Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, jak často se holíte na intimních místech? Jde o to, že já bych se ráda holila třeba každé 4dny, když už mi to začne rašit, ale když to udělám, tak mi vyskáká takových pupenů a tak to svědí, že to prostě nejde a musím se holit, tak jendou za 10dní, abych to neměla tak moc, tyhle, příznaky, jaký preparát nebo co byste mi doporučily na zírnění nebo jak to řešíte??? Děkuji
@wesny pánská Nivea - po holení na citlivou pleť, ideálně né ta voda, ale krém. Pomáhá. ![]()
Já beru chlapovi tu vodu Nivea po holení a ta mi teda nepomáhá…tak vyzkouším krémík, děkuji ![]()
Resim to peno na holeni, a pak se to maznu kremem na citlivou pokozku…na sucho to drhne…
Neholit proti srsti. Sice to nebude uplne hladke, ale taky bez pupencu. Nebo vytrhat
Holit „po srsti“
Sice to nebude tak dokonalé, ale furt dobré a méně podrážděné.
Já používám růžový gel Balea. Strašně mi voní
pro ale tebe cokoli hypoalergenního - klidně pro pány a po oholení nějaký krém - ideálně Calciun panthotenicum (teď ovšem stahovali všechny šarže z trhu, že v tom byly plísně a sajrajty)
A co máš za žiletky?
@wesny ty jo po deseti dnech tam musis mit uz solidni krrovi.Ja tak po trech dnech a lehoucce zasypu detskym zasypem a rozetru, opravdu jen malinko a pupeny se nedelaj.
Používám Gillette fusion, pánské, pěnu na holení antialergenní, a vodu po holení Nivea, ale je fakt, že holím proti směru…
@pikola píše:
Neholit proti srsti. Sice to nebude uplne hladke, ale taky bez pupencu. Nebo vytrhat
Vytrhat ![]()
Za a) jauvajs
za b) pak je to sice i týdny hladké, ale začnou zarůstat chloupky a to je teprve masakr. Teda vyzkoušeno jen na nohách a v tříslech
„tam“ bych neměla odvahu
@Gina108 píše:
Vytrhat
Za a) jauvajs
za b) pak je to sice i týdny hladké, ale začnou zarůstat chloupky a to je teprve masakr. Teda vyzkoušeno jen na nohách a v tříslech„tam“ bych neměla odvahu
nebolí a nezarůstá
![]()
Kazdy den. Po holeni pouzivam detsky krem. Po ctyrech dnech bych mela solidni prales, po desiti pletene copy.
@martina.se píše:
nebolí a nezarůstá![]()
Njn, tak zas jenom já jsem exot, mně jo
![]()
@evill a proti směru taky? Já mám teda tak pecilitvělou tu kůži…a jaké žiletku, pěnu?