Já umím šetřit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Nejhodnější
A k tomu vyhadzovani jedla-v Prahe som to davala pred kontajner a miestny si to rozobrali..teraz to ladujem do kosa..zacala som susit kamaratke chleba pre labute a za nesiac som nasusila 2 papirove tasky chleba-nakrajaneho.. ![]()
A spousta veci skonci v kosi, az sa ta to hanbim..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nejhodnější píše:
Do restaurace chodíme dost. Vždy když se mi nechce vařita to je často
nejsi moje dvojca?:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miisenka píše:
@Nejhodnější
A k tomu vyhadzovani jedla-v Prahe som to davala pred kontajner a miestny si to rozobrali..teraz to ladujem do kosa..zacala som susit kamaratke chleba pre labute a za nesiac som nasusila 2 papirove tasky chleba-nakrajaneho..
A spousta veci skonci v kosi, az sa ta to hanbim..![]()
Tak chleba suším taky jelikož babča má slepice a dřív měla i králíky, takže to se nedá říct jako vyhazování
A skořápky z vajec taky schováváme. Takže aspoň tak.
- Citovat
- Upravit
@miisenka píše:
nejsi moje dvojca?:-)
Nestraš
Já mám ségry dvojčata, toto by bylo už moc
![]()
- Citovat
- Upravit
@Nejhodnější a delas dobre..jen si to uzivej, dokud to jde…ja bych asi i setrila bokem…nikdy nevis, co chlapovi preleti pres nos, aby jsi pak mela nouzove na nejake bydleni..
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
@Nejhodnější a delas dobre..jen si to uzivej, dokud to jde…ja bych asi i setrila bokem…nikdy nevis, co chlapovi preleti pres nos, aby jsi pak mela nouzove na nejake bydleni..
tak s tím teda zase jako problém nemám. Spořím si každý měsíc. A ne zrovna málo, ale ještě bych chtěla ušetřit trošku víc. Je u nás normální rozsvítit lustr, lampu, koukat u toho na TV a ještě zapnuté oba noťasy… což by třeba taky nemuselo být všechno zaráz že… nebo nevyhazovat to jídlo, ale kupovat míň, přemoct se uvařit a necárat po restauračkách… nj ale todleto už je horší no
![]()
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
@Nejhodnější ja jednou videla tatarak z uzeniny![]()
![]()
![]()
Co??? Fuuuj…
- Citovat
- Upravit
@Nejhodnější varit budes muset, az budou deti, tak si to uzivej…jinak my to mame taky tak a resime to aspon usporkami..LED telka atd. ale stejne je to palka za elektrinu…jinak jidlo vyhazujeem taky
…nebo spis to davam mamce do ordinace pro bezdomovce…a do restauaci uz moc nechodime, protoze si radeji koupim cerstveho lososa z makra, nez si davat smradlave vysusene cosi, po cem nam bude blbe ![]()
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
@Nejhodnější varit budes muset, az budou deti, tak si to uzivej…jinak my to mame taky tak a resime to aspon usporkami..LED telka atd. ale stejne je to palka za elektrinu…jinak jidlo vyhazujeem taky![]()
![]()
…nebo spis to davam mamce do ordinace pro bezdomovce…a do restauaci uz moc nechodime, protoze si radeji koupim cerstveho lososa z makra, nez si davat smradlave vysusene cosi, po cem nam bude blbe
V Makru nakupuji taky. Na ryby je to nepřekonatelný. Dělám třeba kalamáry v citronovo -bylinkové omáčce s tagliatelle. Kupuju takový ty největší. A to se přítel může užrat. ![]()
A ještě mám jeden takový ehm jak to říct, přítel už tomu říká zlozvyk
pomáhám finančně útulkům, aukcemi a sbírkami. Na veřejné aukci na FB, kde z každé aukce se daruje krmivo těm nejpotřebnějším, a pak jednomu soukromému depozitu u nás. A to jsou taky celkem palby měsíčně. Nj ale když já ty smutný psí očka nemůžu vidět ![]()
- Citovat
- Upravit
@Nejhodnější
…my ted co mame dite, tak jsme se moc nedostali do utulku, ale mame psa z utulku a od te doby tam aspon odvezeme pytel piskotu, nebo konzervy, nebo jim uvarim takovou smes s testvinami..je to policejni utulek a s panem se uz zname, takze se vzdy dozvidame osudy tech nebozatek a cloveku to trha srdce ![]()
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
@Nejhodnější![]()
![]()
…my ted co mame dite, tak jsme se moc nedostali do utulku, ale mame psa z utulku a od te doby tam aspon odvezeme pytel piskotu, nebo konzervy, nebo jim uvarim takovou smes s testvinami..je to policejni utulek a s panem se uz zname, takze se vzdy dozvidame osudy tech nebozatek a cloveku to trha srdce
Já mám z množírny
chudák by doteď žil v kleci a kryl feny
pokud člověk může, tak stačí aspoň trochu pomoct
Stojí to za to
![]()
- Citovat
- Upravit
Do restaurace chodíme dost. Vždy když se mi nechce vařit
a to je často