Jak mít tlustější nohy?

3.12.23 23:02

Jak mít tlustější nohy?

Mam hrozne hubeny nohy a vubec se mi to nelibi nevi nekdo z vas jak je mit tlustejsi? A myslite ze je pekny mit hubene nohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.12.23 23:32

Mě nabraly z chůze. Chodila jsem každý den 15 - 20 km. Mám z toho svalnaté nohy, hlavně stehna. Že bych z toho byla nadšená, to fakt ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SracChcePomoci
3.12.23 23:34

Dřepy. Ze začátku bez zátěže, pak s osou za hlavou a pak přidávat zátěž. Pozor na bolest kolen, okamžitě přdstante. Když nebudou bolet, tak dělejte dřepy správnou technikou.
Dokud na nich drží samodržky, tak jsou i hubený fajn. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2997
4.12.23 04:57

Určitě je to pěknější než nohy tlusté, jak když sežere had králíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
4.12.23 06:22

Jednoduché, a já blbec žral a žral až se ze mne buřtík stal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14709
4.12.23 06:54

Asi zalezi i na veku. Kdyz mi bylo nact, tak jsem denne behala 10 km a k tomu svizne chodila dalsich x km a nohy jsem mela jak anorekticka. Teda nejen nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
4.12.23 08:37

Bud ztloustnout cela, nebo nabrat svaly. Za me je lepsi ta druha varianta. Jestli jsou hubene nohy hezke, nebo ne, je otazka osobniho vkusu. Mela jsem kolegyni, co se desila kazdeho potencialniho svalu a zuby nehty chtela byt z profilu nejlip 2D. Ja mam rada zase osvalene nohy, takze mne se hubene nelibi. A kluky znam taky obou druhu - jedni jsou na hubene modelky, druhe na osvalene sportovne zalozene holky (dokonce znam dva kluky, kteri jsou vysazeni na osvalena stehna a kdyz vidi nejakou holku v minisukni a ma namakla stehna, tak jim uplne vypina mozek :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
4.12.23 11:02
@Janča6 píše:
Asi zalezi i na veku. Kdyz mi bylo nact, tak jsem denne behala 10 km a k tomu svizne chodila dalsich x km a nohy jsem mela jak anorekticka. Teda nejen nohy.

je to podle druhu behu, maratonci jsou jak po hladomoru, sprinteri svaly maji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14709
4.12.23 11:24
@Pudloslava píše:
je to podle druhu behu, maratonci jsou jak po hladomoru, sprinteri svaly maji

Jo, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
4.12.23 11:30

Nohy obalené tukem-ne, posílit svaly-ano.
Chce to ale docela promyšlený trénink a k tomu odpovídající jídelníček. Pokud má obecně člověk potíže s nabíráním svalové hmoty, tak zrovna nohy jsou obrovský ořech.
Jinak zastávám názor, že jak nejsou estetické nohy neforemné a tlusté, tak to platí i pro nohy příliš hubené a neosvalené.
Jestli je to už za tou hranicí, vždy záleží na tom konkrétním páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3729
4.12.23 13:53

Jizda na kole nebo na stepperu funguje. Hubené nohy ani celkové hubené ženy nejsou pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2388
4.12.23 14:01

To je dost o technice chůze, někomu svalnatí, někomu ne. Tuk na nohách, to je snad až od vyšších stupňů obezity (jinak jsou „tlusté“ nohy spíš důsledkem otoků, což ale taky souvisí s nadváhou). Za mě štíhlé, dlouhé a rovné nohy jsou moc pěkné. Hodně hubené už tolik ne, ale zase se dají mnohem líp zamaskovat než ty tlusté (s hubenýma nohama se můžeš třeba vyřádit na barevných a vzorovaných punčochách). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SracChcePomoci
4.12.23 15:56
@Pudloslava píše:
je to podle druhu behu, maratonci jsou jak po hladomoru, sprinteri svaly maji

Je to spíš podle toho, jak trénují. Zatímco sprinteři dělají silová cvičení tj. dřepy s vysokou hmotností tak vytrvalci moc neposilují a když tak s malou vahou a hodně opakování.

• Citovat
  • Upravit
4.12.23 22:29

@Kryptozoo dekuji moc jen jaky by mohl být například ten jídelníček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.23 22:30

@SracChcePomoci děkuji moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat