Jak na cestovní horečku

Anonymní
29.5.16 13:06

Jak na cestovní horečku...:

Nemáte někdo typ, jak se před každou dovčou vyhnout cestovní horečce? Už mě to nebaví, vždy už den před příznaky cestovní horečky…jsem nervozní, bolí mě žaludek, občas letím na WC atd…nemáte někdo radu, jak se toho zbavit? díky…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6721
29.5.16 13:22
@Anonymní píše:
Nemáte někdo typ, jak se před každou dovčou vyhnout cestovní horečce? Už mě to nebaví, vždy už den před příznaky cestovní horečky…jsem nervozní, bolí mě žaludek, občas letím na WC atd…nemáte někdo radu, jak se toho zbavit? díky…

jakože vy máte cestovní horečku? no pakideál je kdo je připraven, není překvapen. např. pokudto nevadí zbytku rodiny, tak dovolenkovat na stejném místě. Budete vědět, do čeho jdete a vlastně to bude „druhý domov“ - jaké je ubytování, co tam potřebujete atd… no a pak třeba psát si seznamy, at se připravíte, co bude postupně pořeba balit, nebude pak stres, abyste cosi nezapoměli a už se pomalu připravíte na dovolenou. víc m ne asi nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
29.5.16 13:23

Vlastně jo, ještě je možnost nikam nejet (což je asi „super rada“) a nebo at žije neurol :nevim: ale ten asi taky moc nevyřeší, když má člověk fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.5.16 14:17

@PavlaHr souhklasím s prcvním příspěcvkem (a vlastně i s druhým). Taky jsem s tím měla problémy a začala jsem to dělat tak, jak je psáno - seznamy, balení postupně, víceméně stejná lokalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
29.5.16 21:56

Mivala jsem silene cestovni horecky, pak jsem zacala hodne cestovat a uplne se casem vytratily. Jinak jiz vyse zminovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí