Jak často jezdíte k rodičům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
23.10.22 13:20
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych oživit diskuzi s trochu poupraveným dotazem.Studuji a pracuji ve městě. S přítelem žijeme v malém bytečku.
Já chci za rodičema jezdit každý víkend, prostě kdy to jen bude možný (je to cca 2 hodiny vlakem). Prostě se mi stýská a ráda trávím čas u našich. Přítel tohle nechápe, občas se kvůli tomu hádáme. On nemá potřebu jezdit domů skoro vůbec, když tam zajede jednou do měsíce, tak je to vrchol. Podle něj jsem prý na domovu „závislá“.
Jak často jste během studií jezdili domů? Fakt je to divný jezdit za rodiči každý víkend?? :pocitac:

Chápu přítele. Když jsem neměla partnera, jezdila jsem třeba co 14 dní z kolejí, ale to jsem u nich stále žila. Kdybych žila s partnerem, tak chci čas trávit i s ním samozřejmě - výlet, hospoda, kino, motorka, squash, kamarádi, procházka, večeře, akce… Prostě cokoli, takže kdyby každý pátek odjel za rodiči a vrátil se v neděli, tak si ťukám na čelo a nemohla bych s ním být. Je super mít krásné vztahy s rodiči, ale k tomu stačí návštěva i jednou za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
23.10.22 14:07

Během „studií“ jsem u mamky bydlela. Po odstehovani u ní s dětmi trávíme každou volnou neděli plus se několikrát v týdnu vidíme na kafe nebo si aspoň zavoláme. Když má mamka odpolední a týden se nevidíme, je mi po ní smutno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.22 14:10

@Tamtama no a co na to partner? Vadí mu to?

• Citovat
  • Upravit
696
23.10.22 14:35
@Anonymní píše:

Tady je rozdíl v tom, že tam tráví každou VOLNOU NEDĚLI, nikoli úplně každý víkend 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2108
23.10.22 14:58

To by mi vadilo hodně, kdyby přítel jezdil každý víkend za rodiči. Naštěstí ani jeden z nás tu potřebu neměl, o víkendu jsme sexovali nebo něco jiného podnikali. Kdy jindy chceš utužovat vztah, přes týden moc času není. Akceptovala bych 1×měsíčně, možná se skřípěním zubů 2×. Videorozhovor s rodiči by ti nestačil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.10.22 16:05

Mě přijde zvláštní, že chceš v podstatě trávit jediný volný čas (když pracuješ a studuješ, tak už nic moc extra dalšího se přes týden stihnout nedá), který lze trávit s přítelem (výlet, sport, návštěva přátel, kultura, sex, hraní společenských her..) a v rámci kterého lze ten vztah budovat a posouvat, s rodiči.
Ale uznavan, že pro mě je hodně důležité sdílení a společné zážitky.
Jako mamu mám ráda, ale nikdy jsem s ni teda nebyla raději, než s přítelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
23.10.22 16:10
@Anonymní píše:

myslím, že nemá partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
23.10.22 19:32
@Anonymní píše:

Nic, žádného nemám. Ale ani s chlapem bych to nezměnila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario