Jak daleko dojíždíte do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Ariadne píše:
25km busem. Muzu i autem, ale mam strach, jezdi hodne blbcu a jsem unavena. Nerozumim tomu ale, proc nektere z vas jezdili pred tehotenstvim busem a ted autem. Mne teda cesta autem prijde vic nebezpecnejsi a v buse nemusim davat pozor na cestu, tak si i vic odpocinu.
No to je jasny, nepovlacim díte do skoly mastnou tyči čtvrt hodiny kdyz jsme tam za pět minut autem a nemusím si plánovat čas dle jízdního radu
a navíc nesnáším smradlavý lidi v busu, kdyz jede parta UK dělníků v monterkach tak by člověk blil i v zime… ![]()
- Citovat
- Upravit
1 cesta - 54 km - busem 1hodina
takže 2 hodiny denně na cestě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeji fajn večer, ráno do práce jedna cesta tam 45km ( hodinu a půl bus + metro nebo necelou hodinu autem ) jezdím do Prahy a v současnosti si sypu popel na hlavu za to, že jsem se z Prahy stěhovala, jo holt platím - jak projeté peníze nebo benzín, tak čas na cestě, tam i zpět rová se tři hodiny
Kde jsou ty časy, kdy jsem v práci byla pěšky za ani ne pět minut a nestrávila jsem čas na cestě a nic jsem neprojezdila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
26 km, jezdila jsem autem s kamosema cca pul hodky po MD budu jezdit busem, zhruba hodinu budu muset po meste mhd, uz nebudu mit odvoz od domu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď nedělám, takže nijak daleko, dřív 17 km autem, kdysi 320 km, jezdila jsem vlakem co 2 dny tam a zpět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ještě připište, kolik času
Tak ještě připište, kolik času Vám cestování denně zabere…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@see píše:
1 cesta - 54 km - busem 1hodina
takže 2 hodiny denně na cestě
A jak to zvládáš? Jezdíš sama?
Asi to budu mít podobně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před RD 80 km, po dálnici cca 45 minut jedna cesta, busem nebo vlakem by to vyšlo tipuju tak dvě hoďky (dlouhá cesta na nádraží), nejezdila jsem denně kvůli nákladům
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z kruci, myslela jsem ze to tu trunfnu, ja mela minulou praci asi necely kilometr, stanici busem, ale pesky jsem nechodila, nebyla to moc pekna prochazka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
25km busem. Muzu i autem, ale mam strach, jezdi hodne blbcu a jsem unavena. Nerozumim tomu ale, proc nektere z vas jezdili pred tehotenstvim busem a ted autem. Mne teda cesta autem prijde vic nebezpecnejsi a v buse nemusim davat pozor na cestu, tak si i vic odpocinu.