Jak dlouho trvá genitální opar?

32325
28.12.18 17:48

@Nickynel Nedám dopustit na Fenistil. Utiší svědění i bolest a rychle hojí, udělají se ti rychleji i stroupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14377
28.12.18 17:50

Já tedy nevim, ale pokud léky nezabraly, šla bych k doktorce znovu, bála bych se o miminko :nevim: čekat dva týdny mi přijde docela odvaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
28.12.18 17:52

Jela bych na pohotovost, jestliže nebyla v ordinaci gyn ani kožní.. neni v poradku aby na opar nezabraly herpesinovy tablety a trvalo to tak dlouho se zhorsenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.12.18 17:53
@Aduš8 píše:
Já tedy nevim, ale pokud léky nezabraly, šla bych k doktorce znovu, bála bych se o miminko :nevim: čekat dva týdny mi přijde docela odvaha

Taky se bojim, ale jsou tam az po Novem roce. :( byla jsem tam minuly tyden ve ctvrtek, to mi dali ty prasky, od te doby tam nejsou a budou asi az 3.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
28.12.18 17:53

Navíc s genitálním oparem nesmíš rodit, museli by ti udělat císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.12.18 18:01
@Betyssek píše:
Jela bych na pohotovost, jestliže nebyla v ordinaci gyn ani kožní.. neni v poradku aby na opar nezabraly herpesinovy tablety a trvalo to tak dlouho se zhorsenim

Asi tam brzy zajedeme, protože do stredy uz asi nevydrzim… Jen mam obavy, aby to k něčemu bylo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.12.18 18:05
@Monchichik píše:
@Nickynel Nedám dopustit na Fenistil. Utiší svědění i bolest a rychle hojí, udělají se ti rychleji i stroupky.

Dekuju za tip, to jsem nezkoušela. Jojo, s tim cisarem mi to je jasny. :( Doufam, ze se to do te doby veleci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
28.12.18 18:15

@Nickynel Určitě vyléčí, máš ještě dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 18:16

Dala ti léky? Mě je doktor v těhotenství nedal, kvůli miminku :think: ale jinak nejlepší je vydesinfikovat pořádně, čímkoli, pálí to jako čert, teda, a pak zasypat pudrem (nejlépe dětský aviril, za pár kaček z drogerky) a tohle několikrát denně a za pár dní je klid. Mastičky mi na to nikdy nepomáhaly, naopak to spíš bylo ještě horší a neléčilo se to. Jinak na tu desinfekci používám olej od Justu, těch 32 bylin (nebo kolik) a super, mizí to rychle, ale stačí i cokoliv jiného, desinfekce na rány, v případně nouze třeba i slivovice, namočit uchošťour a pořádně tam s ním zatočit, nejen potřít.

• Citovat
  • Upravit
1804
28.12.18 18:17

Já to měla, byla jsem klasicky nemocná, měla jsme asi 5 ndí horečky a trvalo cca těch 14 dní. Ale rozhodně jsem to nepropichovala (je to totiž vysoce infekční) a mazala jsem to genciánkou, herpesinem a dostala jsem antivirotika. CCa po týdnu zlepšení a další týden se to hojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.12.18 18:22
@Monchichik píše:
Dekuju za tip, to jsem nezkoušela. Jojo, s tim cisarem mi to je jasny. :( Doufam, ze se to do te doby veleci…
@Anonymní píše:
Dala ti léky? Mě je doktor v těhotenství nedal, kvůli miminku :think: ale jinak nejlepší je vydesinfikovat pořádně, čímkoli, pálí to jako čert, teda, a pak zasypat pudrem (nejlépe dětský aviril, za pár kaček z drogerky) a tohle několikrát denně a za pár dní je klid. Mastičky mi na to nikdy nepomáhaly, naopak to spíš bylo ještě horší a neléčilo se to. Jinak na tu desinfekci používám olej od Justu, těch 32 bylin (nebo kolik) a super, mizí to rychle, ale stačí i cokoliv jiného, desinfekce na rány, v případně nouze třeba i slivovice, namočit uchošťour a pořádně tam s ním zatočit, nejen potřít.

Jojo, dali mi… Ale zbytecne. :roll: dekuju za tipy, ten pudr jsem taky nezkoušela. Dezinfikovat jsem zkousela jen jednou tim tea tree olejem a to byl zazitek teda. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.12.18 18:25

@skorotehotna dekuju… A to hojeni taky tak pali? 8o ja horecku ani teplotu nic nemam ani jsem nemela zadnou chripku, stresy, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
28.12.18 18:26

@Nickynel no to bych ani nezkoušela, bylo by mi jasný, že to musí bolet jako prase ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 19:47

Podle me jsi si to tim propichnutim vsude roznesla. Prvni opar byva nejhorsi na lecbu. Musis proste hodne vetrat a vysouset - urcite bych se nekoupala, jen dala rychlou sprchu. Mazu ho tea tree oilem - dam na tamponek a prilozim. Nic jineho mi nezabira

• Citovat
  • Upravit
2537
28.12.18 21:10

Měla jsem v létě.. cca 20 dní pekla a pak ještě týden na doléčení :( Musíš vydržet. Ono když se to rozjede, tak ani herpesin v tabletách nebo masti to už nezachrání, jen zmírní. Nejvíce mi pomáhalo na noc pomazat zubní pastou, vysušuje - ale to už děláš. Takže přetrpět dokud to nepřejde, možná pro jistotu kvůli miminku zajít ještě k doktorovi až to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí