Jak kupujete boty přes internet?

806
9.3.22 15:49

Jak kupujete boty přes internet?

Ahoj, taková možná hloupá otázka, ale jak kupujete boty přes internet, když nevím velikost? Chtěla bych je malému objednat, protože přes internet je větší výběr a je to pohodlnější. Ale když mu doma změřím nožičku, tak nikde není tabulka, jakou velikost zvolit.. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4968
9.3.22 15:55

Na webech dobrých obchodu tabulky jsou. Doporučuju třeba botickarnu. Tam to mají zmáknutý, každá bota tam má rozměry. I šířku. A myslím, že když do googlu zadáš délku chodidla, vyhodí ti to orientační velikost.

Příspěvek upraven 09.03.22 v 15:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
9.3.22 15:56

Musíš najít eshop, kde mají rozměry, ideáln šířku i délku. Nejvíce to usnadní, pokud eshop má vyhledávání podle rozměru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
9.3.22 16:00

Já koukala na Deichman a tam jsem to neviděla no.. Chtela jsem tam objednat boty pro všechny. Tak zkusím teda jiný obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
9.3.22 16:05
@Katka372 píše:
Já koukala na Deichman a tam jsem to neviděla no.. Chtela jsem tam objednat boty pro všechny. Tak zkusím teda jiný obchod.

Zrovna Deichman nepovažuju za moc kvalitní obchod, a už vůbec na dětskou obuv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
9.3.22 16:10

Já vždy objednám dvě velikosti a zbytek vracím, pokud je vrácení zdarma. Jinak z Deichmana je ruská ruleta, co ti přijde. Ale na 90% nic, co bych dala dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39724
9.3.22 16:36

Mám z eobuvi aspoň čtvery různé, tady dětské, klikni vždy na ty, co se Ti líbí, vyber barvu, značku, zapínání apod. A pak je tam tabulka, nejlíp vědět vel.nohy i délku stélky (např. já mám 37,tak vel. stélky je 24cm, takže asi o 2mm větší, než noha, ale to asi platí u dospělého :nevim: ),ale vždy je u každé boty jiná tabulka. Tady odkaz, je to jen příklad, ale jsem spokojená. Jak jsou na tom s dětskou obuví (spokojenost),nemám zkušenost.

https://www.eobuv.cz/detske.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
9.3.22 16:45

Nikdy bych nekoupila boty bez zkoušení. Nejen, že bych měla obavy z toho jak proběhne výměna, ale, že se může stát, že nebudu mít ani boty ani peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
9.3.22 17:05

Ta botickarna vypadá dobře. Ale stejně jsem bezradná, takže asi stejně zajedu dětem do obchodu. Tam mají také tyhle značky. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
9.3.22 17:10

V dobe covidu jsem brala holkam pres net klidne i tri velikosti a zkouselo se. Zbytek jsem vratila a nebo o kousek vetsi uz i nechala, stejne mi do nich za par tydnu dorostly :oops: brala jsem ze zootu, botova, next. V covidu mely vraceni zdarma, jak je to ted tak uz nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
10.3.22 10:15

@Katka372
Kupuji boty na littleshoes. Prodejnu máme 40km, takže občas tam. Jinak přes e-shop, boty mají zaměřené a popsané na jakou nohu se hodí. To je stejně důležité, jako samotná velikost.
Obvykle beru 2-3 modely a nechám jeden. Když je nějaké velikostní pomezí, vezmu dvě velikosti a rozhoduji se podle toho, jaké subjektivně sedí lépe a v čem lépe chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
10.3.22 10:16

@kemeny13
A to proč, pokud to je z provereneho obchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
14.3.22 21:34
@Katka372 píše:
Ahoj, taková možná hloupá otázka, ale jak kupujete boty přes internet, když nevím velikost? Chtěla bych je malému objednat, protože přes internet je větší výběr a je to pohodlnější. Ale když mu doma změřím nožičku, tak nikde není tabulka, jakou velikost zvolit.. Díky :-)

musíš najít správný obchod, jak píšou holky…
Littleshoes.cz
sojkashop.cz
botatex.cz
barefootkids.cz
a další…

jak měřit nohu:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
14.3.22 21:36
@kemeny13 píše:
Nikdy bych nekoupila boty bez zkoušení. Nejen, že bych měla obavy z toho jak proběhne výměna, ale, že se může stát, že nebudu mít ani boty ani peníze.

to jsou dneska už temer zbytečné obavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková