Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Řeším dlouhodobě, ze mame malý byt… Žijeme v propočtu v 12,8 metrech ctverecnych na osobu. Mne to přijde málo, už z toho silim. Manžel ma furt čas, a tím mě vytaci, ze prý spousta lidi žije v menším.
Jak bydlíte vy?
Máme byt 15 m2 na osobu i se dvěma balkony. Byt průchozí, nazýváme ho vagon ![]()
Kdybych to takhle měla propočítat, tak my žijeme na 15 m/os. Stačí nám to bohatě ![]()
Příspěvek upraven 17.03.14 v 17:30
@J_Doe Aktuálně nějakých 40m na osobu, ale co jsem vyrostla v bytě, tak tam to vycházelo tak na nějakých 13-15 metrů (nevím přesně metráž) a přišlo mi to OK, teď z většího už bych si asi nezvykla…
@J_Doe Tak když ti napíšu, že bydlíme v přepočtu v podobně velkém, tak tě to uklidní?
Nám to tedy nevyhovuje, stěhování je na spadnutí, ale žijeme v bytě 10 let. Mladšímu dítěti budou tři roky, takže do budoucna bychom stejně řešit větší museli.
@J_Doe my máme momentálně 2kk ale doděláváme půdní vestavbu takže to poté bude 4+1, navíc se šatnou a 2 koupelnama. Jinak jsme momentálně 2 dospělí a jedno dítě ![]()
Pidipredsin s pidizachodem a pidikoupelnou. Kuchyn obstojne velka, kde je linka pres celou jednu stranu, stul a ctyri zidle. Vejde se mi tam susak na pradlo. V obyvaku na kazdym centimetru neco. Komoda jedna, dve, prebalovaci komoda, postylka, gauc, konferencni stolek a dvoumetrova postel. Mrsk. Ale 12 metru to.asi neni. Nutno podotknout, ze s chlapem bych se tu asi zabila. ![]()
Máme byt o velikosti 65m a jsme 4.Nestěžuji si, ale brala bych větší ![]()
@Kakika píše:
@J_Doe Tak když ti napíšu, že bydlíme v přepočtu v podobně velkém, tak tě to uklidní?Nám to tedy nevyhovuje, stěhování je na spadnutí, ale žijeme v bytě 10 let. Mladšímu dítěti budou tři roky, takže do budoucna bychom stejně řešit větší museli.
neuklidni,
ale aspoň vím, ze nejsem sama. Stěhování závidím ![]()
My máme byt o velikosti 64 m2- 1+1, nyní z toho uděláno 2+1, jsme 4, ale plánujeme jít časem do většího
My máme po přepočtu cca 20m / osobu… Před tím jsme měli cca 13m/osobu a to mi přišlo docela málo…
Těch 20 je zas asi až moc… ![]()
@donaga můžeme si pořídit větší, ale manželovi se do toho nějak nechce, a sama to proti jeho vůli neudělám. To mě prave tak vytaci… ![]()
Máme to podobně - ložnice, kuchyn a obývák… akorát že budeme dělat podkroví, takže vidina pěkná ![]()
@J_Doe my máme 100 m2 pro 3,ale jednu místnost vubec nepoužíváme