Jak na dvouletého uřvánka a vzteklouna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
22.9.16 14:01

Přesně tak, je ve znamení lva, takže má potřebu být středem pozornosti, navíc je přirozené být s lidmi okolo, navíc je tam miminko takže vyžaduje i pozornost, navíc ještě potřebuje být s maminkou a atd.,atd. a samé atd…
Já mám doma 9 ti letou lvici a skoro dvouletou štířici. Takže také poslední týdny se projevuje v celé své osobnosti, také je to někdy na palici, ale většinou se držím a vyvíjím nadlidský výkon trpělivosti :mrgreen: a vysvětlovánííííííí :mrgreen:
Navíc, již mám zkušenosti s prvním dítětem a vím, že tohle nebude věčně, prostě vydržet, projevuje se v podobě takové jaká je, má mantinely, nasměrovávám, podporuji ji v jejím rozvoji, růstu, přece nechci, aby mi z dětí vyrostli cvičení vojáci, kteří v budoucnu budou poslouchat bez svého rozumu skoro každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
22.9.16 14:05

@smurfka já teda věřím, že bude líp, az se rozmluví…protože on fakt řekne sotva 10 slov… ale ječet máma a mamiii teda umí luxusně. :cert:
Dneska jsem ho i natočila na video a ukázala mu to…normálně přestal řvát a koukal na to. Kéž by si z toho něco vzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.9.16 14:14

@Káťa19 no jasně, ale třeba syn se rozmluvil až tak mezi 2,5-3 lety..jako mluvil i před tím, ale klingonsky.. :roll: takže než z ní dostanu vo co go..tak už stejně pujde do školky a bude klid :lol:

• Citovat
  • Upravit
26273
22.9.16 14:24

@Káťa19 Taky jsem měla uřvánka a i teď má své dny, kdy ještě fňuká a nevím, co chce, protože jeho 15 slov mi v tom moc nepomáhá :) A to jsem si lebedila, jak to bude dobré, až mu budou dva, že už se domluvíme, řekne mi co chce…no někdy to z něj polopatě vydoluju, jindy nevím a mám chuť si to hodit. Ale já si na druhou stranu říkám, že už to lepší je, protože dřív mi buď spal, jedl nebo řval, neexistovalo nic mezi tím. Přešlo ho to zhruba v 1,5 roce, že už si hrál a stále nehučel, ale že by byl teda nějak hodný a klidný…Já ho teď ze zoufalství zašla dávat na jendo dopoledne v týdnu do soukromé školky, ať si ho užije někdo jiný :) Nemáš tu možnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
22.9.16 14:28

@LindaPraha to zatím nemám, musím se informovat ve školce…my žijeme v Německu. Takže i babičky a hlídání mám jen pár dní v měsíci, ale náležitě si to užívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.9.16 14:29

V tomhle veku mi holka delala tez sceny.Jak ji to draplo, tak rvala, bouchala dverma od pokoje, chtela rozervat perinu atd. Nepomohlo vubec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.16 16:02

@Káťa19 nejsi sama, mi z toho asi taky švihne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.16 16:02
@Anonymní píše:
@Alušáček ony se některé děti vztekají kvůli všemu. Dneska dopoledne záchvat vzteku, že si chce prohlížet knihu - luxovala jsem. Doluxovala jsem, sedla jsem si s ním a začali jsme prohlížet a hned záchvat vzteku, protože jsem asi prohlížela špatně a knížku po mně hodil, tak jsem knihu uklidila a tím jsem to jen zhoršila. To pak pomůže jen to, že si ho nevšímám, nechám ho, aby se vyvztekal a zase chvíli fungoval ve svém normálu.
U nás k hodinovému záchvatu vzteku stačí jen to, že mu u jídla spadne vidlička na podlahu.
PS: Pamatuju od sebe, že mi byly asi 3 nebo 4 roky a měla jsem od rána špatnou náladu a nechala jsem to mámu podobně sežrat. Vztekala jsem se kvůli všemu a dodnes si pamatuju, jak jsem si uvědomovala, že ji to bude štvát a chtěla jsem, aby ji to štvalo, protože proč jsem měla trpět jen já :lol:@martina.se a byl uvztekaný už předtím? Náš se vzteká a ječí už od narození a je to teda na budku.

u nás ne, zlaté dítě.. co chodí do školky, tam chválen, doma na hlavu :zed: do toho teď nemocný, daruju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.16 16:19

@martina.se my už jsme doma s nemocí 3 týdny. Jsem zralá na ozdravovný pobyt někde ve vypolštářované cele.
Já taky věřím, že ve školce bude lepší.

• Citovat
  • Upravit
72725
25.9.16 16:23
@Anonymní píše:
@martina.se my už jsme doma s nemocí 3 týdny. Jsem zralá na ozdravovný pobyt někde ve vypolštářované cele.
Já taky věřím, že ve školce bude lepší.

tsáá. náš je ve školce zlatej, miláček.. přijde dom a je na zabití.. a po tomto víkendu se vyloženě těším na pondělí na odpolední do práce.. tam nasadim špunty do uší a bude blažený klid :lol: :mrgreen: neboj, fakt nejste jediný, kdo to tak má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
25.9.16 16:27

Na mě platí platí jít spát bez večeře a žádnej sex, s dvouletýma nemám zkušenosti, asi žádný Večerníček :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.09.16 v 16:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.16 16:38

@martina.se vím, že nejsme jediný. Jen to trvá už 2 roky a před námi zima, kdy se bojím, aby nevypadala jako ty dvě předchozí.
Stříhám metr, 1.9.2017 (snad) nastoupí do školky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
26.9.16 09:54
@Anonymní píše:
@martina.se vím, že nejsme jediný. Jen to trvá už 2 roky a před námi zima, kdy se bojím, aby nevypadala jako ty dvě předchozí.
Stříhám metr, 1.9.2017 (snad) nastoupí do školky :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
27.9.16 07:42
@Anonymní píše:
Stříhám metr, 1.9.2017 (snad) nastoupí do školky :mrgreen:

U nas taky snad 1.9. :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí