Jak dlouho vám trvalo prodat byt?

594
30.7.15 19:41

Jak dlouho vám trvalo prodat byt??

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho vám trvalo prodat byt? Bydlíme v Plzeňském kraji, okr. Rokycany, obec Strašice. Je to asi 14 km do Rokycan. Koupili jsme zde velký byt (93 m2). Rok jsme jej rekonstruovali. Takže je plně zrekonstruován. Akorát kvůli nabídce práce bychom šli rádi do Prahy. Navíc jsem zjistila, že mi chybí město nějak se tu trápím, je tu na mě moc velký klid:-). A to jsem původně z vesnice:-). Tak jsem se chtěla jen zeptat, jaké máte vy zkušenosti s prodejem bytu:-)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
30.7.15 19:54

@Barunka93 v plzni cca 2 měsíce.. ale záleží kolik si za něj řeknete, mi sme chvátali tak sme byli ochotný jít s cenou o něco dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.7.15 19:54

Je to o cene. bez realitky to bylo zabity- byt js inzwrovala, ze si nepreju rk, na bezrealitky, denne 50-70telefonatu realitek. mebyl cas to brat a tim kaem zazdila asi i ty prave zakemce. pak prea rk s vyssi cenou- 3 mesice nic. po sleve do tydne 5 vaznych zajemcu, mohli jsme si vybirat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
30.7.15 19:56

Vzhledem k tomu, že ve Strašicích je stále velké množství městských bytů - po vojácích, neznám nikoho ( a že tam znám dost lidí), kdo by tam měl koupený byt. Všichni mají byty od města..

Přeji hodně štěstí při prodeji, myslím, že to bude celkem náročné a cenu asi moc vysoko nasadit nemůžete.

• Citovat
  • Upravit
594
30.7.15 20:16

Ještě jsem se chtěla zeptat, zda máte zkušenosti s přenecháním hypotéky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
30.7.15 20:32

Třeba my v Ústí nad Labem prodávali byt 4 roky :mrgreen: ale tam je to jiný příběh. Ale bydlíme teď z druhé strany VVP u Jinců a bytu tu moc neletěj, zato o barák jsme se tu rvali rok, než jsme na nějaký kývli jako první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.7.15 20:40
@Barunka93 píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat, zda máte zkušenosti s přenecháním hypotéky???

enechanim me. ale s doplacenim predcSne a doplaceni z penez z prodeje jo. jak na strane prodavajicich, tak kupujicich. a v pohode. pres uschovnu notare a smlouva poresena pres advokata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.7.15 20:42
@Lama Lama píše:
Je to o cene. bez realitky to bylo zabity- byt js inzwrovala, ze si nepreju rk, na bezrealitky, denne 50-70telefonatu realitek. mebyl cas to brat a tim kaem zazdila asi i ty prave zakemce. pak prea rk s vyssi cenou- 3 mesice nic. po sleve do tydne 5 vaznych zajemcu, mohli jsme si vybirat

A předstírali, že jsou přímí zájemci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
30.7.15 20:55

Sami ani za rok ne, s RK za měsíc. Strašice jsem celkem zabitý, spoje bída, možnost práce prakticky žádná. Záleží na ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
30.7.15 21:02
@Hadumi píše:
Sami ani za rok ne, s RK za měsíc. Strašice jsem celkem zabitý, spoje bída, možnost práce prakticky žádná. Záleží na ceně.
Čím to?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.7.15 21:02
@Bábrdl píše:
A předstírali, že jsou přímí zájemci?

tp jen ty nejvetsi tri svi.ne.
zbytek mi presvedcoval ze maji 10 vaznych zajemcu, ktery to z fleku berou jen podle fotek, maj penize v hotovosti a zaplati klidne o 300tis vic, jen ldyz to prodame pres jejich rk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.7.15 21:04
@Lama Lama píše:
tp jen ty nejvetsi tri svi.ne.
zbytek mi presvedcoval ze maji 10 vaznych zajemcu, ktery to z fleku berou jen podle fotek, maj penize v hotovosti a zaplati klidne o 300tis vic, jen ldyz to prodame pres jejich rk.

Třeba je fakt měli :lol:
Předpokládám ale, jen kdybys podepsala exkluzivitu. To je jasné.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
30.7.15 21:06

Brno bez RK měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.7.15 21:08

[citacitace]

dobra realitka tomu udela fakt dobrou reklamu. denne aktualizuje, topuje. plati inzerci na serverech vseho druhu.da plachtu…
vetsina realitaku jsou fakt smelinari. prace pro ne konci slozenim rezercacniho poplatku, alias provize. pak uz ty sluzby stoji za prd. ale ten marketing a shaneni zajemcu, vnuceni, ze prave temto byt ke ten pravy a cekaj na nej davy, to umi vetsinou dobre.
ja je taly tal brala- na sehnani kupce. advokata, smlouvy, hypoteku… to uz ksme si poresili sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
30.7.15 21:09

@Ukulina nemám tušení, sice se lidi ozývali, měli jsem to různě vyvěšené, ale možná lidi slyší na jméno RK, které je jim známé a kde mají jistotu, že je někdo nepodvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí