Já tu babu nesnáším...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27704
23.5.14 11:01

@AstraG tak to ti nezávidím a zkusila jsi se k ní chovat stejně? Ono to občas pomůže stačí začít taky rýpat a chovat se k ní jako hulvát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
23.5.14 11:04

Babě řekni, at vám dá pokoj, jinak jí předvedete, jak vypadají problémoví sousedi. A rovnou se zeptej, jestli ma radši metal nebo techno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.5.14 11:05

Když já nevím, na co bych si měla stěžovat. Když je baba na chalupě, tak je v baráku takovej klid a pohoda a hned, jak se vrátí to zas začne, ona na mě i číhá, kdy jdu ze školky, aby si zas mohla na něco postěžovat. A to se snažím chodit jako myška, abych se sní nepotkala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
23.5.14 11:07

@AstraG a právě toho využívá, že se snažíš vykašli se na ní a když si bude stěžovat, že děti dělají rámus tak jí řekni, že tebe ruší její zapnutá televize, že to je strašný atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.5.14 11:10

Holky, já si nemůžu vyskakovat, kvůli tomu vytírání máme smlouvu jen do konce června, a jestli si půjde zas stěžovat, tak nás taky můžou vylejt a co budem se dvěma dětma dělat? Ikdyž je to dost vtipný, kdejakej neplatič a narušovatel je v klídku a na mě si baba dojde jednou stěžovat, že se jí zdá, že málo uklízím naše patro nad ní a dostanem smlouvu jen na půl roku a to jsme měli dostat na neurčito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
23.5.14 11:10

Chudáku, tak ti tedy opravdu nezávidím. :( Ale na takovou bábu narazíš všude. Také máme zkušenost. My se přestěhovali a narazili jsme na něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.14 11:15

Prosím anonymně, někteří mě tu mohou poznat.My máme v činžáku takového starostilého chlapa. Nařizuje kudy má kdo chodit. a jedná jako kdybyb měl pravdu jen on.

• Citovat
  • Upravit
27704
23.5.14 11:15

@AstraG tak jedině vyfotit tak aby tam byl datu a čas a budeš mít doklad, že jsi krásně vytřela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 11:19

@AstraG a nemůže někdo ze sousedů dosvěčit, že vytíráš poctivě? a že prostě baba jen dělá zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.5.14 11:20

Teda to tě teda nechápu proč to tak necháváš. Neřeknu kdyby to byla majitelka ale takhle???
Pokud máš čisté svědomí a víš že děláš všechno jak máš a ona si jen vymýšlí nesmysli, tak bych jí to teda pěkně omlátila o hlavu a v tom horším případě si na ni šla stěžovat taky - a to podotýkám že sem klidná povaha. Ale kde jinde by měl mít člověk klid než doma a né být vyhukanej z nějaké baby :zed:.
Tak at vám dá baba brzo pokoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
23.5.14 11:25

Zažaluj ji za pomluvu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.5.14 11:35
@blegmola píše:
@AstraG a nemůže někdo ze sousedů dosvěčit, že vytíráš poctivě? a že prostě baba jen dělá zle

myslím, že sousedka co je naproti by určitě dosvědčila, že nejsem žádná špindíra, teď mi spíš jde o to pískoviště, ona se ho snaží prostě odstranit, v celým městě máme pouze jedno hřiště máme tu cca 5tis.obyv. a to hřiště je od našeho sídliště dost daleko, město není schopný nějaký menší hřiště tady vybudovat a vymlouvá se, že se jim do rozpočtu nevejde, přitom vím, že to zas tak drahý není, tchán je starosta na vsi a na žádost občanů jim nechává postavit již druhé hřiště, s dotacemi vychází cca na 20 tisíc.
Takže jsem si u starosty alespoň vyběhala to pískoviště, které nás vyšlo na patnáct stovek, slejzají se tady maminky, babičky s dětmi a ona ho tu prostě nechce, no a jelikož dneska mi říkala, že viděla na fasádě písek, tak to byla už oznámit a přeje si odstranění a bohužel myslím, že pokud to bude vadit byť jen jednomu člověku, tak pískoviště budem muset odstanit a naše děti si budou opět hrát na ulici - mimichodem ulice je jednosměrná, užívaná vesměs jen lidmi co tu bydlí a byla tu policie, ať nenecháváme hrát děti na ulici, no do prčič a kde je máme teda vypustit, když tu nemáme žádné hřiště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 11:44

@AstraG takže bych určitě sousedku poslala at dosvěčí, že pečlivě chodbu uklizíš, a s tím pískovištěm to ti neporadím :nevim: jedině snad jak je to u nás, že třeba nechatsi podepsat od sousedů, že to nikomu nevadí a baba by akorát tak mohla držet hubu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
23.5.14 11:44

@AstraG No a co kdyby jsi založila petici pro pískoviště? Když se tam slézá, jak píšeš, tolik maminek s babičkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 11:45

My jsme teda bytovka taky, ale společenství vlastníků, tak nevím jak to chodí když jste v nájmu, ale ty podpisy by mohli možná pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová