Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
otázka je jasná..Jak jste si na květinových záhonech poradily s prorůstáním plevelů? Pletí už mě hodně nebaví, tak zvažuji nějakou textilii a pak něco na ni - kamínky, kůru…?
Jak jste to vyřešily vy?
@Verun83 píše:
Geo textilii a na to mam kuru.
a jaká přesně to textilie je? Ono je jich tolik…A když chceš rozšířit květinovou část, tak odhrneš prostřihneš? Nebo když se ti květinový trs rozroste? Ptž to bych do budoucna ráda, aby to bylo celé zarostlé kytkama.
@pe-terka mame nejakou cernou, kdyz se kytky rozrustaji, tak vic prostrihnu. To stejne, kdyz chci neco noveho zasadit, proste prostrihnu
Mam netkanou textilii v predzahradce. Napred jsem mela bez, tak furt vytrhavat.
Pak jsem se vytocila, koupila textili, ale to uz jsme, tam meli dva voziky kaminku
takze vyhrabat, prebrat, dat tu textilii a zpet kameny a kuru.
No a vrcholem bylo vseho, kdyz se mi prestalo libit, jak jsou ty sutriky a kura, ze nemuzeme mit pred barakem kvitka krom levanduli jen zelene rostliny (moc tam pece slunko). Takze opet predelat.
A v jahodach mame tez tu textilii.
Ja mam hnedou v predzahradce a v jahodach cernou. Co meli jsem vzala.
Já dávám vyšší vrstvu kůry, nejen proti plevelům, ale taky jako mulč. Protože u nás hrozně pere slunko a je sucho. Letos, tam, kde jsem měla první rok jsem plela, ale rychle plevele ubývá. Jediné, co ne na ne přestat je svlačec. Takže jestli vás trápí i ten, tak bych tu textilii dala taky.