Jak na potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5384
23.8.22 09:01
@stinga píše:
přečti si to znovu, celou dobu těhu si bude vyčítat, že na potrat nešla

To vím. Ale je normální, aby si ženská, co už cítí pohyby apod., vycitala, že nešla na potrat? To mi přijde zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
23.8.22 09:06
@Takco píše:
To vím. Ale je normální, aby si ženská, co už cítí pohyby apod., vycitala, že nešla na potrat? To mi přijde zvláštní.

no ona si to teď tak představuje, ještě v té situaci není, a možná ani nebude,
je otázka, jak moc chlap nechce dítě, jestli kategoricky, tak bych do druhého dítěte nešla, chlap jí může udělat peklo na zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5729
23.8.22 09:14
@Anonymní píše:
S manzelem procházíme krizí. Máme jedno osmileté dítě. Je mi 35, muži 42. Bohuzel sem otěhotněla. Muz dítě nechce. Uz chce mít svůj klid, nekdy večer usne a není ani 8. Pochvaluje si, že syn je už samostatný. A představa, že budu vstávat v noci znovu, pleny, nočník a podobně děsí i mě. K tomu dělat úkoly se starším. Sem vyděšená. Zkouším se uklidnit a říct si, že to zvládnu, ale pokaždé se rozklepu. Už to vím týden a zkouším se rozhodnout. Jsem v 7 tt. Nevím, co dělat, ale vím, že pokud bych to teď nezarazila, budu si ten potrat po celou dobu těhu přát a litovat, že sem nešla. Bojím se kontaktovat svého dr. aby mi v mém věku nedělal ještě přednášku. Můžou se mnou sepsat žádost o přerušení v nemocnici před zákrokem, abych nemusela ke svému gyndaři?

Zas tak těžká krize to nebude, když spolu spíte, ne? :nevim: Muž nechce, muž tohle, muž tamto. :roll: A co chceš ty? Jako opravdu ty. Ne aby ses zavděčila manželovi. :roll: Máte jen jedno dítě, jsi relativně mladá, podle mě spíš by sis mohla časem vyčítat, že jsi na potrat šla. O tom, že moc nechceš svědčí i to, že odkládáš návštěvu doktora. Ten ti fakt přednášku dělat nebude. Nebo myslíš, že když má někdo třeba pohlavně prenosnou nemoc, že mu doktor taky dělá přednášku? Asi ne, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5729
23.8.22 09:16
@stinga píše:
no ona si to teď tak představuje, ještě v té situaci není, a možná ani nebude,
je otázka, jak moc chlap nechce dítě, jestli kategoricky, tak bych do druhého dítěte nešla, chlap jí může udělat peklo na zemi

Tak ten chlap u toho dělání děcka taky byl, ne? Kdyby mi chlap, co s ním otěhotním, dělal peklo na zemi, pošlu ho do oběhu hodně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
23.8.22 09:17
@Lil Kitkatt píše:
Tak ten chlap u toho dělání děcka taky byl, ne? Kdyby mi chlap, co s ním otěhotním, dělal peklo na zemi, pošlu ho do oběhu hodně rychle.

jo být se dvěma dětma sama je úžasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.8.22 09:28

Pokud sama víš a cítíš, že to dítě nechceš a potrat podstoupit chceš, tak to řeš hned a nejlépe ještě dnes. Nikdo ti dávat přednášky nebude.
Pokud podstoupis potrat jen kvůli chlapovi či vašemu pohodlí, přitom to dítě chceš, myslím, že tě to dožene a budeš si potrat vyčítat.
Já to musela řešit v 39, situace téměř stejná, jen dítko mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5729
23.8.22 09:54
@stinga píše:
jo být se dvěma dětma sama je úžasné

A být s chlapem, co mi dělá peklo, ještě úžasnější :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
23.8.22 10:05
@rébi píše:
Na dítě máte v pohodě věk. Já měla první dítě v 36 a třetí ve 40 a manžel mi s dětmi skoro nepomáhal, ale byla jsem vděčná, že je mám… Krize přicházejí ve všech manželstvích a zdaleka ne každé je ideální… Jestli Vám tak strašně vadí druhé dítě, tak proč jste si vůbec pořizovali první?… Děti jsou nejvzácnější dar…

Co to je za blabol? :lol:

Zakladatelko, nepises zadne detaily o te krizi, ani jak to s manzelstvim vidis do budoucna. Rekla bych, ze pokud je krize, tak dite, ktere protejsek nechce, ji k dobremu moc nevyresi. Pokud myslis, ze nakonec muzete jit i od sebe, tak byt sama na dve deti uz treba zacatkem rodicovske, musi byt docela peklo.
Ale vsechny podrobnosti znas jen ty, svoje pocity z materstvi i z manzelstvi a spoustu dalsich. Musis se stejne rozhodnout ty s manzelem a ne podle rad tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 10:22

Jsem rozhodnutá. Chci do toho jít. Jen se všude vždy teď rozbrečím. Máte zkušenosti s nemocnicí nebo zařízením, kde vám žádost o přerušení a před operační vyšetření dělají na místě? Kam sem zatím volala chtějí, at to se mnou sepíše atd můj gynekolog.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.22 10:29

Z jakého jsi kraje? :) podle toho bych možná poradila nemocnici..

• Citovat
  • Upravit
72725
23.8.22 10:33
@Anonymní píše:
S manzelem procházíme krizí. Máme jedno osmileté dítě. Je mi 35, muži 42. Bohuzel sem otěhotněla. Muz dítě nechce. Uz chce mít svůj klid, nekdy večer usne a není ani 8. Pochvaluje si, že syn je už samostatný. A představa, že budu vstávat v noci znovu, pleny, nočník a podobně děsí i mě. K tomu dělat úkoly se starším. Sem vyděšená. Zkouším se uklidnit a říct si, že to zvládnu, ale pokaždé se rozklepu. Už to vím týden a zkouším se rozhodnout. Jsem v 7 tt. Nevím, co dělat, ale vím, že pokud bych to teď nezarazila, budu si ten potrat po celou dobu těhu přát a litovat, že sem nešla. Bojím se kontaktovat svého dr. aby mi v mém věku nedělal ještě přednášku. Můžou se mnou sepsat žádost o přerušení v nemocnici před zákrokem, abych nemusela ke svému gyndaři?

Musíš mít zadanku od Dr a pak se objednat na zákrok. Nikdo tě hodnotit nebude, není komunismus, abys musela před komisi. Chovej se na svůj věk a šup k Dr. Čím dřív, tím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 10:33

Já si zašla na gynekologii, hned co jsem přišla, jsem lékaři oznámila, že mám pozitivní test a potřebuju vypsat žádanku na potrat. Doktor jen řekl že uděláme ultrazvuk a domluvíme se, kdyby mě chtěl přemlouvat, utnula bych ho, že jsem rozhodnutí. Koukat na tu fazolku bylo sice opravdu těžké, ale furt jsem se držela svého rozhodnutí. Vypsal mi papír, já zaplatila 700 a šla jsem. Z domova jsem si zavolala do nemocnice, řekla jsem jim kolikátý jsem týden, objednali mě. Zákrok mě čeká v pátek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.22 10:34

Z Pardubického

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.22 10:37

Tak to bohužel nevím, zkus obvolat nemocnice kolem, někde to udělají- co kdyby měl přeci zrovna tvůj lékař dovolenou? Akorát to vyjde o dost dráž než u svého gynekologa..

• Citovat
  • Upravit
3735
23.8.22 10:39

Já jen nerozumím tomu když máte krizi že jsi otěhotněla. Jak se to stalo. Krizi si představuji jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí