Jak dlouho bolí nastřižení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
5.5.10 19:10

No já byla bolavá ještě snad 3-4měsíc :cert: Ještě i teď to občas cítím a vadí mi to, jako když to táhne, vůbec když si sednu na nohy… :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
5.5.10 19:29

Já jsem byla nastřižená i jsem se roztrhla, ale bolelo to naštěstí jen 14 dní. Nejvíc mě to začalo bolet až po příchodu z porodnice, tam to bylo celkem OK. Teď 5 týdnů po porodu mě jen občas svědí jizvy, ale jinak dobrý. Sex ještě neproběhl, tak jsem zvědavá jaký to bude :-D

• Citovat
  • Upravit
1741
5.5.10 22:18

ahojky,tak já byla nastřižená a ještě sem se roztrhla a pořádně,měla sem 18stehů a to malá měla jenom 3005g,ovšem při vlastním porodu mi přestaly kontrakce,tak sem tlačila,tak jak mi primář říkal,šlo to hůř..ono celkem to bylo docela hůř..ale vysledák stojí za to :wink:
no a bolelo mě to určitě asi 3 měsíce,to si už mm stěžoval že nic není..cítila sem to pak ještě hooodně dlouho..čas vše zahojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
7.5.10 13:52

Ahojky

Také přidám sou zkušenost. Dr. při porodu čekala do poslední chvíle aby nemusela střihat, ale pak mě nastřihla a já se v tu chvíli i roztrhla. Au au. Chodila jsem i seděla na křivo dlouho. nepamatuji se jak dlouho, ale koupala jsem v řapíku a to dost ulevovalo a hojilo.
Jinak držím palce, abys nemusela jít znova na gyndu- porodnické a brzy se vše zahojilo. :palec: Páček všem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí