Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AstraG tak to ti nezávidím a zkusila jsi se k ní chovat stejně? Ono to občas pomůže stačí začít taky rýpat a chovat se k ní jako hulvát ![]()
Babě řekni, at vám dá pokoj, jinak jí předvedete, jak vypadají problémoví sousedi. A rovnou se zeptej, jestli ma radši metal nebo techno ![]()
Když já nevím, na co bych si měla stěžovat. Když je baba na chalupě, tak je v baráku takovej klid a pohoda a hned, jak se vrátí to zas začne, ona na mě i číhá, kdy jdu ze školky, aby si zas mohla na něco postěžovat. A to se snažím chodit jako myška, abych se sní nepotkala ![]()
@AstraG a právě toho využívá, že se snažíš vykašli se na ní a když si bude stěžovat, že děti dělají rámus tak jí řekni, že tebe ruší její zapnutá televize, že to je strašný atd.
Holky, já si nemůžu vyskakovat, kvůli tomu vytírání máme smlouvu jen do konce června, a jestli si půjde zas stěžovat, tak nás taky můžou vylejt a co budem se dvěma dětma dělat? Ikdyž je to dost vtipný, kdejakej neplatič a narušovatel je v klídku a na mě si baba dojde jednou stěžovat, že se jí zdá, že málo uklízím naše patro nad ní a dostanem smlouvu jen na půl roku a to jsme měli dostat na neurčito.
Chudáku, tak ti tedy opravdu nezávidím.
Ale na takovou bábu narazíš všude. Také máme zkušenost. My se přestěhovali a narazili jsme na něco podobného.
Prosím anonymně, někteří mě tu mohou poznat.My máme v činžáku takového starostilého chlapa. Nařizuje kudy má kdo chodit. a jedná jako kdybyb měl pravdu jen on.
@AstraG tak jedině vyfotit tak aby tam byl datu a čas a budeš mít doklad, že jsi krásně vytřela ![]()
@AstraG a nemůže někdo ze sousedů dosvěčit, že vytíráš poctivě? a že prostě baba jen dělá zle
Teda to tě teda nechápu proč to tak necháváš. Neřeknu kdyby to byla majitelka ale takhle???
Pokud máš čisté svědomí a víš že děláš všechno jak máš a ona si jen vymýšlí nesmysli, tak bych jí to teda pěkně omlátila o hlavu a v tom horším případě si na ni šla stěžovat taky - a to podotýkám že sem klidná povaha. Ale kde jinde by měl mít člověk klid než doma a né být vyhukanej z nějaké baby
.
Tak at vám dá baba brzo pokoj!
@blegmola píše:
@AstraG a nemůže někdo ze sousedů dosvěčit, že vytíráš poctivě? a že prostě baba jen dělá zle
myslím, že sousedka co je naproti by určitě dosvědčila, že nejsem žádná špindíra, teď mi spíš jde o to pískoviště, ona se ho snaží prostě odstranit, v celým městě máme pouze jedno hřiště máme tu cca 5tis.obyv. a to hřiště je od našeho sídliště dost daleko, město není schopný nějaký menší hřiště tady vybudovat a vymlouvá se, že se jim do rozpočtu nevejde, přitom vím, že to zas tak drahý není, tchán je starosta na vsi a na žádost občanů jim nechává postavit již druhé hřiště, s dotacemi vychází cca na 20 tisíc.
Takže jsem si u starosty alespoň vyběhala to pískoviště, které nás vyšlo na patnáct stovek, slejzají se tady maminky, babičky s dětmi a ona ho tu prostě nechce, no a jelikož dneska mi říkala, že viděla na fasádě písek, tak to byla už oznámit a přeje si odstranění a bohužel myslím, že pokud to bude vadit byť jen jednomu člověku, tak pískoviště budem muset odstanit a naše děti si budou opět hrát na ulici - mimichodem ulice je jednosměrná, užívaná vesměs jen lidmi co tu bydlí a byla tu policie, ať nenecháváme hrát děti na ulici, no do prčič a kde je máme teda vypustit, když tu nemáme žádné hřiště?
@AstraG takže bych určitě sousedku poslala at dosvěčí, že pečlivě chodbu uklizíš, a s tím pískovištěm to ti neporadím
jedině snad jak je to u nás, že třeba nechatsi podepsat od sousedů, že to nikomu nevadí a baba by akorát tak mohla držet hubu ![]()
@AstraG No a co kdyby jsi založila petici pro pískoviště? Když se tam slézá, jak píšeš, tolik maminek s babičkami.
My jsme teda bytovka taky, ale společenství vlastníků, tak nevím jak to chodí když jste v nájmu, ale ty podpisy by mohli možná pomoct