Jak na otok po píchnutí včelou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.8.17 09:54

Časem to sleze, chladit, chladit, ale já bych k lékaři šla. Nejlépe zabírá Dithiaden a ten je jen na předpis nebo kalciová injekce popřípadě kapačka s Dithiadenem, po té bys splaskla rychle. Já měla jednou nateklou nohu 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102056
16.8.17 09:54

@Beruska.tucnacek55 Těžko říct, dítko mělo nohu nateklou asi 4 dny a pak to ještě bylo další týden znát - už tedy ne nateklé, ale pořád červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.8.17 09:59
@Beruska.tucnacek55 píše:
Ahoj holky, oživuji diskusi..předevčírem mě píchla včela do hlavy, tak jsem hned použila cibuli, dala dva prášky na alergii a pohoda..jenže včera ráno jsem se vzbudila a měla jsem úplně nateklé oko, a mám to tak pořád 8o..nevíte, co s tím a případně za jak dlouho to přejde? Nechci s tím jít za doktorem.. :zed:

@Beruska.tucnacek55 Asi bych k te doktorce šla. Loni me stipla vosa nejdřív jsem tam neměla nic a po 2dnech mi začala otekat ruka a po 4dnech jsem šla k doktorce, protože me ruka strašně bolela a byl tam zánět, dlostala jsem antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
16.8.17 10:05

@Bellatrix Lestrange Jo tak dithiaden zkusím, mám ho doma, děkuji za tip. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
16.8.17 10:06

@j.a.n.i1 To je naprd teda:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
16.8.17 10:07

@rozmaryna1234 Tak já musím říct tedy, že mě to zatím vůbec nebolí, ani nesvědí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102056
16.8.17 10:09
@Beruska.tucnacek55 píše:
@rozmaryna1234 Tak já musím říct tedy, že mě to zatím vůbec nebolí, ani nesvědí :nevim:

Tak to zas vypadá dobře :-) jinak prý hodně záleží na tom, jak vytáhneš to žihadlo, když ho blbě chytíš a zmáčkneš, tak si tam vymáčkneš všechen ten jed, což se přesně povedlo dítku, neb si myslel, že je to tříska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.8.17 10:09

@Beruska.tucnacek55 Dej si ho 3× denně, ale většina lidí je po něm ospalá, dost tlumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
16.8.17 10:23

@j.a.n.i1 Jo tak snad se mi povedlo vytahnout dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
16.8.17 10:24

@divine woman Jojo, taky po něm spím, ale zkusím to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
9.7.18 20:53

Dobrý večer maminky, syn včera šlápl na včelu, nechala žihadlo, to jsme vyndali, dali ocet, chladili, Dithiaden. Bylo to včera po poledni tedy je to více než 24 hodin a noha otéká a otok se stále zvětšuje, Dithiaden dostává dál, nyní se mu objevil průjem, byť syn teď moc nejí, může to nějak souviset s žihadlem? Předem díky za zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
9.7.18 20:55

Ano, může mít alergii, zašla bych k mudr..asi to vážné nebude pokud nemá potíže s dechem,křeče.. ale aspoň vám řekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
9.7.18 21:01

Šla bych k dr když to do rána nesplaskne, může mít alergii, i když já na včely alergická jsem a po dithiadenu mám klid. :think: ještě zkuste dát na otok kolečko cibule, taková babská ráda co celkem zabírá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
9.7.18 21:05

Nám poradila babička nastrouhanou syrovou bramboru tak jsme na noc dali tu. Teď spí. Bohužel naše dr. má teď dovolenou a k zastupující se mi moc nechce, byli jsme tam před rokem kdy měl syn alergickou reakci zřejmě po liči džusu a nijak nám nepomohla (byť je přímo i dětská alergoložka) a syn natékal a flekatěl dál a skončili jsme v nemocnici :,( . Tak uvidíme asi do rána a případně asi zajedeme raději do nemocnice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
9.7.18 21:06

na vosí píchnutí mi mamina dávala cibuli namočenou v octu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie