Jak často v noci krmit miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
11.4.14 10:54
@lentilka248 píše: Říká se, že dítě by mělo mít alespoň 7 jídel za den..ale pokud malá prospívá, má dost počúraných/pokakaných plen, neřvě hlady apod..tak nevidím důvod si nedopřát klidnou noc:-) a dítě budit..
Já takové štěstí nemám, malý je kojený a budí se v 0.30, 3.30, 5.30 a 7..předtím má asi nejdelší spánkový cyklus od 21 do 0.30..a je fakt přesný jak hodinky..když jde spinkat dřív, tak se ještě probouzí kolem 23..

5. ;) Um je sytejsi. Samozrejme muze byt ale na krabici je 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
11.4.14 10:54

Náš syn spal od 4 měsíců celou noc, ani by mě nenapadlo ho budit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.4.14 10:57

Já s UM zkušenost nemám, těch 7 jídel minimálně mi říkali v porodnici..ale já to stejně řešit nemusím, prcka jsem svého času krmila i 16×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
11.4.14 11:13

Nebudit, ani náhodou. Buď ráda, že spí celou noc. Těch 7 jídel denně je pravda, ale platí to pro novorozence ne už pro dvouměsíční dítě. Pokud prospívá a je spokojená, není důvod nic měnit.

• Citovat
  • Upravit
6623
11.4.14 11:15

@Pisjutynka
Jsi šťastná žena! Vážně, co já bych za to před lety dala a to jsem pískle taky měl na UM a i tak se budila. Takže jí nebuď, prospívá, hlady neřve. A na tyhle „maminky“ se vykašli a nenervuj se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.4.14 11:28
@Pisjutynka píše:
Milé maminky, mám dotaz.. Moje maličká (2 měsíce a 1 týden) spí přes noc 10,5 hodiny. Jsme na UM (vypije 150 ml), prospíváme, malá se vzbudí, usmívá se, žádnej křik. Jedna mamina se do mě dneska obula s tím, jakto, že jí v noci nebudím, že jí tím,,týrám", jak se na to díváte vy??

Netýráš:-)
Syn je od narození taky na UM a ty noci, kdy spinkal celou noc, jsem milovala:-)Pokud dcerka hezky prospívá, není nejmenší důvod, proč by jsi měla v noci budit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.4.14 11:40

@Pisjutynka Ahoj, na to má každý jiný názor, i když se zeptáš několika doktorů, řekkně ti každý zřejmě něco jiného. Naše dr. mi řekla, že by neměla být pauza delší než 6 hodin, ale jak říkám, ty názory jsou různé. Já se musím přiznat, že jsem malou budila. Také by mi spala celou noc, ale nedalo mi to, takže jsem ji dvakrát za noc budila na kojení. Ale sama musíš cítit, co je pro tvoje dítě nejlepší, tak si do toho nenech mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.4.14 11:41
@Nika9 píše:
@Pisjutynka Ahoj, na to má každý jiný názor, i když se zeptáš několika doktorů, řekkně ti každý zřejmě něco jiného. Naše dr. mi řekla, že by neměla být pauza delší než 6 hodin, ale jak říkám, ty názory jsou různé. Já se musím přiznat, že jsem malou budila. Také by mi spala celou noc, ale nedalo mi to, takže jsem ji dvakrát za noc budila na kojení. Ale sama musíš cítit, co je pro tvoje dítě nejlepší, tak si do toho nenech mluvit.

Kojeni je kojeni.Um je Um ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.4.14 11:49

@Nika9 pravda je, že kdyby malý spal celou noc, expoldují mi prsa. alespon jednou bych musela odstříkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.4.14 11:54

@lentilka248 Jo, to je další věc :-). V noci se mi na druhou stranu nejlépe střádalo mlíčko do mrazáku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
11.4.14 11:57

Kdyz spi, tak nech spat, kdyby mela hlad, tak se vzbudi. Mala je tez na um a budi se i v 10mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.4.14 14:34

@Nika9 já už mám úplně plno v mrazáku..přešla jsem z via pohárků na sáčky, jsou skladnější:-D cca 14 dnů po porodu jsem produkovala cca 2,5l/den..když jsme to neodstříkala, prsa jak kámen do půl hodiny po kojení..teď odstříkávám už jen obden, nebo dle potřeby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.14 17:46

Malý mi usne v 21h a vstává okolo 5.30 a je plně kojen. Mám budit? Když se ráno vzbudi tak se usmiva a klidne 15m se jeste protahuje a hlavně nebreci hlady. Tak ted nevím jestli mám budit nebo ne. Je mu 12týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.4.14 17:47

Jó a má necelých 7kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
24.4.14 17:47

@ffugaska nebuď a buď ráda, že spí :P