Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@NaNicemNezalezi píše: Více
Ne, jednou vlezu do sprchy, tak si nebudu sprchovat jen malíček na levé noze… ![]()
@leopanda píše: Více
Já netoleruju když někdo smrdí, to je prostě nechutný. Cévka mi nerupla, neměj starost.
Nechápu tvojí úvahu, že já jsem prase ráno a večer před sprchou, tento argument nějak nechápu. Já se myju abych byla čistá, právě proto dvakrát denně.
A ano, chápu že někomu může „smrdět“ pach mojí voňavky, pracího prášku. Ale neliju to na sebe po litrech, voním čistotou. A jestli by někdo v mým okolí byl raději, kdybych smrděla potem a nemytým podpažím, to si nejsem úplně jistá. Neznám nikoho, komu by voněla špína a pot. A že by si raději vybral být v kanclu s někým, kdo páchne potem, než s někým, kdo voní pracím práškem.
Můj pes někdy smrdí, to zcela jistě. Ale je se mnou doma a nikdo jinej než já ho nečichá. Když smrdí moc, vykoupu ho. Tak třikrát ročně. Oni totiž psi nemají potní žlázy a nepotí se, víš. A že se vyválí někdy v hov. ně, tak ano, pak smrdí a umyju ho. To že má svůj specifický psí pach je zcela normální, stejně jako já mám svůj lidskej pach. Ale to není smrad čpící potem.
Jinak já jsem se dneska sprchovala v 10 hodin, měla jsem sex, a stále ještě voním vůní těla mého protějšku. I když jsme se přitom zpotili oba. Ale jelikož jsme byli oba čistí, tak to nesmrdí tou špínou. I když už je to pět hodin po sprše.
@Hibou píše: Více
já nikomu neříkám žádné intervaly a ani že je sprchování zbytečné, jen říkám to co je obecně doporučováno i lékaři
Že víc jak jednou denně v případě, že to není nutné viz třeba sport, sex atd tak to není zdravé pro pokožku.
@Bytsamsebou píše: Více
Vůl sice nejsem, ale rozhodně se celá mydlit nebudu. Prostě se namočím, namydlím daná místa a opláchnu se. A protože nejsem hadí žena, jsem v podstatě celá mokrá (až tedy na obličej a vlasy). ![]()
Víc si rozhodně mydlit příliš často nehodlám.
@Bytsamsebou píše: Více
Tak když vleze do sprchy, aby si osprchoval zadek, tak proč by si měl znovu sprchovat celé tělo, které sprchoval před pár hodinami? Ona to ne každá kůže zvládá, to sprchování časté.
@Azeretereza píše: Více
Já už si z tebe prostě musím dělat legraci, protože je to už směšné, jak se někdo dokáže kvůli takové prkotině rozčilovat a házet hanlivé výrazy kolem sebe viz tvé předešlé příspěvky. ![]()
@Havlova píše: Více
No navíc i stačí, když si namydlím třeba podpážo, že ta pěna steče po celým těle. Zadek a pipinu si umyju intimgelem, a večer se vydrbu mýdlem celá. Taky se nemydlím pokaždý celá. Ale spláchnu se vodou od krku po paty, to jo.
To trvá tak dvě minuty, což si myslím, že má ráno úplně každý.
jo moje nadsázka a ironie spočívala v tom, co jsi psala: Že když člověk smrdí, tak to je tím, že si určitě ráno nedal sprchu.
Takže člověk, který se jde sprchovat, tak je už zpocený a podle tvých vyjadření zřejmě tedy smrdí. Protože potem smrdí jen nesprchovaný člověk.
V tom případě je smradlavé prase každý v nějaké době předtím, než si dá sprchu.
Nerozumim reci tveho kmene a zacinam si myslet, ze se snorlaxik zase prevtelila. Nebo ma dvojce.
Na základě vaší debaty jsem si nemohla nevzpomenout na tento deníček. Ve mně zanechal nezapomenutelný stopy:
Ne, člověk který se pravidelně myje tak potem nesmrdí.
Podle mě máš problém s pochopením psaného slova.
Tato tvá úvaha je zcela mimo. A podle mě to i ty sama víš, ale potřebuješ si to nějak ohnout.
mali sme sefku, ktora vonala specificky. praca s ludmi. nikto z podriadenych ani nemukol. ved kto by si tiez dovolil na sefku. s urcitostou viem povedat, ze hygienu nezanedbavala.
aj niektori ludia mi vonaju inak a nie velmi prijemne, aj ked viem s urcitostou povedat, ze nezapachaju. je to asi vec nejakych biologickych premennych.
a co ako, ked clovek niekomu nevonia.. ma sa ist zastrelit? nejako prilis sa nad tym vzrusujeme - akoby sme boli z umelej hmoty, bez zapachu. nie sme. sme ludia. je to trapne, riesit to, ze mi niekto nevonia. nie sme dokonali v nicom. niekto inak vonia, niekto ma v hlave na…ne, niekto nezvlada zivot uplne podla predpisov a nejakych predstav a co ako?
@Hibou píše: Více
Pokud nechápeš nadsázku a ironii, tak pak se není čemu divit.
To už není můj problém. ![]()
@leopanda ano, to som zazila, vonu triedy plnej pubertakov. nikomu sa nic nestalo. to je predsa taka hlupost, na tom zivot nestoji, ani nepada.