Jak často kakáte po UM

188
6.5.13 08:37

Jak casto kakate po UM

Dobrý den maminky. Můj syn 3 a půl mesíce mi nechce kakat bez pomoci. Jeden cas jen stacilo namazat zadeček zvednout nozky a tlacil sam. Ted asi 14 dni mu to moc nejde, ale zazpu nemá. Nevim jak dlouho ho mohu nechat nekakat a počkat az se vykadi sam. Včera to bylo 3 dny a tak jsem mu opet pomohla teplomerem. Ovšem neplace a ani brisko ho neboli. Je celkem spokojene miminko :) uz jsem zoufala. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25194
6.5.13 08:40

Nadpis mě celkem pobavil :)
Jinak, jeslti je spokojený, neplače a nemá tvrdé bříško, tak prostě vše „spotřebuje“ na vývoj a růst a není potřeba mu pomáhat. Já měla malou sice plně kojenou, ale taky měla období, kdy kakala jednou za 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
6.5.13 08:41

Jé to sem se lekla :lol: ten nadpis je ale zavádějící :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.5.13 08:43

Jako sorry, ale tohle je nejhorsi matersky plural co jsem kdy slysela 8o. Ty nekakas po UM? :jazyk:

k tematu: k Um nemam zkusenosti, u kojenych deti je normalni nekakat nekolik dni - MM se vstreba bezezbytku, ale u UM by nejaky ten odpad byt mel a mel by kadit casteji. Nemenila jsi znacku UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.5.13 08:44

:mrgreen: tak samozrejmne vase miminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.5.13 08:46

Mlíčko mame uz ctvrte. Ted ma Sunar Complex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
6.5.13 08:47

@hanuleta01 Ahoj. Mě malej do příkrmů kadil normálně, ale po zavední jak píšeš. Sice žádný náznaky problému, ale nekadil. Pak když to přišlo bylo všechno pos. aný :zed: Tak jsem mu dala Laktobacílky. Asi 4dny jsem mu je dávala fakt nepřetržitě, pak vysazovala a samo se mu to hezky upravilo.. Vím, že asi ještě nepřikrmujete, ale i tak se mu trávicí trakt vyvíjí a Laktobacílky se hodí i v pozdější věku :palec:

• Citovat
  • Upravit
188
6.5.13 08:50
@Brooucinda píše:
@hanuleta01 Ahoj. Mě malej do příkrmů kadil normálně, ale po zavední jak píšeš. Sice žádný náznaky problému, ale nekadil. Pak když to přišlo bylo všechno pos. aný :zed: Tak jsem mu dala Laktobacílky. Asi 4dny jsem mu je dávala fakt nepřetržitě, pak vysazovala a samo se mu to hezky upravilo.. Vím, že asi ještě nepřikrmujete, ale i tak se mu trávicí trakt vyvíjí a Laktobacílky se hodí i v pozdější věku :palec:

Laktobacilky davame rano a vecer do mlicka. Po jak dlouhe době se vykadil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
6.5.13 08:52

@hanuleta01 Heled u nás to bylo hned druhý den, hromada. Tak opravdu nekadí proto, že prostě nic nemá. Já jsem dycky zpozorněla, když mšl bříško tvrdší. Zkus jen opratrnš lehce sáhnout na bříško. Když bude lkidné a měkké, nestresuj se… Hlavně, že je spokojený ne? :think: :palec: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15977
6.5.13 08:52

:mrgreen: :mrgreen: Já docela často… :mrgreen: :mrgreen:

Dcera to má na střídačku. Týden průjmy, týden se nevykaká. :( Podezřívám z toho ale nějakou potravinovou alergii (jak se zjistí??). UM měla až při zavedení příkrmů a tak je to zavádějící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
6.5.13 08:55

Dobrej nadpis :mrgreen: Asi bych po něm kakala celej den :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7626
6.5.13 08:55

Maly je na UM 3 tyden a kadi nejpozdeji do 2 dne. Nevim jestli je to i v cr, ale davam mliko Abtamil na problemy s travenim. Treba je neco takoveho i u vas. Jinak, jak tady uz zaznelo, pokud nema viditelne problemy, tak bych teplomerem nepomahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
6.5.13 08:59

:lol: :lol: :lol:
Já UM nepiji, ale malej chodí 1× denně.

• Citovat
  • Upravit
10124
6.5.13 09:06

@hanuleta01 já po UM nekakám, protože ho nepiji, ale děti 1-3denně :mrgreen: