Já tu babu nesnáším...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12748
23.5.14 12:06

Jako člověk si sousedi nevybere, ale aby mě někdo hlídal a kontroloval, tak to bych se silně ohradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 12:07
@AstraG píše:
No a ta naše stěžovatelka bydlí dole a my nahoře a chodí nám to tam konttrolovat

8o tak taby letěla ze schodů jak namydlený blesk :cert: to bych se spojila se sousedama a pěkně jí vypakovala ze zhora, tam nemá co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
23.5.14 12:12

@blegmola není s kým, nahoře jsme 2 byty a paní co je tam s námi je pořád v práci nebo u nemocných rodičů, ale mám s ní dobré vztahy, dává mi za staré pečivo domácí vajíčka a občas mlsku pro syna. Ale je tu krátce a taky není moc vidět, takže jsem jí ani o problémové babě neříkala, ale myslím, že kdybych chtěla dosvědčit, že vytírám, tak by nebyl problém, nechávám totiž doschnout hadr na zábradlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 12:16
@AstraG píše:
@blegmola není s kým, nahoře jsme 2 byty a paní co je tam s námi je pořád v práci nebo u nemocných rodičů, ale mám s ní dobré vztahy, dává mi za staré pečivo domácí vajíčka a občas mlsku pro syna. Ale je tu krátce a taky není moc vidět, takže jsem jí ani o problémové babě neříkala, ale myslím, že kdybych chtěla dosvědčit, že vytírám, tak by nebyl problém, nechávám totiž doschnout hadr na zábradlí

tak se s ní určitě domluv, at ti to dosvěčí. jinak nevím co poradit a s tím pískovištěm s tou peticí, je to poravdu dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.5.14 12:17

@AstraG To pískoviště jsem kdysi řešila taky, neprošlo to na městě a baba vyšilovala jak blázen, když jsem jí řekla, že bych tu chtěla něco pro děti. Za barákem máme nádhernou vrbu, pískoviště není, tak si pod ní holky nosej deku, nějaký dobroty, hračky a dělají dámskou jízdu, kolikrát je jich tam celá banda. Sousedka to nemůže rozdejchat, ze začátku po nich řvala ať táhnou pryč, kdo je má pořád poslouchat, tak jsem jim řekla, ať si jí nevšímaj, teď zase pořád slyším, jak se tam pořád vyvalujou, vždyť tam uválej trávu, no děs.

• Citovat
  • Upravit
5064
23.5.14 12:18

Petice byla sepsaná na výstavbu dětského hřiště, obešli jsem celé sídliště ;) dřív tu prý hřiště bylo, ale nesplňovalo podmínky eu, tak ho zrušili a na nový se vybodli, přitom je tu tolika dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 12:19
@AstraG píše:
Petice byla sepsaná na výstavbu dětského hřiště, obešli jsem celé sídliště ;) dřív tu prý hřiště bylo, ale nesplňovalo podmínky eu, tak ho zrušili a na nový se vybodli, přitom je tu tolika dětí

tak to je dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 12:21
@rozmary píše:
@AstraG To pískoviště jsem kdysi řešila taky, neprošlo to na městě a baba vyšilovala jak blázen, když jsem jí řekla, že bych tu chtěla něco pro děti. Za barákem máme nádhernou vrbu, pískoviště není, tak si pod ní holky nosej deku, nějaký dobroty, hračky a dělají dámskou jízdu, kolikrát je jich tam celá banda. Sousedka to nemůže rozdejchat, ze začátku po nich řvala ať táhnou pryč, kdo je má pořád poslouchat, tak jsem jim řekla, ať si jí nevšímaj, teď zase pořád slyším, jak se tam pořád vyvalujou, vždyť tam uválej trávu, no děs.

ty starý lidi se nudí a vymíšlí. ještě štěstí, že máme v bytovce mladý lidi do 40 let a děti tu mám jen já a sousedka vedle a dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
23.5.14 12:21
@AstraG píše:
No a ta naše stěžovatelka bydlí dole a my nahoře a chodí nám to tam konttrolovat

Tak se jí zeptej, že se vám něco ztratilo, třeba boty. A že jsi jí zahlédla u vás nahoře… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
23.5.14 12:22

@rozmary Na městě měli s pískovištěm taky problém, ale nenechala jsem se odbít a vyřešila jsem si to přímo se starostou, který v tom problém neviděl. ty houfy dětí znám, udělali jsem pískoviště 1,5×1,5 říkala jsem si jak je veliké, ale když se sem seběhnout všechny děti, tak je malé no. No, ale myslím, že dětem klesne úsměv, až ho budem muset dát pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
23.5.14 12:23

@WERISKA Dík za tip, jsem se zasmála, když jsem si představila, jak se sem plíží pro manželovo smraďošky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
23.5.14 12:23
@blegmola píše:
ty starý lidi se nudí a vymíšlí. ještě štěstí, že máme v bytovce mladý lidi do 40 let a děti tu mám jen já a sousedka vedle a dole.

s tím musím souhlasit. Důchodci si špitají co kde co, o každého se starají. Ale mladých to ani nenapadne.To mají práci, rodinu, starají se hlavně o to.ale ti důchodci, to se nudí a vymýšlí jak mladým jen znepříjemnovat život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 12:25
@Janiiska píše:
s tím musím souhlasit. Důchodci si špitají co kde co, o každého se starají. Ale mladých to ani nenapadne.To mají práci, rodinu, starají se hlavně o to.ale ti důchodci, to se nudí a vymýšlí jak mladým jen znepříjemnovat život.

přesně tak, jsou věčně vyvalený v oknech a sledují každý krok. musím fakt zaklepat, že uu nás až na ten úklid je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 12:26
@AstraG píše:
@WERISKA Dík za tip, jsem se zasmála, když jsem si představila, jak se sem plíží pro manželovo smraďošky :lol:
:mrgreen: pěkná přestava
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
23.5.14 12:27

Někteří důchodci jsou fakt hrůzný, teď jsem si vzpoměla, že vedle v baráku umřela jednomu pánovi žena, nebylo jí ani 60, a tak se začal sám starat o domácnost a byla jsem svědkem, jak ho jedna babizna seřvala, co si to dovoluje věšet prádlo na její šňůry, co si tam natáhla, přitom ten chudák měl jen trencle a trička :nevim: a co vím, tak jeho žena, tak prádlo normálně věšela, tak se asi chudák pán spletl o nějakou řadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová