Jak dostat dítě ráno z postele?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1615
5.10.17 14:50

@blumen
tak jsem zkoušela dát spát dřív…no usnula o asi dvacet minut dříve, jinak ani za boha. Prostě se jí nechce a ne a ne zabrat. Dneska jsem teda zkusila ráno dříve budit a malinký řev byl, nechtěla odemne ani pohladit, takže ranní mazlení nepřipadá v úvahu :nevim: Vyháněla mě z pokoje a at ani nemluvím :roll: Já teda zachovala klid a šla si něco dělat do kuchyně (schválně jsem dělala kravál) že pak na mě sama zavolala at ji vezmu k sobě :D uvidíme ještě zítra… Budu doufat že si na nový režim zvykne a já hlavně musím zachovat chladnou hlavu i když by nás tlačil čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
5.10.17 15:25

@kruel tak 20 minut k dobru vecer je dobrych :-) treba nekdy usne i drive, treba u nas ve stredu odpada driv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
6.10.17 07:41

@blumen
Ted usíná kolem té deváté…až se změní čas bude s náma večer oxidovat do desíti :mrgreen: pecka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
6.10.17 07:48
@kruel píše:
@blumen
Ted usíná kolem té deváté…až se změní čas bude s náma večer oxidovat do desíti :mrgreen: pecka!

No a davas ji do postele az v tech 9? Ja zahanim uz v 8, jsem tam s ni (domu chodim pozde, vyhovuje mi to vecerni potuleni, rodice to s nami delali stejne). Ja bych ji teda v 8 zahnala do postele a pak ji precetla pohadku, zklidnila, rozhodne nenechala vzhuru do 10-ti v obyvaku :nevim: v kolik jsi ji budila? Slo to?

U nas se v noci probudila a hledala cesnek, cela zmatena, tak jsme chodily po byte :roll: :mrgreen: no rano byla nevyspala a vstavami trvalo dele, ale zminila jsem, ze odpo pro ni dojdi driv a pak pojedeme na trikolce, tak vystartovala s nadsenim (bohuzel ma teda odpo asi prset, jsem pak zjistila) ???? Dneska pujde zase do postele kolem 8-8:30 a o vikendu se dospi pocitam. A ja snad taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
6.10.17 07:55

@kruel jinak jak to je, to se vyspime o hodinu dyl? Pokazde se mi to plete :) jestli bude tma driv, bude usinat driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
6.10.17 08:56

@blumen V posteli byla už dokonce před 8…četly jsme si knížku, mazlila se s plyšáčky. Pak jsem zhasla a zůstala u ní ale ona se vrtí a sedá si a přelehává, urovnává plyšáčky, trvá fakt i další půlhodinu než usne a to už leží dávno po tmě a v klidečku. No ale dnešní ráno jsem budila o 15 minut dříve teda :-) a nejdřív ječela ale během chvilky (což je nezvyk) si sedla a chtěla si číst u baterky něco z knížky a u toho se pěkně probudila a až pak jsme šli na mlíčko a do obýváku. Takže to bylo po celém tydnu nejlepší vstávání :-)

Jinak ano budeme spát o hodinu déle…tak aspoň něco po ránu :-) Čas se vrátí ze 3 hodin na dvě. Takže když ted vstáváme v 5:30 tak pak bude sice taky 5:30 ale ona bude mít pocitově už 6:30 tak doufám že se jí bude vstávat lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.10.17 09:44
@kruel píše:
Myslíte že by bylo lepší ji budit třeba ještě o deset minut dřív aby se probrala? Vstáváme tak, že pak za 35 minut jdeme do školky…možná je to málo pro ni :think:
Chce si ráno ještě hrát, což si vždycky ještě chvíli hrajeme…ale nechci na ni ráno křičet, vyprovokuje mě že šíleně křičí ona :roll: :oops:

Mám na vypravení s osmiletým 50 minut. Když byl mladší tak i hodinu. 35 minut mi na takového prcka přijde málo. Pak na ni spěcháš a seš nercní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
6.10.17 09:52

Dceři je už 6, ale problém to teď ve škole je..do školky jsme mohly přijíždět až na 8:30, ale škola jim nyní začíná už v 7:45..Pomáhá především a hlavně jít den předtím brzy spát (ideálně ve 20:00 už v pelechu) a na buzení zabírá Mickey
mouse na Déčku - vždycky řeknu, když se jí nechce vstávat, že nestihne Mickeyho a to zabere vždy. Ale ono jí trván dlouho i oblékání a snídání, potřebuje ráno delší rozjezdy, takže, přestože vyjíždíme v 7:15 z domova, budím jí už po šesté hodině. Z postele vstane těsně před Mickeym, tzn. kolem 6:30 a pak, než se oblékne a nají, je to na těch 7:15 tip ťop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
6.10.17 09:52

@jdukolem
Jojo je to tak…posunula jsem čas že máme 50 minut a je to opravdu lepší. Teda aspoň ted ty dva dny :D ale věřím že to horší už nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
6.10.17 12:46
@kruel píše:
@blumen
Ted usíná kolem té deváté…až se změní čas bude s náma večer oxidovat do desíti :mrgreen: pecka!

Prave ze by mela usinat uz v 8 po zmene casu, kdyz se cas posunuje zpet. V 8 bude pro ni pocitove tech 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
6.10.17 13:18
@hani28 píše:
Prave ze by mela usinat uz v 8 po zmene casu, kdyz se cas posunuje zpet. V 8 bude pro ni pocitove tech 9.

Jo máš pravdu, jak sem to pak psala taky mi to došlo…:-) No aspoň to ráno se vyspíme o tu hodinku navíc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí