Jak draho je v Dubaji?

211
23.2.15 15:26

Jak draho je v Dubaji?

Ahoj všem :mavam: zvažujeme dovču v Dubaji, ale jen se snídaní…nevíte někdo jak je tam draho a zda-li je tam možnost nějakého občerstvení nebo jestli jsou tam cenově přijatelné restaurace? :dance: díky moc J :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
23.2.15 15:40
:mavam:

Hele, to máš jako v Praze. jako si můžeš dát pivo na Václaváku, tak se najdou i v centru hospodůdky a obchůdky, kam chodí normální lidi a kde to cenově jde.

My bydleli v hotelu ne úplně v centru, ale taky ne úplně na okraji, a hned o ulici vedle byl takovej obchůdek alá Vientnamci, kde měli snad všechno, a dvoulitrovka balený vody vyšla asi na deset korun. Potraviny suma sumárum jako u nás, něco méně, něco více. zelenina a ovoce úžasný a levný. V hotelu stály dvě decky dolar něco, :D plechovka piva tři dolary a obědy vyšly cca minálně třista korun. A to byl hotel nic moc.

Jo, pokud jsi smlouvací typ, tak a to taky daj, mě to moc nešlo, akorát jednou, když jsme byli na pláži a že pojedeme zpět taxíkem. Už tam postávali a sami si odchytávali klienty. Tak jsem dostala nabídku, odmítla jsem, navrhla jinou, pokrčil rameny a šel pryč. A za ním druhej taxikář a že tuhle mojí cenu bere.

Musím podtvrdit bezpečnost, férovost, že by někd chtěl podvést, okrást, tak to ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí