Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Mufina A nemáš teda nějakou kamarádku nebo sousedku, ke které by to mohlo chodit? Bože to jsou letos komplikace ![]()
@Monchichik měla by se vláda zymslet nad tím, do jaké situace nás uzavřením škol dostala ![]()
@Monchichik právě nemáme nikoho takového. Já plánovala nechat si to vozit do práce a pak to přinášet domů ještě před vyzvednutím dětí.
@Monchichik @Mufina
No to je fakt těžký v tomhle.
A co nějaká sousedka?
@Mufina píše:
@Monchichik právě nemáme nikoho takového. Já plánovala nechat si to vozit do práce a pak to přinášet domů ještě před vyzvednutím dětí.
Tak aspoň tak. ![]()
@Mufina píše:
@Monchichik to jsem dělala, když byli menší, že jsem říkala, že musíme převzít balík pro tetu, protože ona je v práci a já jsem domaTeď by mi to asi neprošlo. Ale možná to vyřeším nákupem velice skladných malých dárků, které strčím do batohu a rovnou dojdu na nákup, to by mi mohlo projít
Tak tim padem na poštu a vyzvednout je cestou „na nákup“ ![]()
Sice ještě nic nemám koupené ale mám zatím vybrané
do vánoc ještě času. Muž chce motorovou pilu, tak ji dostane,+ kožený řemínek na hodinky, nějaké ponožky občas mám pocit že je snad žere
a sadu šroubováků. Tchýni koupíme vyhřívanou vestu, je jim líto si zapnout topení a potom sedí u televize v zimě, a tchán ten si přeje trička tak dostane trička a už zbývá jen vymyslet něco pro moji starou babču
@jita22 píše:
Tak tim padem na poštu a vyzvednout je cestou „na nákup“
Asi to bude jediné řešení, i když za normálních okolností poštu v možnostech doručení nikdy nevybírám.
@Žirafa 69 píše:
Tak aspoň tak.
Tak já pochopila, že teď to právě nejde, protože teď se žádné vyzvedávání nekoná ![]()
@jita22 píše:
Tak já pochopila, že teď to právě nejde, protože teď se žádné vyzvedávání nekoná
Přesně tak.
@Mufina píše:
Asi to bude jediné řešení, i když za normálních okolností poštu v možnostech doručení nikdy nevybírám.
Já taky ne, ale když jsem chodila do prace a nebylo možné to poslat tam, tak jsem to využívala, že právě si to vyzvednu dle svych časových možností.
A nebo i PPL mají ukládací místa, nebo zásilkovny… Asi lepší než pošta ![]()
@Mufina to chápu to bych take neriskovala
My máme auto v garazi, tak se to dá
Ahoj, dnes mi vyšel deníček na téma TIPY na DÁRKY , tak sdílím a třeba někoho inspiruji a ulehčím mu práci
![]()
Nezapomínejte, že nejdůležitější je zdraví a ne žádné drahé dárky
![]()
Přeji vám všem krásné svátky, v rodinném kruhu.
Tak já se o víkendu dostala k tomu objednat dárky, prachy lítaly vzduchem
, ale snad mám pro děti vše
Nakonec to snad vyšlo i s tou školou a bude vyzvedávání v klidu, jestli nebudeme muset do karantény. To by byl poměrně průšvih.