Já jako otčím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
26.7.18 10:09

@Kejklir Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
26.7.18 10:20
@Kejklir píše:
Handicap nemám,ale nepatřím mezi tzv. Hezouny nebo kulturisty.Jsem ta nižší třída,která si nemůže vybírat. :)

Neblazni. Sup psychologovi, at ti pomuze se sebevedomim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
26.7.18 11:36

@jednoslunicko No kalkulačky to jsou taky :lol: , mají to hezky spočítané a chovat se neumí :cert: a ani matka je nesrovná, to je ak každá rada drahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
26.7.18 11:39

@Kejklir Proč se podceňuješ? Co to jako je nižší třída? Každý má přece jiný vkus, každému se líbí někdo jiný a lepší normální chlap než kulturista krasavec s vygumovanou hlavou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
26.7.18 11:40

@jednoslunicko No tak to bude asi čekat dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
26.7.18 11:43

@Monchichik Čeká čeká - a když už něco má, tak je to takový ehm - exot. A nebo ženatý s malým dítětem - když jsem se jí ptala, jestli jí to není nějak blbé, tak prý to není její věc a každý má to, co si zaslouží - myšleno na manželku. Takže kdysi jsme se dost často vídaly, teď tak nejvýš do kina, tam nemůže moc kecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
26.7.18 11:49

@jednoslunicko No je pravda, že ženatý je ten chlap, ten by měl v první řadě vědět, že má doma manželku :cert: . Tak to teda nevím, co si potom zaslouží ona, když každý má to, co si zaslouží? No komu není zhůry dáno.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
26.7.18 11:52

@Monchichik Mně se s ní teď špatně komunikuje. Ona má plnou hubu teoretických řečí, co se vztahů týče. A hlavně se mně pořád vyptává, co jako my dva - no i kdyby nevím co, tak zrovna s ní to řešit opravdu nebudu. Ale docela bych jí přála normální vztah, ať se konečně dostane zpět do reality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
26.7.18 11:54

@jednoslunicko No přát normální vztah jí můžeš, ale kde najde toho svého krasavce solventního? To je celkem nereálný požadavek :lol: , jedině, že by si našla těch chlapů víc a nakombinovala to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
26.7.18 11:57

@Monchichik Jak říkám, mluvit se s ní nedá, mně fakt dělá zle poslouchat detaily ze sexu se ženáčem - nějak kopu za tu druhou stranu. Ani můj chlap ji nemá rád, dřív k nám chodila víc, teď on říká - jo, ať dojde na karty, ale ať proboha drží pusu … a pak akorát vidím, jak protáčí potajmu oči v sloup. Někdy jsem se pokoušela jí k tomu malinko něco říct, ale je to marné … ona je totiž navíc duchovní člověk a ti to přece mají všechno přímo od zdroje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.7.18 19:47

Tak je asi prohráno.Koupil jsem kuřecí prsíčka a zapekl je s brambory a se smetanou.Udělal jsem restovanou zeleninu s červenou cibulkou,koupil bonboniéru a připravil večeři než se má polovička vrátila od vody.Dojedli jsme jídlo a mlčíme.Na otázky slyším hmmm,nebo jo.Kdyby alespoň něco řekla sama od sebe.No nebudu vás zatěžovat svými splíny.Ale v každém případě moc děkuji za cenné názory.Teď musím přemýšlet jak a nebo co budu dělat.V každém případě i nad tím co jste mi napsali.
Moc díky ještě jednou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
26.7.18 20:19

@Kejklir No je mi to líto, ale podle toho co píšeš, si tě fakt nezaslouží :( . Se splíny se tady klidně svěř, sdělené trápení je poloviční ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
26.7.18 20:28
@Kejklir píše:
Ježíš tirák ne :D Jsem autobusák,jezdím po Evropě incoming. Ale neřekl bych,že je manželka ze štaflu,to se zase musím ohradit.Chápu,že může dost špatně působit,že má tři děti a každý dítě má jiného tátu.Tak já je znám všechny.Jeden hraje automaty,druhý chlastá jak duha.A třetí ji mlátil.Tak jsem chtěl té rodině ukázat,že ne všichni chlapi jsou šmejdi.
Ale jinak děkuji za všechny názory tady.Dnes se pokusím vyvolat diskuzi a snad se někam pohnu. :mavam:

uvědom si, že jsou ženský, které přes tu tlamu prostě dostat musí. Hodnej je pro tuto sortu jen na chvilku než se vzpamatuje, pak už je to nuda. Nech tu rodinu zase spadnout do svý sociální kasty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
26.7.18 20:38

Tak myslím, že jsi se už napřemýšlel dost. Je na čase zase začít žít. Pro začátek se poohlédni po novém bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.7.18 09:21

@Kejklir To je mi líto, ale věř, že ti bez nich za čas bude líp. A určitě najdeš i fajn ženu, která tě nebude potřebovat jen jako peněženku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný