Jak dlouho budeme v karanténě?

Anonymní
16.9.20 16:30

Jak dlouho budeme v karanténě?

Ahoj maminky 11.9 jsme s mladším synem byli na odbery na covud 19. V pondělí nam hygiena oznámila, že je syn pozitivní a má být do 20.9 v izolaci a ja, manžel a druhý syn v karanténě. V podělí 21.9 jdeme ja, manžel a druhý syn na odbery. Mladší syn je bez příznaků a ten na druhé odbery nemusi. :think: Počítám, že se do středy dozvíme výsledky, což je 23.9. Chápu správně, že pokud nám vyjdou testy pozitivně, tak od těch odběru od 21.9 budeme všichni v izolaci na 10 dní tj. do 30.9 a pokud budeme bezpriznakovy, tak zavoláme dr., aby nám ukončili neschopenky a 1.10 můžeme všichni do práce a kluci do školy a skolky??? :think: já tomu vůbec nerozumím a každý tvrdí něco jiného. Je tady někdo kdo se v tom vyzna? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lolink
16.9.20 16:35

Ne, na konci karantény další testy pro negativní. Pozitivní už na žádný další nemusí. Negativní chodí dvakrát.

• Citovat
  • Upravit
7228
16.9.20 16:36

Chápu to stejně jako ty a pokud byste byli zdraví, tak můžete všichni z karantény toho 23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.20 16:37
@lolink píše:
Ne, na konci karantény další testy pro negativní. Pozitivní už na žádný další nemusí. Negativní chodí dvakrát.

Takže po těch 10 ti dnech od obětí nám prostě skončí karanténa a můžeme ven?

• Citovat
  • Upravit
lolink
16.9.20 16:39
@Anonymní píše:
Takže po těch 10 ti dnech od obětí nám prostě skončí karanténa a můžeme ven?

Pokud budeš pozitivní tak ano, bez testu. Pokud negativní, další testy. Ale musíš být čtyři dny před koncem karantény bez příznaků, jako pozitivní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.20 16:42

@lolink a na ty testy musíme až mladšímu synovi skončí izolace. Nebo můžeme jít už třeba v pátek?

• Citovat
  • Upravit
65200
16.9.20 16:43
@Anonymní píše:
@lolink a na ty testy musíme až mladšímu synovi skončí izolace. Nebo můžeme jít už třeba v pátek?

10 dni od doby, kdy měl pozitivní test. Kdy mu ho brali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
16.9.20 16:44
@Anonymní píše:

My to udělali tak, aby když manželovi konci karanténa, aby už měl testy v ruce. Pohlidej si to, nikdo tě uhánět nebude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.20 16:44

@vokishka 11.9

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.20 16:47

@lolink manžel je v karanténě od 14.9 já měla paragraf a teprve dnes jsem se dovolala lékaři takže mám karanténu ode dneška. A jaký má význam konec karantény když budeme pozitivní. To jde rovnou do izolace ne?

• Citovat
  • Upravit
334
17.9.20 01:33
@Anonymní píše:

Na testy kolem pátéh dne po kontaktu. No vy se synem bydlíte, takže v kontaktu jste každý den, takže imho klidně v pátek. Jde jen o to, že když půjdete moc brzo, vyjde vám to negativní i v případě, že jste to chytili, pak budete mít druhý test, ten bude pozitivní a celé se vám to natáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
17.9.20 06:28
@Anonymní píše:
@lolink manžel je v karanténě od 14.9 já měla paragraf a teprve dnes jsem se dovolala lékaři takže mám karanténu ode dneška. A jaký má význam konec karantény když budeme pozitivní. To jde rovnou do izolace ne?
Pokud budete vy pozitivní, tak se začne počítat deset dnů od testu.
@Anonymní píše:
@vokishka 11.9

Tak 21. byste měli mít závěrečný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.20 08:14
@vokishka píše:
Tak 21. byste měli mít závěrečný test.

A po těch deseti dnech od testu skončí karanténa a neschopenky a následující den muzueme do práce je to tak? :think: a závěrečný test se nedělá když je syn po deseti dnech bez příznaků ne?

• Citovat
  • Upravit
65200
17.9.20 14:02
@Anonymní píše:
A po těch deseti dnech od testu skončí karanténa a neschopenky a následující den muzueme do práce je to tak? :think: a závěrečný test se nedělá když je syn po deseti dnech bez příznaků ne?

Synovi ne, kontaktům (tedy vám) ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.20 15:04
@vokishka píše:
Synovi ne, kontaktům (tedy vám) ano

To nechápu. A proč nám ano? Ach jo… Jsem si myslela ze už koncem října nakluseme do práce a zase houby. Tak se můžeme ale testovat donekonečna. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex