Jak na malou masochistku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
26.11.13 21:33

Jo můj syn(2 roky) srdceryvně lehá n zem a když se nic neděje začně hlavou bušit o zem… paK DĚLÁ JAK SI STRAŠNĚ UBLÍŽIL… nic na to nepomáhá.. takže jen koukám a vysvětluju že tím ubližuje mě sobě a netrestá tím mě za moje rozhodnutí který mu zrovna nepřijde vhod.. do 15ti to snad dělat nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
26.11.13 21:35

Holky ani nevíte, jak jsem ráda, že nejsme jediní :mrgreen: Ignorování mi taky přišlo správné, jen jsem se potřebovala ujistit, takže díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.11.13 22:54

Holky, já jsem ve stavu to děcko odstřelit NA MARS!!! :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
27.11.13 14:45

@Nina Filipi já dnes ne, neb jsem ho v 7:30 odvezla do školky a ještě tam je, vyzvedne ho manžel. Takže mě to čeká asi tak od půl čtvrtý.
COpak Emma provedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
27.11.13 16:43
@danyk píše:
@Nina Filipi já dnes ne, neb jsem ho v 7:30 odvezla do školky a ještě tam je, vyzvedne ho manžel. Takže mě to čeká asi tak od půl čtvrtý.
COpak Emma provedla?
řvala, že má hlad a jak dostala flašku, tak chytla hysterák…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
27.11.13 16:47
@Nina Filipi píše: řvala, že má hlad a jak dostala flašku, tak chytla hysterák…

Člověk se nezavděčí, „ham“ - dám mlíko v láhvi „NE“, přeleju ho do hrnku „NEE“, dám křupku „NE, NE“, dám chleba „NECI“ - tak si trhni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
27.11.13 16:48
@Manonka píše: Člověk se nezavděčí, „ham“ - dám mlíko v láhvi „NE“, přeleju ho do hrnku „NEE“, dám křupku „NE, NE“, dám chleba „NECI“ - tak si trhni :mrgreen:

ještě tede nemluví, ale zato řve jak pavián a vytáčí to do takových výšek, že to škube uši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
30.11.13 17:45

To je asi prave proto, ze si ji nikdy neprastila poradne na zadek. Ocividne nezvladas vychovu a vsechno domluvou nejde, u deti proste ne. Matka musi byt i prisna, aby z ditete neco bylo. Rozmazlovani popr absence raznejsi vychovy je ve vysledku spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
1.12.13 20:40

@little-foxi no, nepovídej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
1.12.13 22:04
@Nina Filipi píše:
@little-foxi no, nepovídej!

Na vsechno existuje spravnej postup, musis ho ale najit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
1.12.13 22:11
@little-foxi píše:
Na vsechno existuje spravnej postup, musis ho ale najit…

Ano pro každého je ten správný postup jiný, neříkám, že syn občas nedostane na zadek, ale když ho budu bít jako žito, tak to bude víc kontraproduktivní než když to zkusím po dobrém, s ignorací a nechám ho prožít ty emoce, které prožívá a neví jak si s nimi poradit. Zlobí všichni děti a je to normální, rodí se proto, abychom je vdli a ne proto, aby to byli hotové osobnosti na kterých nebudeme muset pracovat. Navíc pokud v něm budu pěstovat strach, že pokud něco rovede dostane okamžitě na zadek a neexisuje diskuze, tak z něj vyroste naprosto neseběvědomý, neasertivní a uzavřený člověk a to já pro své dítě nechci, stačí, že jsem taková já díky výchově mých rodičů, kteří mě sice nijak extra nebili, ale máma dost psychicky vydírala a křičela a stopy to zanechalo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
1.12.13 22:13

Dobre no, tak to udelej takhle, ja proti tomu nic nemam. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí