Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj všem! Chtěla jsem se zeptat jak jste spokojený s botičkami FARE? Ještě jsem nevyzkoušela jiný a nemám možnost porovnat, ale čekaá mě koupě zimní obuvi pro synka. Tak se chci zeptat, jestli to někdo může porovnat…Doporučit či nedoporučit jiné botičky.
Díky…
Velmi
..jsou supr,jak kotnickove,tak zimni.Jine vlastne uz nekupuju.
Taky jsem naprosto spokojená, chci je koupit i mladšímu synovi
![]()
Jednou jsem koupila látkové s gumovou špičkou a ty jsme reklamovali, protože se loupala ta guma a pak zimní kožené na jeden sucháč a to už fakt nechci, tak už jenom na tkaničky nebo aspoň 2 sucháče. Ten jeden širokej sucháč se nedal pořádně utáhnout. Jinak nějak zvlášť nespokojená nejsem. Má někdo zkušenost s těmito? http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…
My je taky kupovali synovi, jako první obuv..dbáme na kvalitu obuvi, i přesto mi příjdou dost předražené, ale menší kvalitní botičky sehnat ani moc nejdou…nevím, jak je tvé dítko staré, ale když už měl kolem 2let, začali jsme kupovat botičky Nike, Adidas… výjdou levněji než Fare a jsou pohodlnější a lehčí…
Synkovi byly 2 roky v létě, ale pořád bych chtěla dodržovat tu kotníčkovou obuv a na tu klenbu taky a to botasky adidas a nike nemají…tak s nima ještě počkám…
ivep píše:
My je taky kupovali synovi, jako první obuv..dbáme na kvalitu obuvi, i přesto mi příjdou dost předražené, ale menší kvalitní botičky sehnat ani moc nejdou…nevím, jak je tvé dítko staré, ale když už měl kolem 2let, začali jsme kupovat botičky Nike, Adidas… výjdou levněji než Fare a jsou pohodlnější a lehčí…
Ano v obchodech jsou dost predrazene, ja je kupovala na internetu v eshopu FARE a oproti prodejne v Praze byla cena o 350 czk levnejsi
Ahoj,
Fare jsme měli celoroční, sandálky a máme i zimní a jsem moc spokojená se všemi.
A jinak ten odkaz co jsem poslala na ty boty, co asi koupim, tak ty budu mít za 805,– Kč…Což je už dobrá cena. V kameném obchodě stojí 1289,– Kč.
Mne se zdaji Fare kvalitni botky,lecos vydrzely.Ale meli jsme jen jednou,pac starsi syn ma extremne uzkou nohu a boticky mi prijdou spis sirsi(to mozna pak bude znacka pro mladsiho).
Jinak jiny-ja chodim ted uz jen do prodejny zdraveho obuti a tam mi na deti doporuci podle nohy.U starsiho to mam jasne,tam beru vzdy superfity,pac jsou uzsi,u mladsiho mam zatim volnou ruku,ma beznou tapku,mozna mirne sirsi..
Ze zkusenosti tedy dodam,ze nejen delka je dulezita,ale take sirka boty..
To jo, to je pravda, ale zaráží mě ty SUPERFIT botky, protože kamarádka má dceru s hodně vysokým nártem a kupuje jí jedině tyhle boty…
surovka píše:
To jo, to je pravda, ale zaráží mě ty SUPERFIT botky, protože kamarádka má dceru s hodně vysokým nártem a kupuje jí jedině tyhle boty…
tak to nevim,mozna jak ktery strih.Nad mym synem vzdy prodavacky lamentuji,ze uzsi boty uz nemaji a je mu to porad lita na noze
,ze tohle jeste nevidely-on potrebuje dlouhou a uzkou. .A mladsi jak ma krapet vyssi nart tak mu superfity nedoporucovaly-krom zimnich teda,ty jsou jinak site hned ve predu nahoru,tak tam to asi neva..
Fare jsem kupovala asi tak do 2,5 let. Pak synovi rychleji vyrostla noha, museli jsme začít dávat po radě s ortopedem zdr. vložku a s tou už jsme se na šířku a výšku v nártu nevešli. Přesli jsme na Santé, ty mu na širší nohu s vysokým nártem vyhovují perfektně.
Ale s Fare jsem byla moc spokojená. Rozhodně bych nekoupila nějaké tenisky, ty kotníčkové dávají mnohem lepší stabilitu.
Já už jsem se na to někde ptala, máte zkušenost se zn. Pegres? My je máme jako přes rok, ale teď nás čeká nákup zimních. A tam, kam to máme nejblíž do obuvi, hodně vedou tuto značku. Nemáte zkušenosti?
@Lístečka Ahoj, uběhl skoro rok, co tady nikdo nepsal - pročítám diskuze ohledně botek a taky by mě zajímaly ty zimní pegresky - koupila jsi je? Jestli ano, jak jsi byla spokojená? díky ![]()