Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zpozačátku jsme chodili s mladším v pondělí a v pátek,teď už pouze pondělí a občas jen jednou za čtrnáct dní,ale to už je pak znát…hůř se dýchá a celkově to pociťuju. Sabinka tam s námi byla párkrát,ale dráždilo jí to sliznice a hodně krvácela z nosu.
Ale je to skvělá relaxace pro mě a užitek pro nás oba.
Zcela OT - jak jsi se rozhodla s prací ve školce? Jsem zvědavá ![]()
![]()
L.
Ahoj,
děti jsou v pořádku, bylo by to jen jako prevence. Když už nemůžou k moři, tak že by to měli takhle. Teď jsem byla na návštěvě u příbuzných a mluvila o tom jedna holčina, co je v té jeskyni na brigádě, že mají zaváděcí provoz.
Lesino, se školkou to dopadlo tak, že to byl úvazek jen na 1/3 a navíc se přihlásila kvalilfikovaná učitelka. Chvilku mě to mrzelo, ale pak jsem si řekla, že se raději budu držet svého kopyta, tedy účetnictví. Před třemi týdny jsem byla na zkoušce z podvojného účetnictví a uvědomila jsem si, že mi podvojné zas po těch létech (nedělám ho 4 roky) chybí. Ale zatím se mi nedaří najít práci, tak doufám, že něco najdu.
Jana
Ahoj,
mám dvojčata, necelé 4 roky. Dostala jsem nabídku na chození do solné jeskyně, zatím jsem s dětmi doma, tak to nebude žádný problém.
Zajímalo by mě, jak často a jak dlouho bychom měli chodit, aby to mělo nějaký léčebný účinek. Nebo aspoň preventivní. Na pobyt u moře si sama netroufám, navíc je to zatím nad moje finanční možnosti.
Vím, že by se mělo jít ze začátku častěji a pak méně často. Můžete mi někdo poradit nějaký smysluplný systém?
Děkuji
Jana