Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak dva, max tři měsíce.
Každá bota měří jinak, tedy výrobce to má jinak, takže doma postavím dcerce nožičku na papír, fixou označím patu a paleček + nadměrek (říká se ideálně 0,7 cm, ale max 1,5 cm), podle toho ulomím špejli a s tím vyrazím do obchodu a nakupuju.
Pokud je to obchod přímo s dětskou, tak tam by ti prodavačka měla poradit, naše paní je úžasná a moc rádi tam chodíme ![]()
Taky tak po 3 měsících. Celoročky na jaro, sandály na léto, další celoročky na podzim, zimní na zimu. A mezitím tedy ještě průběžně bačkorky na doma. A teď má už 4. sandálky za léto. Vždy v prodejně vypadají že dobrý a po pár dnech od nich rozedřené nožky ze všech stran. Teď má poslední z lékárny Santé takové zevnitř vypolstrované měkké, snad už konečně dobré, jen se zase bojím, že jí nevydrží dokonce léta na délku. Je to děs s botama, člověk se snaží…
@Vendulák píše:
Taky tak po 3 měsících. Celoročky na jaro, sandály na léto, další celoročky na podzim, zimní na zimu. A mezitím tedy ještě průběžně bačkorky na doma. A teď má už 4. sandálky za léto. Vždy v prodejně vypadají že dobrý a po pár dnech od nich rozedřené nožky ze všech stran. Teď má poslední z lékárny Santé takové zevnitř vypolstrované měkké, snad už konečně dobré, jen se zase bojím, že jí nevydrží dokonce léta na délku. Je to děs s botama, člověk se snaží…
my máme druhé sandálky za léto, ty první nenosil syn ani měsíc, nesedly mu. Jinak to mám estejně, cca co 3 měsíce nové botky, nezbývá než se s tím holt smířit
Teplé na zimu, sandálky na léto - takže cca jednou za půl roku. Protože do příštího roku už z botky vyroste.
Hrozné peníze, viď?
Jak které, mám doma skoro 2 letou holku, zimní boty jí vydržely od října a začátkem března už jsem se modlila ať začne být teplo a může přejít na tenisky, že ji to už začínalo být menší.
Tenisky jsme koupili v březnu a obuje je do dneška, kdež to tcháni koupili v květnu sandálky a za 14 dní byly malé, ale koupili špatné číslo, co jsme koupili mi, tak ji sedí a do konce letní sezony vydrží.
Crosry co nosí, tak ty má trošku větší, tak ty taky.
Doma papuče nenosí, věčně si je vyzouvá, tak nosí ponožky.
Od září nastupuje do mini školky, to jsem zvědavá jestli jim tam bude papuče nosit a jak často je budeme kupovat
ale jí nějak rychle noha neroste.
@Vendulák píše:
To nosí bez ponožek? Holce dávám do sandálí ponožky, jinak má odřenou nohu. Jen v takových hodně měkkých nemusí mít. Prťata maj dost jemnou tu kůžičku.
@hofka píše:
To nosí bez ponožek? Holce dávám do sandálí ponožky, jinak má odřenou nohu. Jen v takových hodně měkkých nemusí mít. Prťata maj dost jemnou tu kůžičku.
taky nedávám do sandálí ponožky, nic odrané nemá ![]()
@Kelsey píše:
taky nedávám do sandálí ponožky, nic odrané nemá
Holt je to bota od boty, dítě od dítěte:-)
@Vendulák Tak jí dej do nich ponožky a je to, nic už dřít nebude.
Jaja
.
Ona univerzální odpověď na otázku zakladatelky nebude jiná, než - koupit dle potřeby
.