hug: Jsi statečná. Náš benjamínek je taky zlato, sice celou noc ještě nespí, občas ho trápí bříško, ale jinak je to pohodář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
7.2.23 18:01

@Maribelle no asi to byla daň za to, že jsem děti tak dlouho odkládala :-) hlavně, že už je to za námi. No malá má teď 4 měsíce a mám klidné období mezi prdama a zubama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.