Jak dlouho vám trvalo prodat byt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
30.7.15 21:09

@Ukulina nemám tušení, sice se lidi ozývali, měli jsem to různě vyvěšené, ale možná lidi slyší na jméno RK, které je jim známé a kde mají jistotu, že je někdo nepodvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.7.15 21:10

@Lama Lama Já totiž zažila něco podobného. Furt samé prohlídky s fiktivními zájemci, „to je pan liška (zjevně nějaký kamarád toho makléř), má vážný zájem, ale naše firemní politika říká, že musíte podepsat exkluzivní smlouvu“. Já: ne, děkuji, pokud máte zájem, můžeme podepsat kupní smlouvu. Vykroucení, kecy, kecy.

No, trvalo to, než si mezi sebou nějak řekli, že asi nepodepíšu exkluzivitu nikomu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
30.7.15 21:15

@Hadumi Hmm, nechápu…

@Bábrdl Tak po nás při prodeji chalupy ani exkluzivitu nechtěli. Hlavně ale všichni tvrdili, jak máme cenu vysoko. Smlouva se uzavřela do dvou měsíců za nabízenou cenu…
Teď jsem zvědavá, budeme prodávat dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
30.7.15 22:58

Exkluzivitu - já jí chtěla - z toh důvodu, že to beztak chci nabízet jen jednou realitkou, ne destit šmelináři. ta realitka s exkluzivitou pak má jistotu, že to jde přes ně, takže se nemusí bát investovat do inzerce a reklamy, že jim to beztak vyfoukne jiná realitka. obcházet jsem realitku nechtěla. ale měla jsem janou podmínku - a to trvání exkluzivity. na měsíc výpověd, to fakt tudle nudle. pokud budou stát a prd, tak týděnní výpovědní lhůta je až až a ne muste přes neschopnou reqlitku nabízet byt ještě měsíc poté, co zjistím, že stojí za starou bačkoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
1.8.15 06:03

Muzu se zeptat, jake triky realitky pouzivaj, kdyz byt chci prodat sama? jakoze predstiraji, ze jsou soukroma osoba a co dal? ceka me prodej garsonky s predzahradou, snad zajemce sezenu, ale nestojim o spolupraci rk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
1.8.15 06:17

Za dva měsíce bez RK, byli to známí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
1.8.15 22:05

Já bych se RK nebála. Chápu, že se nikomu nechce dávat peníze navíc, ale když člověk pátrá po RK, která mu vyhovuje, tak to většinou klapne. Málokdo na nemovitostech dokáže opravdu něco vydělat. Pokud je tedy koupili, pak do nich vrazili peníze, dali do toho srdce, kus života a teď se to strašně těžko prodává tzv. pod cenou. Ale to není pod cenou. To je prostě dnešní cena. To je dnešní hodnota nemovitosti. Říká se, že každých sto tisíc investovaných do rekonstrukce bytu se v ceně zhodnotí deseti tisíci. Málokdo je s předchozí rekonstrukcí spokojený, samozřejmě pokud to je výměna umakartu to je OK, možná linka, taky Ok. Ale říká se, že každý člověk chce mít v bytě svou stopu, takže začne vždy s další rekonstrukcí, jakmile to koupí. Takže kupec většinou neocení vybavení, je mu jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
16.2.18 12:18

Sice na úplně druhé straně republiky, ale na bezreality.cz a za 14 dní jsme měli asi 5 vážných zájemců. Prodáno prvnímu cca za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
22.2.18 12:14

Jak dlouho jste hledali vhodný byt ke koupi

Vetřu se s dotazem. Prodávají se snadno, jak sleduju. Jak dobře se kupujou? Jak dlouho to trvalo, než jste sehnali. Je mi jasné, že je to jak kde. Ale jen pro zajímavost.

• Citovat
  • Upravit
15225
22.2.18 17:43

@rokris Třičtvrtě roku asi. Nakonec jsme dostali tip od kamaráda, jehož známý zvažoval prodej bytu. Přes realitku by trvalo dýl. JV Morava, minimální výstavba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
22.2.18 18:25
@Ukulina píše:
@rokris Třičtvrtě roku asi. Nakonec jsme dostali tip od kamaráda, jehož známý zvažoval prodej bytu. Přes realitku by trvalo dýl. JV Morava, minimální výstavba.
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí