Já umím šetřit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
12.10.13 11:42
@miisenka píše:
ved prave..a preto to su take dardy.. :mrgreen:..Prostreno je obcas hnus..dotoho este restaurace s bielym obrusom a je to v prndeli..

Do restaurace chodíme dost. Vždy když se mi nechce vařit :-D a to je často :-D

• Citovat
  • Upravit
14309
12.10.13 11:43

@Nejhodnější
A k tomu vyhadzovani jedla-v Prahe som to davala pred kontajner a miestny si to rozobrali..teraz to ladujem do kosa..zacala som susit kamaratke chleba pre labute a za nesiac som nasusila 2 papirove tasky chleba-nakrajaneho.. :zed:
A spousta veci skonci v kosi, az sa ta to hanbim.. :cert: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.10.13 11:44
@Nejhodnější píše:
Do restaurace chodíme dost. Vždy když se mi nechce vařit :-D a to je často :-D

nejsi moje dvojca?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
12.10.13 12:17
@miisenka píše:
@Nejhodnější
A k tomu vyhadzovani jedla-v Prahe som to davala pred kontajner a miestny si to rozobrali..teraz to ladujem do kosa..zacala som susit kamaratke chleba pre labute a za nesiac som nasusila 2 papirove tasky chleba-nakrajaneho.. :zed:
A spousta veci skonci v kosi, az sa ta to hanbim.. :cert: :oops:

Tak chleba suším taky jelikož babča má slepice a dřív měla i králíky, takže to se nedá říct jako vyhazování :think: A skořápky z vajec taky schováváme. Takže aspoň tak.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.10.13 12:17
@miisenka píše:
nejsi moje dvojca?:-)

Nestraš :-D Já mám ségry dvojčata, toto by bylo už moc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
12.10.13 12:25

@Nejhodnější a delas dobre..jen si to uzivej, dokud to jde…ja bych asi i setrila bokem…nikdy nevis, co chlapovi preleti pres nos, aby jsi pak mela nouzove na nejake bydleni..

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
12.10.13 12:26

@Nejhodnější ja jednou videla tatarak z uzeniny :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.10.13 12:35
@1.zizi píše:
@Nejhodnější a delas dobre..jen si to uzivej, dokud to jde…ja bych asi i setrila bokem…nikdy nevis, co chlapovi preleti pres nos, aby jsi pak mela nouzove na nejake bydleni..

tak s tím teda zase jako problém nemám. Spořím si každý měsíc. A ne zrovna málo, ale ještě bych chtěla ušetřit trošku víc. Je u nás normální rozsvítit lustr, lampu, koukat u toho na TV a ještě zapnuté oba noťasy… což by třeba taky nemuselo být všechno zaráz že… nebo nevyhazovat to jídlo, ale kupovat míň, přemoct se uvařit a necárat po restauračkách… nj ale todleto už je horší no :think: :think: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.10.13 12:35
@1.zizi píše:
@Nejhodnější ja jednou videla tatarak z uzeniny :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Co??? Fuuuj…

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
12.10.13 12:52

@Nejhodnější varit budes muset, az budou deti, tak si to uzivej…jinak my to mame taky tak a resime to aspon usporkami..LED telka atd. ale stejne je to palka za elektrinu…jinak jidlo vyhazujeem taky :oops: :oops: :oops:…nebo spis to davam mamce do ordinace pro bezdomovce…a do restauaci uz moc nechodime, protoze si radeji koupim cerstveho lososa z makra, nez si davat smradlave vysusene cosi, po cem nam bude blbe :lol:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.10.13 12:57
@1.zizi píše:
@Nejhodnější varit budes muset, az budou deti, tak si to uzivej…jinak my to mame taky tak a resime to aspon usporkami..LED telka atd. ale stejne je to palka za elektrinu…jinak jidlo vyhazujeem taky :oops: :oops: :oops:…nebo spis to davam mamce do ordinace pro bezdomovce…a do restauaci uz moc nechodime, protoze si radeji koupim cerstveho lososa z makra, nez si davat smradlave vysusene cosi, po cem nam bude blbe :lol:

V Makru nakupuji taky. Na ryby je to nepřekonatelný. Dělám třeba kalamáry v citronovo -bylinkové omáčce s tagliatelle. Kupuju takový ty největší. A to se přítel může užrat. :mrgreen:
A ještě mám jeden takový ehm jak to říct, přítel už tomu říká zlozvyk :mrgreen: pomáhám finančně útulkům, aukcemi a sbírkami. Na veřejné aukci na FB, kde z každé aukce se daruje krmivo těm nejpotřebnějším, a pak jednomu soukromému depozitu u nás. A to jsou taky celkem palby měsíčně. Nj ale když já ty smutný psí očka nemůžu vidět :,(

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
12.10.13 13:04

@Nejhodnější :potlesk: :potlesk: :palec:…my ted co mame dite, tak jsme se moc nedostali do utulku, ale mame psa z utulku a od te doby tam aspon odvezeme pytel piskotu, nebo konzervy, nebo jim uvarim takovou smes s testvinami..je to policejni utulek a s panem se uz zname, takze se vzdy dozvidame osudy tech nebozatek a cloveku to trha srdce :,(

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.10.13 13:06
@1.zizi píše:
@Nejhodnější :potlesk: :potlesk: :palec:…my ted co mame dite, tak jsme se moc nedostali do utulku, ale mame psa z utulku a od te doby tam aspon odvezeme pytel piskotu, nebo konzervy, nebo jim uvarim takovou smes s testvinami..je to policejni utulek a s panem se uz zname, takze se vzdy dozvidame osudy tech nebozatek a cloveku to trha srdce :,(
:palec: :palec: :palec: :palec:

Já mám z množírny :srdce: chudák by doteď žil v kleci a kryl feny :zed: :zed: pokud člověk může, tak stačí aspoň trochu pomoct :-) Stojí to za to :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
12.10.13 13:07

@Nejhodnější :palec: ten nick k tobe sedi :)

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.10.13 13:11
@1.zizi píše:
@Nejhodnější :palec: ten nick k tobe sedi :)

No tak to nevím teda :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat