Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ol030124 Děkuji, no uvidíme jsem z toho teď zase zmatená ![]()
Nechápu furt proč mi digitální ukázal 1+2 a papirovy nic je to divný a navíc už nespinim a během hodiny sem začala krvácet normálně jako klasická MS i bolesti
@ubululu já měla malou zamrazenou 2 roky a jak je krásná a chytrá psycholožka říkala že rozumové je o 2 roky starší
já už nechtěla jít ani do tohohle ivf a celkem i toho malinko lituji ten věk je na mě znát a taky ten strach o sebe kvůli maly. upřímně já sem pevné rozhodnuta
@Weuu16 dekuju dneska jsem se málem složila už jen že sem volala na embryologii protože dlouho nevolali ![]()
@Srabek Chápu
to jsou pocity emoční k zbláznění
a v kolik zítra jdeš?
@Srabek jakto ze ti volá takhle ráno? To se mi ještě nestalo. ![]()
Já tedka volala sestře měla sem její soukromé číslo protože mi tenkrát píchání injekce a řekla ať přepisu datum na papiru na ten odběr a jdu tam zítra ráno
Tak jsem zvědavá
a v jakým si centru?
@Weuu16 Krvácení není dobré, asi bych ráno volala na kliniku, jestli něco neporadí. Ale já už také myslela, že je konec, bylo to v termínu MS. Nakonec špinění/krvácení samo ustalo. Moc držím palce.
@Weuu16 my jsme se domlouvali že není nutná osobní konzultace že to zvládneme po telefonu. Určitě si tam dojdi a kdyby s tím měli problém tak ať tě naberou jako samoplatce a budeš mít jistotu. Já sem chronickéj netestovac takže já budu čekat 16 dní na test
@Anonymní píše: Více
Dobře, trošku jsi mě uklidnila.
A moc díky. ![]()
@Cactus
To neni za co.
Ja uz bych nejraději testovala taky, ale jsem teprve druhý den
. Ani nevim, kdy budu testovat. Chci i nechci. ![]()
@Srabek píše: Více
Já bych to asi řešila nejdříve jinak, pokud by se mi někdy vůbec poštěstilo mít takovou hezkou zásobu a eventuálně tolik sněhuláčků na hokusy pokusy, bavíš se max o 3 pokusech, to bych pochopila, pokud by Te cekala 3. stimulace, ale když už máš to nejhorší za sebou, tak teď už si fakt tělo huntovat nebudeš, stimulace je opravdu nejhorší a nejnáročnější..
Ket, se většinou děla v nativu, takže se sleduje sliznice, dominantní folik a pak se dává pro jistotu Hcg, (tělu vlastní hormon v těhu), dává se podpora progesteronu (tělu vlastní hormon v těhu) a je dobře, že se dodává, můžeš mít už vlastní produkci prg. nižší a tím pádem pomáhá uhnízdění a udržení embrya. Někdy se dává i estrofem (tělu vlastní estrogen) na podporu růstu sliznice, nebo na potlačení ovulace, aby se upravila 1., nebo 2. část cyklu, ale co se týče hormonu, tak to rozhodně není takové “zlo” a něco nepřirozeného, o co jde u stimulace.
Pokud máš tak pěkný výsledek, tak bych si embryjka nechala zamrazit, můžeš být ted ovlivněna i po stimulaci a Opu, a pak bys mohla litovat, pokud by se treba ted nezadařilo a pak se dalsi 2 nepodařilo rozmrazit a ostatní by byla zlikvidovaná, tak co pak?… ![]()
Ja bych nechala zamrazit všechna, uvidíš jak se zadaří, nezadaři, podepsat jejich likvidaci můžeš kdykoliv…
Ale asi bych uvažovala racionálně a myslela i na rizika, která by toto ukvapené rozhodnutí mohlo způsobit…
Držím palce 🍀.
@Anonymní píše: Více
Tak my na víkend vypadli, tak mě to nelákalo.
A teď jsem si řekla, že zkusím až test z krve.
Vidím to tak, že vám tu ve čtvrtek píšu, jak dopadlo další testování. Hihi. ![]()
@Cactus
Ja bych chtela zkusit drive, ale jdu se synem 1.6 na dětský den, tak si myslim, ze to radeji udělám, az potom, abych případně nesla bez nálady. Ale snažím se věřit, ze se povedlo. ![]()
Holky bral tu někdo před transferem Prednison? Treba uz tech 4-6 týdnu dopředu? Jak to na vás působilo? Ja ho ted mam brat před KET, ktery bude cca v červenci v první polovině, a trochu mam strach z tech nežádoucích účinků 🙈 hlavne i z přibráni, uz takhle mam neco nahore ze stresu 🙈 kamarádka ho mela taky ale jen tyden před transferem… budu ho mit hlavne preventivně zadny velký problém v imunitě nemam
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.