Jak jste na tom se závěrečnou prací na VŠ? Stíháte?

Anonymní
10.4.24 19:46

Jak jste na tom se závěrečnou prací na VŠ? Stíháte?

Ahojte,
jak jste na tom se závěrečnou prací na VŠ? Jak se vám daří? Stíháte?
Mě čeká odevzdání začátkem května a už jsem pěkně nervózní, chybí mi ještě kus praktické a teoretickou pořádně ještě zkontrolovat a finálně doladit, každý den na tom usilovně pracuje a člověk by nevěřil, na jakých zdá se maličkostech může člověk strávit času… Popřípadě by mě zajímalo, jak dlouho jste psali vaše závěrečné práce a co byste s postupem času udělali jinak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.4.24 20:29

Práci jsem psala půl roku intenzivně.
Vykašli se na psaní na emimino a soustřeď se na práci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.24 07:42
@Anonymní píše: Více

Praci jsme se spoluzackou dopisovaly jeste noc pred odevzdanim. Obe jsme byly pri dennim studium zamestnane na pul uvazek. Tisknout jsme sly hned rano v den odevzdání. Zpetne jsme se smaly, ze jsme byly jak z lacine komedie, kazda červena na prechodu hrala roli, byl to doslova boj o cas a odevzdaly jsme to jako posledni asi 4 minuty pred limitem. Ja jsem teda mela za „C“, ale tenkrat i ted mi to je jedno. Muzu Ti rict, ze na tuto drinu se zapomene presne v moment, kdy to odprezentujes.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.24 22:34
@Anonymní píše: Více

Přesně tak i u mě :potlesk: i s hororovou cestou při odevzdání. Já studovala tedy dálkově při plném úvazku, škola v jiném městě než bydliště i prace :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze