Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@lentilka248 No nekup to.
Tak když už víš, jakou máš v tom určitém obchodu nebo značce velikost, tak je to v pohodě, to věřím. I že ušetříš..
Já zatím ze zahraničí objednávala jen telefon a docela jsem se bála, kdyby nevyhovoval, co bych dělala. Ale naštěstí ok.
U oblečení bych si to asi neriskla - ale jak říkáš - když máš kolem sebe někoho, komu to můžeš nabídnout, dá se to risknout. Já bych musela rovnou dát na Aukro a to mi přijde docela jako risk. Nebo jsem neodvážná, tím to bude. ![]()
@rejžička ono je pravda, že v Mangu hodně oblečení zkusím a pak za pár měsíců koupím se slevou..
@Elenloth buď zkusit pončo, nebo jsme teď viděla docela dobré v FF, ty by šly využít jako těhotenské http://www.ffmoda.com/…mske/kabaty/
já mám tento: http://mangooutlet.com/…lecked-coat/?…
je teplý a příjemný
@lentilka248 vertbaudet.com tam je jen dětské a těhotenské.
Na outletu manga mají pěkné věci, bohužel většinoujen velikost 32-38, větší málo.
Nemáš ještě nějaké dobré tipy?
Co se týká mikin…většina „butiků“, co se honosí tím, že mají zahraniční módu, kupuje v Sapě, Pražáci znají. Vždycky se musím smát, když vidím u nás ve městě ty ceny věcí, ale které vím, že v Sapě mají pomalu za desetinu. ![]()
My tam teda chodíme na vietnamské jídlo, ale vidíme ty zástupy čechů jak tahají obrovské černé pytle plné celýchbalení tepláků, triček, šatů či miminkovských oblečků…
@jenny.fields píše:
@lentilka248 vertbaudet.com tam je jen dětské a těhotenské.
Na outletu manga mají pěkné věci, bohužel většinoujen velikost 32-38, větší málo.
Nemáš ještě nějaké dobré tipy?Co se týká mikin…většina „butiků“, co se honosí tím, že mají zahraniční módu, kupuje v Sapě, Pražáci znají. Vždycky se musím smát, když vidím u nás ve městě ty ceny věcí, ale které vím, že v Sapě mají pomalu za desetinu.
My tam teda chodíme na vietnamské jídlo, ale vidíme ty zástupy čechů jak tahají obrovské černé pytle plné celýchbalení tepláků, triček, šatů či miminkovských oblečků…
@tasa Já jsem tam před požárem nechodila. Ale to už je dlouho, co byl, ne?
Jsou tam haly, krámky…jídelny…
@jenny.fields Dobry je Jeste asos.com a dorothyperkins.com, první poštovné zdarma bez ohledu na výši objednávky a druhý asi 5 liber..mají velikosti požehnaně, dokonce i hezké plus size kolekce..tak se zkus melbourne..na asosu jsou i designerske kousky tak se nelekni až na tebe vybafne sukně za 300 liber:-) Ja si vetsinou zadam velikost a tridim dle ceny low to high a vzdy neco pekneho najdu..tak hodne stesti..jinak na mangooutlet jsem zrovna koukala a jsou tam nice zasoby a hodne as do xl..
@lentilka248 asos používám, koupila jsem tam pěkné plavky. ![]()
já potřebuju 12tku.
@lyrica píše:
A já miluju tenhle styl, je to sice fakt sportovní, ale pohodlíčko parádní
http://www.atomrat.cz/…n-black.html
Atomrat je boží, bohužel mají úplně debilní velikosti. Já mám nahoře tak 38 a jejich mikinu velikosti L jsem musela vrátit, protože jsem se do toho prostě nedostala
Vlastně tehdy jsem měla možná 40, měla jsem větší prsa, ale stejně. Já jsem to snad ani neoblekla
Nechápu, na koho to šijou… Ale asi na někoho jo ![]()
@Angua máš pravdu. Ono totiž taky záleží z jakýho materiálu ten kus oblečení zrovna je. Já si u nich risknu objednat přes net jen tričko. Jinak tam zajedem osobně abych si věci zkusila..
@lyrica já to mám právě daleko, tak jsem to riskla - byla jsem upozorněna, že je to menší, ale toto jsem nečekala
Je to škoda, mohli by ještě jít tak o velikost nebo dvě výš.
Holky a nahodíte mi nějakou tuniku k džínám? mám teď vel. 44-46.
@smutnalucy osobní zkušenost nemám, ale kolegyně s tvojí velikostí často nakupuje v CaA nebo ještě zkus Next