Doprošovaly byste se exmanžela, ať kontaktuje děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.4.19 19:50
@Beata6 píše: Člověk by řekl, že ženská se čtyřma dětma už se nikde nechytá a podívej ten tvůj hňup se chytil. Pěkná mrcha ta baba. Já bych jí dala co proto, že by si hned rozmysleli bydlet naproti. Musí to být pro tebe opravdu hodně těžké, ale třeba na tebe časem čeká někde lepší chlap. Myslím, že do budoucna si někoho najdeš a budeš spokojená a on bude litovat, že tě opustil ;)

Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.19 20:08
@Anonymní píše:
U nás podobně. Jen u nás už u nich táhlo déle, proto sice nechci podceňovat jeho city :lol:, ale já mu dala na výběr dvě možnosti já/ona, ale nabídla vidinu života bez dětí a volnost. Druhý den přišel z práce jakoženic, ale to jsem ho poslala za ní. Den „odhalením“ u nás idylka, oslava narozenin, úžasný, nic nenasvědčovalo tomu, co přijde.
Mně tu tenkrát moc pomohla diskuze na E. a pak jsem si každý den psala, vypsala jsem se. A finančně to jde? Já měla své bydlení, ale dalo mi celkem hodně energie, práce a času, než jsem si aspoň oddechla.

No, dum jsem dostala darem od roducu, chtela jsem napsat polovinu na nej, protože, jsmevsi vzali 800 000,–uver na rekonstrukci, ale stale tu bydleli s nami rodice, ted uz pouze maminka, tatka umřel, ex byl pro nej buh a jak zjistil, co se stalo, tak uz to s nim slo dolu a zhorsoval se jeho stav. Ja jsem ten typ, co bere zivot tak, ze jista je jen smrt a rikala jsem si, co kdyz se jednou budeme rozvadet a ja bych musela prodat dum a co rodice? Mamka do me sila, at mu napisu polovinu, taky ho mela moc rada, rekla bych, ze vic, jak me. Vzdy byla na jeho strane. Je pravda, ze on mi nikdy nerikal, at mu napisu polovinu. A ted si za to dekuji. Jeho milenka nevedela, ze je dum napsany na me a rikala, ze nikdy nedovoli, abych ho pripravila o dum. Chtel se rychle rozvest, protoze, ona je katolicka, chodi pravidelne do kostela a nemohla dlouho zit se zenatym, takze, pravnicka pripravila smlouvu a ja mu rekla, ze mu tedy rozvod pidepusu, ale on mi podepise vyrovnani od právnicky. No, dusil me v tom 2 mesice, ale den, pred rozvodovym stanim, to podepsal. Ja musim doplatit gypoteku skoro 600 000,–, takze takovych 6-9 let budu splacet, ale uz se mi dycha volněji. Mimo svoji prace, jeste delam brigady, nocni na hotelu v recepci, takze to financne docela zvladam. Po uspesnem studiu, bych podle tabulek mela mit o 8000, - mesicne vic penez, tak to musim dokoncit

• Citovat
  • Upravit
4071
28.4.19 21:11

To je masakr. Takovej idi*t a vy ho jeste pred detma obhajujete. Nesnažila bych se ani trochu. Pokud by deti chtely samy od sebe, tak ano, ale on je zradil, opustil a navíc je mu bez nich líp a vy je nutíte podlézat?! Deti vám maximalne budou vycitat, ze jste je nepodporila v tom ho odsoudit za tu bezpáteřní zradu. Jsou chlapi, m co se zamiluji jinde, ale maji treba střídavou péči a berou si deti na půl tydne a hlavne nemlží a nepodvádí, nepřehlížejí a udělali by cokoliv, aby mohli trávit čas se svými dětmi. Třeba se i soudí několik let…nepodlezala bych mu, nescházela bych se s ním. Ať se stará o 4 děti, které nejsou jeho. A až se mu kamarádka omrzí a spadnou mu růžové brýle, nedejbože se bude chtít vrátit, zabouchla bych mu s úsměvem dveře před nosem. A vy se koukejte taky odpoutat a zdravě nastvat, nebo skončíte sama. Mohla byste si najít někoho, koho si budete vážit a bude vám přinášet radost. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 21:30

Já jsem měla také majetek ještě za svobodna. Já byla ale měkká :lol:, napsala jsem na něj. Ale jeho milenka tak bála, aby nerozmyslel, slíbila mu tedy přepsat část majetku svého. Takže to už jsme na něj tlačily :lol: dvě, aby podepsal. Byla jsem na MD, musela jsem skončit v původní práci, kam bych nemohla vrátit. V nové jsem si také musela dodělávat vzdělání. Plus hypotéka. Bylo to náročné období. Aktuálně co jediné tedy mě trápí, je to nestýkání, ještě loni to bylo párkrát do roka přespání. Poslední půlrok dvě odpoledne. Starší to nárazově obrečí. Ale nechce si to připustit. Já mlčím. Ale už neomlouvám a nevysvětluji, že tatínek toho má moc
:cert:

@Anonymní píše:
No, dum jsem dostala darem od roducu, chtela jsem napsat polovinu na nej, protože, jsmevsi vzali 800 000,–uver na rekonstrukci, ale stale tu bydleli s nami rodice, ted uz pouze maminka, tatka umřel, ex byl pro nej buh a jak zjistil, co se stalo, tak uz to s nim slo dolu a zhorsoval se jeho stav. Ja jsem ten typ, co bere zivot tak, ze jista je jen smrt a rikala jsem si, co kdyz se jednou budeme rozvadet a ja bych musela prodat dum a co rodice? Mamka do me sila, at mu napisu polovinu, taky ho mela moc rada, rekla bych, ze vic, jak me. Vzdy byla na jeho strane. Je pravda, ze on mi nikdy nerikal, at mu napisu polovinu. A ted si za to dekuji. Jeho milenka nevedela, ze je dum napsany na me a rikala, ze nikdy nedovoli, abych ho pripravila o dum. Chtel se rychle rozvest, protoze, ona je katolicka, chodi pravidelne do kostela a nemohla dlouho zit se zenatym, takze, pravnicka pripravila smlouvu a ja mu rekla, ze mu tedy rozvod pidepusu, ale on mi podepise vyrovnani od právnicky. No, dusil me v tom 2 mesice, ale den, pred rozvodovym stanim, to podepsal. Ja musim doplatit gypoteku skoro 600 000,–, takze takovych 6-9 let budu splacet, ale uz se mi dycha volněji. Mimo svoji prace, jeste delam brigady, nocni na hotelu v recepci, takze to financne docela zvladam. Po uspesnem studiu, bych podle tabulek mela mit o 8000, - mesicne vic penez, tak to musim dokoncit
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa