Jak jste na tom s dárkama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32215
29.10.20 07:21

@Mufina A nemáš teda nějakou kamarádku nebo sousedku, ke které by to mohlo chodit? Bože to jsou letos komplikace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
29.10.20 07:23

@Monchichik měla by se vláda zymslet nad tím, do jaké situace nás uzavřením škol dostala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
32215
29.10.20 07:24

@Mufina No to teda jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
29.10.20 07:25

@Monchichik právě nemáme nikoho takového. Já plánovala nechat si to vozit do práce a pak to přinášet domů ještě před vyzvednutím dětí.

• Citovat
  • Upravit
39815
29.10.20 07:26

@Monchichik @Mufina
No to je fakt těžký v tomhle.
A co nějaká sousedka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39815
29.10.20 07:27
@Mufina píše:
@Monchichik právě nemáme nikoho takového. Já plánovala nechat si to vozit do práce a pak to přinášet domů ještě před vyzvednutím dětí.

Tak aspoň tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11345
29.10.20 07:29
@Mufina píše:
@Monchichik to jsem dělala, když byli menší, že jsem říkala, že musíme převzít balík pro tetu, protože ona je v práci a já jsem doma :mrgreen: Teď by mi to asi neprošlo. Ale možná to vyřeším nákupem velice skladných malých dárků, které strčím do batohu a rovnou dojdu na nákup, to by mi mohlo projít :)

Tak tim padem na poštu a vyzvednout je cestou „na nákup“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
29.10.20 07:39

Sice ještě nic nemám koupené ale mám zatím vybrané :D do vánoc ještě času. Muž chce motorovou pilu, tak ji dostane,+ kožený řemínek na hodinky, nějaké ponožky občas mám pocit že je snad žere :D a sadu šroubováků. Tchýni koupíme vyhřívanou vestu, je jim líto si zapnout topení a potom sedí u televize v zimě, a tchán ten si přeje trička tak dostane trička a už zbývá jen vymyslet něco pro moji starou babču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
29.10.20 07:43
@jita22 píše:
Tak tim padem na poštu a vyzvednout je cestou „na nákup“ :)

Asi to bude jediné řešení, i když za normálních okolností poštu v možnostech doručení nikdy nevybírám.

• Citovat
  • Upravit
11345
29.10.20 07:43
@Žirafa 69 píše:
Tak aspoň tak. :palec:

Tak já pochopila, že teď to právě nejde, protože teď se žádné vyzvedávání nekoná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
29.10.20 07:44
@jita22 píše:
Tak já pochopila, že teď to právě nejde, protože teď se žádné vyzvedávání nekoná :)

Přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
11345
29.10.20 07:46
@Mufina píše:
Asi to bude jediné řešení, i když za normálních okolností poštu v možnostech doručení nikdy nevybírám.

Já taky ne, ale když jsem chodila do prace a nebylo možné to poslat tam, tak jsem to využívala, že právě si to vyzvednu dle svych časových možností.
A nebo i PPL mají ukládací místa, nebo zásilkovny… Asi lepší než pošta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11086
29.10.20 14:50

@Mufina to chápu to bych take neriskovala
My máme auto v garazi, tak se to dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
10.11.20 11:58

Ahoj, dnes mi vyšel deníček na téma TIPY na DÁRKY , tak sdílím a třeba někoho inspiruji a ulehčím mu práci :kytka: :mavam:

Nezapomínejte, že nejdůležitější je zdraví a ne žádné drahé dárky :srdce: :hug:
Přeji vám všem krásné svátky, v rodinném kruhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
1.12.20 18:02

Tak já se o víkendu dostala k tomu objednat dárky, prachy lítaly vzduchem :mrgreen:, ale snad mám pro děti vše :mrgreen: Nakonec to snad vyšlo i s tou školou a bude vyzvedávání v klidu, jestli nebudeme muset do karantény. To by byl poměrně průšvih.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák