Jak chodit hezky, přitom ale pohodlně oblečená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
4.9.13 20:13

@lentilka248 No nekup to. :D Tak když už víš, jakou máš v tom určitém obchodu nebo značce velikost, tak je to v pohodě, to věřím. I že ušetříš..
Já zatím ze zahraničí objednávala jen telefon a docela jsem se bála, kdyby nevyhovoval, co bych dělala. Ale naštěstí ok.
U oblečení bych si to asi neriskla - ale jak říkáš - když máš kolem sebe někoho, komu to můžeš nabídnout, dá se to risknout. Já bych musela rovnou dát na Aukro a to mi přijde docela jako risk. Nebo jsem neodvážná, tím to bude. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.9.13 20:43

@rejžička ono je pravda, že v Mangu hodně oblečení zkusím a pak za pár měsíců koupím se slevou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.9.13 20:47

@Elenloth buď zkusit pončo, nebo jsme teď viděla docela dobré v FF, ty by šly využít jako těhotenské http://www.ffmoda.com/…mske/kabaty/
já mám tento: http://mangooutlet.com/…lecked-coat/?…
je teplý a příjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.9.13 22:34

@lentilka248 vertbaudet.com tam je jen dětské a těhotenské.
Na outletu manga mají pěkné věci, bohužel většinoujen velikost 32-38, větší málo.
Nemáš ještě nějaké dobré tipy?

Co se týká mikin…většina „butiků“, co se honosí tím, že mají zahraniční módu, kupuje v Sapě, Pražáci znají. Vždycky se musím smát, když vidím u nás ve městě ty ceny věcí, ale které vím, že v Sapě mají pomalu za desetinu. :roll:
My tam teda chodíme na vietnamské jídlo, ale vidíme ty zástupy čechů jak tahají obrovské černé pytle plné celýchbalení tepláků, triček, šatů či miminkovských oblečků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.9.13 22:38
Sapa je po požáru nová?
@jenny.fields píše:
@lentilka248 vertbaudet.com tam je jen dětské a těhotenské.
Na outletu manga mají pěkné věci, bohužel většinoujen velikost 32-38, větší málo.
Nemáš ještě nějaké dobré tipy?Co se týká mikin…většina „butiků“, co se honosí tím, že mají zahraniční módu, kupuje v Sapě, Pražáci znají. Vždycky se musím smát, když vidím u nás ve městě ty ceny věcí, ale které vím, že v Sapě mají pomalu za desetinu. :roll:
My tam teda chodíme na vietnamské jídlo, ale vidíme ty zástupy čechů jak tahají obrovské černé pytle plné celýchbalení tepláků, triček, šatů či miminkovských oblečků…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.9.13 22:50

@tasa Já jsem tam před požárem nechodila. Ale to už je dlouho, co byl, ne?
Jsou tam haly, krámky…jídelny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
5.9.13 07:31

@jenny.fields Dobry je Jeste asos.com a dorothyperkins.com, první poštovné zdarma bez ohledu na výši objednávky a druhý asi 5 liber..mají velikosti požehnaně, dokonce i hezké plus size kolekce..tak se zkus melbourne..na asosu jsou i designerske kousky tak se nelekni až na tebe vybafne sukně za 300 liber:-) Ja si vetsinou zadam velikost a tridim dle ceny low to high a vzdy neco pekneho najdu..tak hodne stesti..jinak na mangooutlet jsem zrovna koukala a jsou tam nice zasoby a hodne as do xl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.9.13 07:38

@lentilka248 asos používám, koupila jsem tam pěkné plavky. :palec:
já potřebuju 12tku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.9.13 07:52
@lyrica píše:
A já miluju tenhle styl, je to sice fakt sportovní, ale pohodlíčko parádní :)
http://www.atomrat.cz/…n-black.html

Atomrat je boží, bohužel mají úplně debilní velikosti. Já mám nahoře tak 38 a jejich mikinu velikosti L jsem musela vrátit, protože jsem se do toho prostě nedostala :cert: Vlastně tehdy jsem měla možná 40, měla jsem větší prsa, ale stejně. Já jsem to snad ani neoblekla :roll: Nechápu, na koho to šijou… Ale asi na někoho jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.13 09:06

@Angua máš pravdu. Ono totiž taky záleží z jakýho materiálu ten kus oblečení zrovna je. Já si u nich risknu objednat přes net jen tričko. Jinak tam zajedem osobně abych si věci zkusila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.9.13 09:08

@lyrica já to mám právě daleko, tak jsem to riskla - byla jsem upozorněna, že je to menší, ale toto jsem nečekala :mrgreen: Je to škoda, mohli by ještě jít tak o velikost nebo dvě výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
5.9.13 12:01

Holky a nahodíte mi nějakou tuniku k džínám? mám teď vel. 44-46.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
5.10.13 00:15

@smutnalucy osobní zkušenost nemám, ale kolegyně s tvojí velikostí často nakupuje v CaA nebo ještě zkus Next

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková