Jak krmit ze stříkačky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.6.20 18:56

Jak krmit ze stříkačky?

Můžete mi prosím poradit, jak nakrmit miminko (5 měsíců) stříkačkou? Potřebuji podat mateřské mléko jinak. Zkoušela jsem lžičku, to docela šlo, ale hodně pomalu - nedovedu si představit podat takhle několik dávek za den.
Pak jsem zkusila stříkačku, ale hodně toho teklo mimo pusu a to jsem se snažila opravdu pomalu.
Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
88
10.6.20 19:00

Das mu do pusy malicek, aby sal a do koutku das strikacku jen ji drzis a ono jak saje ten prst tak i mleko ze strikacky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
10.6.20 19:01

Ze strikacky si dite vytahuje mleko samo.Ty nic netlacis.Hrot strikacky das vodorovne s malickem.Ten pak strcis diteti do pusinky, pritisknes na patro.Dite si reguluje sani samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.6.20 19:13

Tou stříkačkou to vypadá složitě, ale je to jednoduché. Jestli normálně nekojíte, akorát už si nepamatuju velikost stříkačky, jestli to byla 25ml nebo 20ml. Normalně si do ni natáhně mléko a nasaďte na ni obyčejný dudlík, který se používá na lahve. A miminko normálně tahá jako z lahve, ale tolik se neúnavý. Takhle jsme krmila syna taky když byl miminko…
Ale už je to cca 7let. Jestli normálně kojíte, tak by se měla na tu stříkačku nasadit slabá hadička. Vložit miminko svůj prst a hadičku do koutku úst a pomalu mu pouštět tou hadičku mléko do úst a nechat ho cumlat. Aby mělo pocit, že ho normálně kojíte a neztratilo ten reflex. Snad jsem to napsala dost srozumitelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.20 20:11

@eli26 @Niky2 To zní docela jednoduše, tak to vyzkouším. Doufám, že pak budu moct pokračovat normálně v kojení? Potřebuji tak podat jen několik dávek mléka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.20 20:12

@hanluk5 Kojíme. Hadičku nemám, ale snad to půjde i bez ní.

• Citovat
  • Upravit
88
10.6.20 20:13

Určitě můžeš pokračovat v kojení. Já teď tak dokrmovala malou než jsem měla dost mléka. Doporučují to v porodnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.20 20:15

@eli26 Nojo, ale jí je už 5 měsíců :-)

• Citovat
  • Upravit
88
10.6.20 20:25

To nevadí. Princip je stejný… starší syn odmítal flašku, když jsem ho potřebovala jeden den nekojit kvůli lékům, které jsem vzala zachránila nás stříkačka s odstříkaným mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35607
10.6.20 21:28

U 5 měsíční bych klidně zkusila dát i flašku jestli ti ji vezme. Taky jsem občas dala když někdo hlídal a v pohodě když to bylo mlicko od mámy. To už kojení nezkazi, jestli chceš dávat teda strikackou kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.20 08:42

@JancaS84 Ano, kvůli tomu. Nechci to radši riskovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová