Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hezký den všem. Chtěla bych poradit jak naložit s odrosty u dost prošedivělých vlasů. Barvím se na červeno, vlasy mám do pasu a nechci si dávat permanentní barvu každý měsíc a půl, protože se mi zdá, že kvalita vlasů tím trpí. Většina smývatelných produktů je jenom na začínající šediny a úplně to nepřekryje. Dříve jsem používala pěnu od Syoos, ale ta už se přestala dělat. Pokud máte nějakou kladnou osobní zkušenost, budu ráda.
Ahojky, já si pravidelně dobarvuji jen odrosty a na zbytek vlasů si barvu nedávám. Chápu tvoji nechuť barvit se s dlouhými vlasy, ale žádný jiný trik neznám, krom těch sprejů co vydrží do doby než si umyješ vlasy.
zkus přírodní barvy. voono, khadi, … mají červené odstíny, kryjí i šediny. i poradí. tímhle barvením ničit vlasy nebudeš.
Dobarvuju jen odrosty na nějakou neutrální barvu podkladovou (špinavá blond), jen na nezbytně nutnou dobu (fakt třeba jen 10 minut na hlavě) a jednou za čas překreju (jednou za půl roku) rezavou hennou.
Spokojenost.
@Melaanie Děkuji, na to nějak nemám grif, trefit se do těch odrostů. a ty spreje mi právě ty šedivé vlasy moc nekryjí
Příspěvek upraven 06.08.18 v 13:24
Já dobarvuji pěšinku sprejem na odrosty od Loreal. Za mě super. Jinak chodím co 6 týdnů ke kadeřnici na barvu a vlasy nijak netrpí.
Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak píšu sem.
Nemáte někdo zkušenost s tímto produktem-jak se s tím dělá, jak to kryje, chytá, ničí vlasy atd. nebo klidně jinou značku, ale aby to bylo na ty odrosty.
Předem díky.