Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, no, budou se blížit Vánoce, ačkoli v téhle blbé covid situaci, tak už tak pokukuji co komu koupit.. Ale jsem bez nápadů.. Poraďte, co budete třeba kupovat přítelovi/manželovi? Ja mám nápad maximálně tak oblečení..nebo dárkový poukaz - což mi nepřijde jako dobrý nápad, dávám to často, opravdu bych ho ráda něčím potešila - nedáváme si nic předraženého, cenově potřebuji vyjít tak do 4000,– (pro rodiče tak nějak vím)
Děkuji za rady
přeji všem hlavně pevné zdraví ![]()
My asi letos symbolicky nějaké jedlé dárky, hezkou kosmetiku, knížku (tu rozhodně). Co jde koupit po internetu, do obchodu nejdu ani omylem. Budem rádi, když budem zdraví a spolu.
Manželovi udělám asi balíček tequila, sušené maso, nachos a podobně.
Příspěvek upraven 21.10.20 v 19:55
Nemám na dárky. A po dnešním uzavření rozhodně mít nebudu. Letos budou velmi smutné Vánoce.
Ahoj budu psát anonymně, protože by mě tu mohl z rodiny někdo poznat
pro dítě první mobil, lego, lol panenku, sedací vak, knížka. Partner sada parfémů Diesel, rodiče dárkový koš, kde je klobása, víno, čokolády, olivy, rybičky, atd. Zbytek rodiny jen maličkosti, které máme mezi sebou domluvené. A já sama sobě samozřejmě taky něco naježím ![]()
Ja mam nakoupeno uz od prvniho uzavreni
pro manzela mam bezpecnostni batoh na ntb a jinou elektroniku, zateplene boty, pak nejake veci do dilny, davame si prakticke darky a vetsinou jeden osobni a to byvaly pivni lazne s ostatnimy chlapy, ale to letos kupovat nebudu. Pro mamku a babicku to jsem zas kupovala wellnes ale taky nebudu. Tak mam sadu vyberovych vin, parfem, kozene rukavice, salu. A pak ruzne jedle darky
Manžel letos ukončil rekonstrukci nemovitosti, která byla jeho srdcovka, budu mu dělat fotoknihu z celé rekonstrukce, pak mu asi nechám udělat pískovcovou desku s jeho jménem a datem rekonstrukce, aby ji mohl dát v domě vedle desky se jménem původního stavitele. Sorry za anonym, ale občas sem z mého profilu leze… ![]()
Budu ráda když budeme všichni v pořádku. Dárky jen dětem a rodičům, i když věřím že spousta lidí na dárky mít bohužel nebude..
S manželem společně vždy něco potřebného. Loni zrcadlovka, letos počítač. Deti ještě nevím. Staršímu je 5, mladšímu rok. Ale jinak letos dárky vyrabim, a mam z toho radost. Budou mejdlicka, peceny caj, catni, zavařené maso, látkové odlicovaci tampony, a asi orechovice, pokud ji nevypiju. Sprchac si může každý koupit sam. ![]()
Koupila jsem novou tašku na letecký úřad, kšiltovku Jeep, předplatné flying revue, kalhoty na kolo, boeing hodiny, ještě vymyslím něco z Harley shopu. Ale můj muž má letadlo, Jeepa, Harley a rád jezdí na kole. Je potřeba se soustředit na to, co zajímá tvého muže.
Po 14 dnech v karanténě mám vyřešeno
Mimo chlapa, pro toho mám zatím jenom knížku, ale má v listopadu narozeniny, tak na ty dárek mám.
@Anonymní píše:
Manžel letos ukončil rekonstrukci nemovitosti, která byla jeho srdcovka, budu mu dělat fotoknihu z celé rekonstrukce, pak mu asi nechám udělat pískovcovou desku s jeho jménem a datem rekonstrukce, aby ji mohl dát v domě vedle desky se jménem původního stavitele. Sorry za anonym, ale občas sem z mého profilu leze…
To je hezký ![]()
Nemá přítel nějaké zájmy treba?
Já zatím nemám ani ň. Ale určitě to bude víc po skromnu. A nebo jinak.. spíš jem věci, které opravdu potrebujem ![]()
Pro chlapa mam zatim svetr
planuju koupit jeste takovy velky plakat z oblibeneho filmu, ale musim najít nejaky, co se nam bude hodit domu, kdyz na to pravděpodobně budu denne koukat
jinak nevim, finance nejsou zadna slava. Detem to jistí lego a deskovky. Pro zbytek rodiny nejaka kosmetika a jedle darky.
@Anonymní píše:
Ahoj budu psát anonymně, protože by mě tu mohl z rodiny někdo poznatpro dítě první mobil, lego, lol panenku, sedací vak, knížka. Partner sada parfémů Diesel, rodiče dárkový koš, kde je klobása, víno, čokolády, olivy, rybičky, atd. Zbytek rodiny jen maličkosti, které máme mezi sebou domluvené.A já sama sobě samozřejmě taky něco naježím
Obdaruješ rodinu a není nikdo, kdo by obdaroval tebe?