Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kejklir upřímně tě obdivuji. V životě bych neživila cizí děti a obdivuji každého, kdo toho je schopen. Já mám sice jen jedno nevlastní, ještě podstatně malé a žijící s matkou. Asi jediné co ti k tomuto mohu říci je, že to dítě si v sobě určí samo, jestli tě jako autoritu bude brát nebo ne. U nás bere na vědomí, že žiju s jeho otcem, vlastně od dob kdy byl batole, ale není mu za těžko mi říct když se kolem něj nachomýtnu neotravuj a podobně. To ale zakročí jeho otec a já kolikrát nejsem daleko od toho mu dát pár facek. Upřímně si myslím, že děláš víc než musíš. Já mám také nevlastního syna určitým způsobem ráda, kdykoliv bude cokoliv potřebovat může se na mě obrátit a moc ráda mu kdykoliv pomohu, ale nikdy bych se nepodílela na jeho výchově ani obživě. Od toho má rodiče a jestli fungují nebo ne již není mou starostí. Přeju ti do budoucna pevné nervy, budeš je ještě potřebovat.
@Andrea.Tom píše:
Když člověk miluje/má rád, je hodně obětavý, povolný, přizpůsobivý apod… Tak pokud má ženu rád, tak by to asi chtěl zkusit ještě jinak, než jen odejítZakladatel hledá nějaké „náměty“ a já pouze píši co mě napadlo.. Zase z toho nedělejme tragédii
Nevíme, jak se chová zakladatel a jaké jsou jeh děti či co je k tomu všemu vede… Víme docela máloo na posouzení
Jak se chová zakladatel?Souhlasím sám nevím jak se chovám.Jsem řidič z povolání a jezdím po Evropě.Domů se vracím na 4 dny a pak odjedu.Když mi vyjde volno na víkend,cestujeme někam na penzion atd… Ti starší nejezdí,beru jen toho čtrnáctiletého.No tak chovám se ke všem stejně.Facky nepadají v úvahu myslím si,že fyzické tresty jsou v rodinách spíše torturou.
S manželkou se nehádáme,když dojde k výměně názorů,tak pouze v klidném rozhovoru. Alkohol u nás doma nenajdete a to jako fakt. Nemám doma nic a doma nepiju.Dám si jen na cestách k večeři pivko,ale doma nikdy.Manželka alkohol nenávidí,tak že to respektuji.
Asi by jste to museli poznat,aby jste věřili.Nevím jak to mám dokázat,ale je to prostě tak.
@Kejklir no základ je aby jste byli z manželkou na tom spolu..to nejste.Pro udržení duševního zdraví bych se asi rozvedla.
@Kejklir mně přijde,že jsi na ne byl moc měkký. Strachem,aby nezbrojili proti tobě jsi jim vše podřizoval a oni k tobě nemají respekt. Bohužel,dneska obzvláště kluci ve dvaceti letech kolikrát neví,jak se mají k rodičům chovat. Navíc nejsi doma pravidelně a za tvé nepřítomnosti tam vládnou asi úplně jiná pravidla. Když nejstarší nepracuje,kdo mu platí zájmy,jídlo,oblečení? Nejdříve bych promluvila s manželkou a pokud bude souhlasit s tvými názory,tak musí zakročit po tvém boku. Pokud se bude svých synáčků zastávat,nebude chtít nic měnit,je mi líto,odešla bych.
Určitě bych nehazela hned flintu do žita.. pro začátek bych zkusila rodině trochu omezit přísun financí, aby si uvědomili, co všechno jim platíš a nebrali to jako samozřejmost. A manželce přímo řekla, že jestli chce, abyste jako rodina fungovali, tak Te musí před detmi respektovat a musíte být před detmi vždy jednotni.
Radu ani zkusenost nemam, ale prala bych Ti spokojenou rodinu, ktera oceni, co pro ni delas. Takovych muzu, jako jsi Ty, moc neni a meli by byt doceneni ![]()
@Monchichik píše:
Nestarala bych se o tři nevděčné drzé kukačky ani náhodou. Mají tě tam jen na peníze a ani matka není schopná je postavit do latě a stát při tobě, tak k čemu to je? Mladej se bude válet doma a ty to budeš financovat? A máma ho nechá? Nechala bych je, ať si tam hospodaří takhle pěkně sami.
Já jsem četla „tři nevděčné drzé kalkulačky“
- ale i to mi dávalo smysl.
