IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5126
24.5.25 20:25
@Anonymní píše: Více

Je to ode mě trošku nevdecny ale jak mám už dceru tak nechci tolik riskovat tak si říkám max 3 embrya a končím. Mám špatnou srážlivost tak každý hormony sou trošku risk i když sem zalecena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 21:29

@Srabek
Tomu naprosto rozumím. A neboj, určitě sd povede :srdce:. My do dalšího uz také nejdeme. Hlavně kvůli tomu, ze jsem to ted psychicky i fyzicky zvládala hůře, nez kdysi a také kvůli financím. Na další IVF už nejdeme. Ted jsme dali necelých 70 tisíc za 3.IVF a zůstalo jen jedno, tak jsem z toho taková nesvá. Ale už mám bublinku u sebe, tak doufám, ze se pořádně zavrtá. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5126
24.5.25 21:44

Tfuj tfuj držím palečky co to dá. Určitě to bude to top embryiko který na tebe čekalo. Malá dnes pořád říkala z ví že mám v bříšku miminko tak sem ji pořád opakovala že ne, ale že když si to bude hodně přát tak se jí to určitě vyplni, tak doufám že ji nezklamu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 21:52

@Srabek
Moc dekuji :srdce: take drzim palecky a určitě se vyplní :srdce:. Verim, ze se povede nám všem. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2258
24.5.25 23:00
@Weuu16 píše: Více

Ano, jsou a když mi vyšel se Sofinkou, už jsem tomu věřila, mají citlivost 25, jak mi 13 dní po Ketu ukazovalo 2-3tt, tak jsem měla v krvi 300j, tak to je určitě na dobré cestě 🙏🏼 🍀 🕊️. Moc držím palce :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
25.5.25 11:38
@Lucinta píše: Více

Držím palce s novou klinikou. Kdybych do budoucna toto řešila znovu, určitě bych taky volila tu Clayo kliniku, slyšela jsem na to jen samé dobré recenze, je to tam na úrovni. Kolik dní po Ketu si ležela? V pátek mám kontrolu tak snad budeme moci provést ten transfer. To čekání je na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
25.5.25 11:42

Ahojky dlouho jsme si nepsaly :srdce: kolikátý den jsi po KETU a jak se cítíš? Bereš nějaké vitaminy nebo dodržuješ nějaký speciální režim. Přeju mnoho štěstí ať ti to klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.25 12:16

@Holly_polly
Ahoj, moc děkuji :srdce:. Také držím palce, az půjdeš na KET :oops:.

Ja byla na KET včera, takze jsem teprve jeden den. Vcera jsem po KETu byla doma a ležela pod dekou, ale dnes uz funguju normálně a odpoledne jdu se synem ven. Jen netahán nic těžkého, musim si davat pozor, abych nebrala syna na ruku, žádná horka vana a tak. Jinak dobírám nosifol, co mi ještě zbyl po stimulaci a mám koupený femibion, se kterým budu pokračovat, pokud se povede. Pak jeďte beru vitamin D a omegu 3. Ale občas se stane, že zapomenu 🙈.

Jinak podle pověr IVF holek, jsem si dala po KETu mekac :lol: a koupila jsem si ananas, ktery jsem chtela brat 2dny před KET, v den KET, a 2 dny po KET. Ale je nejspis nezralý a strašně me po něm štípe cela pusa, takze jsem si ho dala 2 dny a uz nechci :lol:.

• Citovat
  • Upravit
176
25.5.25 13:03

A probíhalo to bezbolestně? :D Je pravda že se to provádí s plným močákem? 8o Jinak tu pověru s tím mekáčem jsem už taky slyšela :lol: :lol: dala sis aspoň pořádnej nášup? Bigmac atd? :D Jinak ten ananas je hop nebo trop, ananasy miluju ale je pravda že už jsem si párkrát koupila suchej a nezralej, dovnitř člověk nevidí :D Já mám car asi 10 minut cesty autem od domova, myslíš že po KETu to zvládnu sama odřídit? Asi nebudu mít odvoz :lol:,byl s tebou u toho tvůj muž? Jinak když si budeš chtít pokrátit čas čekáním na pozitivní test, můžu ti poslat nějaké e-knihy, mám jich spousta :kytka:, tak tfuj tfuj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.25 13:21

@Holly_polly
Ano je to bezbolestný, kdysi jsem to necítila vůbec, teď mě akorát trochu bolely ty kleště (zrcadla) ale jinak zavedení embrya je v pohodě. :oops:

A ano, plny močák. Musela jsem si teochu od čurat, než pro mě přišly a stejne jsem to malem nedala. Málem jsem se po… a na tom sale jeste ty zdravila a jak tlačí Utz na močák, tak jsem fakt myslela, ze to pustím. A pak mi jeste rekly, ze musim jeste 10 min ležet, a pak teprve mohu na wc. Ležet jsem vydržela 5 min, fakt už se to nedalo :lol:.

To určitě zvládneš, tam není žádná narkóza, je to jen jakoby běžné vyšetření na gynde, takže řídit můžeš.

Jinak chlap byl semnou v pokoji ale na sál mi ho nedovolily, prý kdybych si rekla dříve, tak by me vzaly jako poslední a mohl by jit. Ale stejne je ro na sale na 5 minut :lol:. Každý car to ma ale jinak, nekde muži mohou nekde ne.

No ja na knihy moc cas nemam, mam jeste 3 letého syna, takze s nim moc času na sebe nemam. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2258
25.5.25 16:15
@Holly_polly píše: Více

Moc děkuji :hug: :kytka:, snažím se tomu věřit a mít naději 🍀.
Ja po Ketu/Etu ležela vždy jen na klinice, třeba tu půl h, no a pak už člověk přijede domu a s tou naši cácorkou to moc na ležení není… Ono se to ani nedoporučuje, naopak jsem i se Sofinkou šla hned druhý den na procházku a chodila jsem každý den, mame pejska, takže bych šla tak jako tak, ale nechodila jsem teda do fitka a běhat, “zklidnila jsem se”, ale jinak úplně normální režim, procházky, výlety, výšlapy, lehké cvičení doma… byl covid a s malou normálka. Ale teda uvařím si den před, at nestojím u plotny. 😇
Na pátek Ti budu moc držet palce 🍀 🕊️ ❤️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.5.25 21:01

Tak to je super :srdce: To je určitě na dobré cestě. :srdce: Tak dej vědět jak si dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.5.25 06:21

Ahoj holky, téměř ticha pozorovatelka jde s kůží na trh. A jelikož jsem plná emocí potřebuju to ze sebe dostat! A vy jste na tohle ty pravé! :srdce: V úterý KET-5 denní blastocysta. Čárka vylezla téměř okamžitě. Ale jelikož v březnu při ET (píchány ovittrelle) jsem měla pozitivní test i v den menstruace, tak teď se raduji opatrně. Ale prosím, že je to na dobré cestě? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
26.5.25 07:30

Ahoj holky,
tak u mě to taky snad zatím vypadá ok :dance:. Neraduju se na plno, protože minule to bylo stejné a nic z toho. Ale říkám si, že 100% lepší než kdyby tam nebylo nic :srdce: :srdce:
Jak jste na tom ostatní?
@Cactus super! Mám pocit, že v tohle období to prostě vychází :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.25 07:39

@Cactus A teď jsi měla zase Ovitrelle? Čárka vypadá hezky, jen tak dál. Moc držím palce! :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.