Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem
zvažujeme dovču v Dubaji, ale jen se snídaní…nevíte někdo jak je tam draho a zda-li je tam možnost nějakého občerstvení nebo jestli jsou tam cenově přijatelné restaurace?
díky moc J ![]()
Hele, to máš jako v Praze. jako si můžeš dát pivo na Václaváku, tak se najdou i v centru hospodůdky a obchůdky, kam chodí normální lidi a kde to cenově jde.
My bydleli v hotelu ne úplně v centru, ale taky ne úplně na okraji, a hned o ulici vedle byl takovej obchůdek alá Vientnamci, kde měli snad všechno, a dvoulitrovka balený vody vyšla asi na deset korun. Potraviny suma sumárum jako u nás, něco méně, něco více. zelenina a ovoce úžasný a levný. V hotelu stály dvě decky dolar něco,
plechovka piva tři dolary a obědy vyšly cca minálně třista korun. A to byl hotel nic moc.
Jo, pokud jsi smlouvací typ, tak a to taky daj, mě to moc nešlo, akorát jednou, když jsme byli na pláži a že pojedeme zpět taxíkem. Už tam postávali a sami si odchytávali klienty. Tak jsem dostala nabídku, odmítla jsem, navrhla jinou, pokrčil rameny a šel pryč. A za ním druhej taxikář a že tuhle mojí cenu bere.
Musím podtvrdit bezpečnost, férovost, že by někd chtěl podvést, okrást, tak to ani náhodou.