@Kejklir píše:
Jak se chová zakladatel?Souhlasím sám nevím jak se chovám.Jsem řidič z povolání a jezdím po Evropě.Domů se vracím na 4 dny a pak odjedu.Když mi vyjde volno na víkend,cestujeme někam na penzion atd… Ti starší nejezdí,beru jen toho čtrnáctiletého.No tak chovám se ke všem stejně.Facky nepadají v úvahu myslím si,že fyzické tresty jsou v rodinách spíše torturou.
S manželkou se nehádáme,když dojde k výměně názorů,tak pouze v klidném rozhovoru. Alkohol u nás doma nenajdete a to jako fakt. Nemám doma nic a doma nepiju.Dám si jen na cestách k večeři pivko,ale doma nikdy.Manželka alkohol nenávidí,tak že to respektuji.
Asi by jste to museli poznat,aby jste věřili.Nevím jak to mám dokázat,ale je to prostě tak.
Všechno, co pro ně děláš, berou jako samozřejmost nebo dokonce jako jejich milost pro Tebe, že tam s nima můžeš být a starat se o ně. Trochu bych být tebou přibrzdila a nedávala nic sama od sebe. Ať se neučí přijít a požádat. No a manželka je mezi dvěma mlýnskými kameny - na jedné straně kluci, na druhé ty. Měla by ale stát tobě po boku. Škoda, že to neví.
Ale jinak - klobouk dolů před každým, kdo se strará o „cizí“ početnou rodinu ![]()
@jenny.fields píše:
NEchápu, proč v té rodině zůstáváš? Kolik ti je, proč nehledáš partnerku, která si tě bude vážit a necháváš se ponižovat v rodině, kde zřejmě stojí jen o tvoje peníze.Máš nějaký handikep nebo proč se to děje?
Doporučuji psychologa.
Handicap nemám,ale nepatřím mezi tzv. Hezouny nebo kulturisty.Jsem ta nižší třída,která si nemůže vybírat. ![]()
@Kejklir jo takhle to dopadá, když si tirák vezme holku ze štaflu.
Už jenom ta věta: Nevím co mám dělat, mám vztek, ale převládá beznaděj. S manželkou mám vztah takový, že spolu mluvíme velice sporadicky. Nehádáme se to fakt ne, ale s dětmi mluví lépe jak se mnou. Se na ten vztah vys**er. Vztah má být o pohodě a né se nervovat, co doma, když zamkneš kabinu.
@Kejklir píše:
Handicap nemám,ale nepatřím mezi tzv. Hezouny nebo kulturisty.Jsem ta nižší třída,která si nemůže vybírat.
Ale no tak, každý si může vybírat, jen máš možná trochu omezené možnosti. Zkus si dát inzerát na seznamku a uvidíš.
@Kejklir píše:
Handicap nemám,ale nepatřím mezi tzv. Hezouny nebo kulturisty.Jsem ta nižší třída,která si nemůže vybírat.
To si možná jenom myslíš.Mě osobně nikdy neimponovali tzv. „hezouni, nebo kulturisti“.Ti bývají většinou v normálním životě nepoužitelní.Myslím, že máš daleko navíc, než na „rodinu“ tohoto typu.Zapracuj na svém sebevědomí.Dobrý psycholog by ti mohl velmi pomoci. ![]()
Já bych svého chlapa asi na titulní straně časopisu taky nenašla, ale mně se líbí a miluju ho. Jedna moje známá (49), co již 15 let čeká na prince na bílém koni), nad ním tak nějak ohrnula nos, když jsem jí ho představila, jenže když vidí, jak je bezvadný, jak se o mně stará a jak krásný máme vztah, tak už otáčí. A přitom ona nemá skoro žádné požadavky - jen aby byl krásný, výkonný v sexu a platil jí hypotéku. ![]()
@samá práce píše:
@Kejklir jo takhle to dopadá, když si tirák vezme holku ze štaflu.
Už jenom ta věta: Nevím co mám dělat, mám vztek, ale převládá beznaděj. S manželkou mám vztah takový, že spolu mluvíme velice sporadicky. Nehádáme se to fakt ne, ale s dětmi mluví lépe jak se mnou. Se na ten vztah vys**er. Vztah má být o pohodě a né se nervovat, co doma, když zamkneš kabinu.
Ježíš tirák ne
Jsem autobusák,jezdím po Evropě incoming. Ale neřekl bych,že je manželka ze štaflu,to se zase musím ohradit.Chápu,že může dost špatně působit,že má tři děti a každý dítě má jiného tátu.Tak já je znám všechny.Jeden hraje automaty,druhý chlastá jak duha.A třetí ji mlátil.Tak jsem chtěl té rodině ukázat,že ne všichni chlapi jsou šmejdi.
Ale jinak děkuji za všechny názory tady.Dnes se pokusím vyvolat diskuzi a snad se někam pohnu. ![]()